Хакатон «Нові ІТ-рішення для працевлаштування молоді» (Новини компаній)

Хакатон «Нові ІТ-рішення для працевлаштування молоді» (Новини компаній)

Для кожного айтішника слово хакатон асоціюється з цікавим та продуктивним проведенням часу і корисними знайомствами. Це можливість зарекомендувати себе як креативного професіонала своєї справи.

Що ж таке хакатон?

Згідно з визначенням Оксфордського тлумачного словника, «хакатон» (англ. hackathon) – захід, де велика кількість людей збирається для спільного одночасного програмування (Oxford Dictionaries). Тривати така подія може кілька днів. На хакатон збираються програмісти з усього міста, країни, континенту чи навіть всього світу. Тут є безліч можливостей: покодити, познайомитись з учасниками команд та бізнесменами-спонсорами, послухати корисні актуальні виступи або навіть знайти роботу. Іншими словами, це змагання для айтішників, де ніхто не залишається в програші.

ВМГО “Молодіжний центр працевлаштування” спільно із Міністерством молоді та спорту України 30 червня-01 липня у місті Вінниця проводить хакатон: “Нові ІТ-рішення для працевлаштування молоді”.

15 червня 2018 року в межах даної тематики будуть анонсовані задачі, які команди мають вирішувати протягом 2-х тижнів дистанційно. Команди мають складатись з 3-4 чол. Якщо команда має свою ідею для реалізації, вона може узгодити її з організатором та працювати над нею. Розроблені варіанти рішень мають бути вдосконалені та представлені журі 30.06-01.07.2018 року у місті Вінниця. Протягом хакатону учасники працюватимуть у супроводі менторів, щоб показати найкращий прототип і перемогти. 

Основне завдання Хакатону — у інтенсивному форматі, використовуючи командне програмування, створити нові креативні ідеї щодо працевлаштування молоді та розробити їх прототипи. Втілення даних ідей має сприяти працевлаштуванню, створенню нових робочих місць та самозайнятості молоді.

Хакатон “Нові ІТ-рішення для працевлаштування молоді” — це можливість як для новачків, так і для айтішників з досвідом, проявити себе, отримати поради від експертів, попрацювати на реальному проекті та додати в резюме ще одне досягнення. Зберіть свою dream team професіоналів з різних галузей, щоб розробити досконалий проект, познайомтесь з однодумцями. Пропонуйте ідеї, тестуйте їх, отримуйте професійну консультацію менторів та реалізуйте свій проект.

Для кого цей хакатон?

  • для новачків у програмуванні, для яких перемога та участь в хакатоні стане квитком на роботу в айті компанію
  • для студентів, які ще не мають практичного досвіду та хочуть спробувати свої сили 
  • для практикуючих програмістів, які хочуть спробувати себе в застосуванні нових технологій або стати журі
  • для представників компаній, які бажають підтримати новий проект та знайти талановитих працівників для своїх проектів

Платформа yeps.intita.com спростить процес участі в хакатоні. 

На сайті ви можете:

  • зареєструвати свою команду або приєднатися до вже існуючої
  • миттєво отримувати оновлену інформацію, що стосується вимог до завдання, строків, організації, результатів
  • отримувати online консультацію від менторів платформи щодо моделі проекту, процесу виконання та написаного коду

Переможці хакатону отримають призи, а також, як і всі інші учасники, — нові корисні знайомства та неоціненний досвід.

Дізнатись більше можна за посиланням: https://profitday.info/upcomingevents?id=180
Реєстрація команд учасників на сайті: yeps.intita.com
Контактні телефони: 067-431-74-24, 067-431-19-21
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up