ІТ-табір - це незабутні враження у серці кожної дитини (Новини компаній)

ІТ-табір - це незабутні враження у серці кожної дитини (Новини компаній)

Літо минає швидко, але спогади залишаються назавжди у серцях наших таборівців… І не просто спогади, а веселі та щасливі хвилини. Мета Школи Хакерів - проявити індивідуальність кожної дитини, поєднуючи навчання та розваги. І це вдалось на славу! Оскільки, тут діти знайшли нових друзів, створили свій перший сайт, познайомились з цікавими та харизматичними викладачами, спробували роботу в команді.

В освітньому ІT-таборі від Школи Хакерів учні 9-17 років працювали з висококваліфікованими викладачами-практиками, які допомогли розвинути технічні здібності, ідеї, потенціал дітей та реалізувати все це у власному сайті. На кожному занятті діти дізнавались щось нове. Вони вивчали інтернет-програмування, особливості сучасного дизайну, покращили знання з англійської мови, розвинули логічне мислення. Але ІТ-табір - це не лише навчання, а також розваги, спорт та здорове харчування. Щодня діти займались із професійним тренером для того, аби покращити своє здоров’я, зміцнити м’язи і укріпити опорно-руховий апарат. На кожному занятті учні вивчали різні техніки самооборони, дихальні вправи, а також вправи на самомотивацію. Усі бажаючі змогли представити свій вид спорту та захоплення, більше розповісти про себе.

В розважальні дні учнів чекали цікаві заходи:

  • Знайомство (ігри та творчі завдання);
  • Capture the flag (командні ігри на природі);
  • Квест "Puzzle me";
  • Відвідування ІТ компаній;
  • Різні завдання для команд, тематичні дні та багато іншого.

Діти навчились підтримувати та допомагати один одному. За період навчання в таборі, вони вигадали назву команди, розробили логотип та здобували бали. Всі діти змогли проявити себе на різних етапах навчання та розваг. Це вже не просто групи дітей - це справжні команди! 

Останній день в таборі був дуже насиченим! Діти презентували свої власні сайти, де були втілені їхні ідеї та захоплення. Кожен учасник був нагороджений сертифікатом за успішне проходження ІТ-табору Школи Хакерів. Усі команди отримала цінні призи від ІТ-Академії. Для найактивніших та найбільш креативних учасників був приготований ще один сюрприз - вони отримали грошові сертифікати на навчання в Школі Хакерів.

Оце так літо у наших таборівців! Якщо ти хочеш зробити свої перші впевнені кроки у світ ІТ - з радістю чекаємо тебе у Школі Хакерів Вінницької ІТ- Академії. Ми вирощуємо таланти!

Вінницька ІТ-Академія
тел. 067-431-19-21, 073-209-97-43
hack.intita.com

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up