5 порад класних канікул від Школи Хакерів (Новини компаній)

5 порад класних канікул від Школи Хакерів (Новини компаній)

Настала пора літніх канікул! А ви ще досі не вирішили де ваша дитина відпочиватиме цього літа? Ми хочемо з вами поділитись ефективними порадами від Школи Хакерів, які допоможуть провести канікули пізнавально та весело.

Порада №1. Зробіть канікули сучасними. Діти активно цікавляться сучасними технологіями. У них є улюблені блоги та сайти - YouTube, Facebook, Instagram. Уявіть, що цього літа у них буде можливість створити свій сайт самостійно! 

Порада №2. Нові друзі - нові враження. Коли збираються друзі-однодумці, то разом вони чудова команда! А спільні проекти об’єднують дітей, виховують командний дух та наполегливість. Кожен день з такими друзями - це гарантовані позитивні емоції.

Порада №3. Відпочинок має бути пізнавальним. Масу вільного часу краще використати з користю. Поєднайте розваги та навчання. Слово “вчити” повинне асоціюватись не з нудними уроками, а з захоплюючими та нестандартними заняттями. 

Порада №4. В здоровому тілі – здоровий дух! Щоденний спорт - це запорука гарного самопочуття та міцного здоров’я. Багато хто ходить на секції з футболу чи танці, а чому б не спробувати щось новеньке? Вивчити прийоми самозахисту, дихальні вправи, методики самоконтролю, вправи для зміцнення опорно-рухової системи! 

Порада №5. Fun! Fun! Fun! Розваги мають бути вибухом позитивних емоцій! Коли дитина приходить і безупинно хоче розповідати про все-все: що бачила, де була, з ким спілкувалась - це дійсно круто! Не забувайте про цей момент відпочинку вашої дитини. Адже ці враження залишаться в неї на все життя.  

Саме ці поради, використовує Школа Хакерів під час навчання в літньому ІТ-таборі. Програма розрахована на 4 тижні, 5 днів в тиждень по 6 годин на день. Табір організовується для дітей шкільного віку починаючи з 9 років. Групи становлять до 15 дітей, що дає можливість знайти індивідуальний підхід до кожної дитини. Пари проходять цікаво та насичено! Адже лише у нас працюють викладачі-практики з багаторічним досвідом роботи та колосальним багажем знань. Діти вивчають логіку, графіку та дизайн, інтернет-програмування, ІТ English з носіями мови. В програмі передбачені квести, походи та екскурсії до ІТ компаній, а також спортивні заняття з досвідченими інструкторами та багато іншого.

Вже після проходження нашого 4-тижневого інтенсивного курсу ваша дитина зможе створити свій перший сайт, покращить знання англійської, потренує логічне мислення. 

Літній ІТ-Табір - табір в якому канікули стануть дійсно незабутніми, сповненими позитивних емоцій та вражень! 

Ми вирощуємо таланти!

Вінницька ІТ-Академія
hack.intita.com/#itcamp 
тел. 067-431-19-21
073-20-99-743

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:00 Поліція Вінниччини затримала двох наркоторговців: їм загрожує до 10 років ув'язнення 20:08 «Жирна ціль»: Як військові з вінницьких міні-градів знищили генерала рашистів 20:00 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки 19:00 Воїнам з бригади «Червона калина» передали 20 FPV дронів Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 18:44 Тест: 10 каверзних питань з історії Вінниці, які змусять вас подумати 18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія поліцейського, який пішов на війну 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up