Уяви, що ти зможеш, вивчиш Ruby?(Новини компаній)

Уяви, що ти зможеш, вивчиш Ruby?(Новини компаній)

Майже кожен другий хоче бути класним розробником, успішно зарекомендувати себе в сфері ІТ. Тому що це класно: створювати щось нове, щось особливе та несхоже ні на що інше, тобто, бути розробником. Але шлях цей нелегкий. Як же ж зануритись у світ айті без травм та розчарувань? =) Розпочати можна з мови, яка дозволяє робити все швидко та легко і дає можливість стати професіоналом веб-розробки. Ця мова має назву Ruby.

У Вінницькій ІТ-Академії вже є курси розробника на мові Ruby. Вона включає в себе все, що потрібно для створення фантастичних програм, і ви можете дізнатися про це за підтримки нашої великої, дружньої компанії. Вже за рік навчання та стажування в Академії ви зможете програмувати на цій мові на рівні джуна!

Розберемось детальніше, що ж це за мова така і що вона нам обіцяє. Основна перевага мови Ruby і фреймворка Ruby on Rails є швидкість розробки. Адже проекти на RoR розробляються зі швидкістю вище на 30-40% в порівнянні з багатьма іншими технологіями. Отже, Ruby – цілком динамічна високорівнева мова об’єктно-орієнтованого програмування. До речі, перша версія з’явилася ще у 1995 році. До функціоналу мови Ruby можна віднести лаконічний і простий синтаксис, частково розроблений під впливом Ада, Eiffel і Python, вона може обробляти виключення в стилі Java і Python. На Ruby програміст може писати дуже короткий, при цьому неймовірно функціональний код, який легко читається (навіть тим, хто раніше не був знайомий з цією мовою програмування). Незважаючи на те, що це об’єткно-орієнтована мова програмування — є можливість використовувати різні підходи — функціональний чи процедурний. 

Фреймворки у Ruby дуже добре розвинені. Найпотужнішим є Ruby On Rails, який реалізує шаблон MVC. Якщо Ви розберетесь з ним, то зможете за день написати та запустити невеликий блог, власну сторінку чи інші прості веб-програми. Ruby on Rails - це програмне забезпечення з відкритим вихідним кодом, тому він не тільки вільно використовується, але також кожен може допомогти зробити його ще кращим. Більше 4500 людей зробили свій внесок у код Rails. І ви можете стати одними з них!

А ви знали, що на Ruby був розроблений компанією Twitter? Вражає! Ruby має потужні козирі — простоту та швидкість розробки проектів завдяки чудовим фреймворкам, зручні, якісні та готові бібліотеки, легкий синтаксис та можливість “адаптувати” мову під себе. Отже ця мова є вартою уваги та виділенню окремого курсу для неї. Наші викладачі - це представники різних ІТ-компаній, які будуть підтримувати Вас на кожному етапі навчання. Дуже важливо практикуватись на реальних проектах і вміти працювати в команді. Саме це забезпечує Вінницька ІТ-Академія.

Пройшовши даний курс ви зможете:

  • аналізувати поставлені задачі, чітко ставити завдання і визначати необхідні засоби для їх розв'язання; 
  • писати ефективний і коректно працюючий програмний код;
  • якісно створювати потужні web-проекти;
  • тестувати код;
  • програмувати швидко і в задоволення.

Після закінчення курсу, Ви отримаєте диплом, який свідчитиме про Ваш рівень як web-розробника, а не про те що Ви просто “прослухали” відповідний курс. В дипломі також вказується рівень вашої англійської мови, яку Ви зможете покращити на заняттях бонусного курсу “Англійська для ІТ” в Академії.  

Створюйте щось нове, щось особливе та не схоже ні на що інше. Станьте розробником! Станьте програмістом! Розпочніть свій шлях у світ ІТ саме з блиском Ruby та разом з професіоналами Вінницької ІТ-Академії. 

ПРОГРАМУЙ МАЙБУТНЄ!
Вінницька ІТ-Академія
тел. 067-431-19-21
073-20-99-743

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up