У кожного першокласника буде свій конструктор LEGO

У кожного першокласника буде свій конструктор LEGO
  • Із цієї осені першачки почнуть навчатися за програмою «Нова українська школа».
  • Крім нової навчальної бази та техніки їм подарують по конструктору LEGO.
  • Завдяки цеглинкам будуть вчитися рахувати, складати речення та проводити уроки праці.

Школи в області вже отримали набори LEGO, які отримають учні початкових класів з вересня цього року. Для прикладу, у вінницьку школу №5 привезли 270 наборів LEGO для 9 перших класів. Про це пише портал gazeta.ua

— На кожний клас виділили два ящики з конструктором. Він абсолютно різноманітний. З 1 вересня вчителі, які пройшли навчання, перейдуть до ігрової навчальної діяльності. Дитина має змінювати масу видів роботи, — казала директорка школи Наталія Кучма.

Відео дня

Учні отримають набори по шість цеглинок. Тоді як ще на кожний клас виділили великий набір LEGO, яким користуватимуться всі діти.

Вчителька початкової школи Марина Гушевата-Зралко пояснює, що набори LEGO будуть розвивати учнів.

— Завдяки цим «цеглинкам» діти вчаться мислити, розвивають самоконтроль аби не відволікалися, керували емоціями і вміли все обміркувати перед тим як діяти. Вчитель не повинен їх відволікати у їхній творчості, — каже вчителька. —Тим більше, дзвінків на перерву не буде. Якщо діти стомилися, то вони вийдуть на невеличку прогулянку. Це вважатиметься фізкультурою.

Конструктори будуть використовувати на кожному уроці. Завдяки «цеглинкам» діти будуть вчитись рахувати та складати прості речення, вивчати природознавство та проводитимуть уроки праці.

Нагадаємо, до 1 вересня всі першачки області будуть готові до «Нової української школи».

Читайте також:

Фото в матеріалі gazeta.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up