Розвивайлик Фест відкриває навчальний рік! (Новини компаній)

Розвивайлик Фест відкриває навчальний рік! (Новини компаній)

Вже другий рік поспіль у Вінниці пройде Розвивайлик Фест - фестиваль позашкілля, дитячого оздоровлення, розваг, моди та краси. 
1 та 2 вересня у ТРЦ Мегамолл на арені (роллердром) зберуться провідні центри позашкільного розвитку малечі. 

Серед них арифметичне містечко Соробан, в основі якого лежить унікальна методика усного рахунку на японських рахівницях абак, діятиме містечко роботів. Будуть представлені танцювальні та мовні школи, розвиваючі центри для малечі 2 - 3 років. Також поговоримо про дидактичну методика навчання, яка буде впроваджена в усіх школах України з 1 вересня. Детальну інформацію презентує компанія Едельвейс-Дидактика.

Поряд із позашкіллям на Розвивайлику буде облаштована зона здоров’я. Лабораторія Меділабс та  офтальмологічний центр Зорик впродовж двох днів прийматимуть дітей. В рамках фесту малеча зможе зробити безкоштовне УЗД та оглянути зір, отримати консультації фахівців, зокрема і дитячого психолога. Стоматологічні основи та засоби гігієни представить ТМ  Dentissimo. 

На Розвивайлику юні відвідувачі зможуть долучитись і до зони краси: плетіння косичок, дитячий манікюр, аквагрим. Буде презентовано нову колекцію шкільної форми від магазину Антошка, а також пройде виставка найстильніших зошитів від ТМ Поділля.

У зоні розваг проходитимуть майстер-класи від Творчої студії Магік, лего-класи, конкурси та вікторини від студії свят Алладін.

Допоки діти розважатимуться, батьки зможуть відпочити у Lounge зоні, де можна буде придбати каву, тістечка від Мегамоші.

Розвивайлик Фест 2018 пройде під патронатом Андрія Поліщука. Фішка цьогорічного Фесту - це Трамвайчик Розвивайлика, що курсуватиме містом та безкоштовно возитиме малечу до Мегамоллу. Це подарунок для школярів міста з нагоди Дня знань від депутата обласної ради та очільниці благодійного фонду Людмили Станіславенко.

Графік руху трамвайчика:

11:00 - відправлення від Майдану Незалежності (біля міської ради)
12:00 до 13:00 - курсуватиме від проспекту Космонавтів (посадка біля літака)
13:00 до 14:00 - курсуватиме від Ринку Юність(посадка в районі парковки)
14:00 до 15:00 - курсуватиме від шкіл №34 та №35
15:00 до 16:00 - курсуватиме від Майдану Незалежності (біля міської ради)
Кінцева  зупинка - ТРЦ Мегамолл. 

Слідкуйте за новинами "Розвивайлика" у Фейсбуці на особистих сторінках організаторів заходу - Ольги Сольвар та Анни Станіславенко, очільниці ГО HARVED розвиток особистості.

Розвивайлик Фест проходить у Вінниці вже другий рік поспіль. Минулої осені захід відвідали більше 4 тисяч чоловік. Участь взяли понад 20 шкіл. Цьогоріч фестиваль пройде ще більш масштабно. Майданчик Арени Мегамоллу у 1750 м.кв. дозволить вмістити більше учасників та відвідувачів.

ВХІД ДЛЯ УСІХ БАЖАЮЧИХ ВІЛЬНИЙ!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up