В Жмеринці побили депутатку. Так закінчилась сесія міської ради

В Жмеринці побили депутатку. Так закінчилась сесія міської ради

На сесії жмеринської міської ради депутати проголосували за підвищення надбавки і премії меру. Все закінчилось бійкою. В жінки струс мозку.

У четвер, 14 грудня 2017 року, в Жмеринці перший заступник міського голови Олександр Фурман побив депутатку від УКРОПу Ольгу Пащук, повідомляє прес-служба партії.

Це сталося одразу після чергової сесії міськради на сходах мерії.  

Конфлікт розпочався під час сесії, коли депутати розглядали питання щодо підвищення надбавки та премії міському голові Анатолію Кушніру.

Відео дня

Питання поставили на розгляд повторно, і більшість проголосували «за». 

Ольга Пащук наполягла на отриманні копії протоколу. Однак секретар сесії Ірини Попік пішла з зали засідання. Після цього представниця УКРОПу заявила про намір написати в поліцію заяву про зникнення секретаря сесії. 

Перший заступник міського голови Жмеринки Олександр Фурман вдарив жінку в обличчя. Через це Ольга Пащук впала на підлогу.

 

 

Внаслідок побиття Пащук отримала струс мозку, забиття хребта та перелом руки.

Зараз постраждала перебуває у місцевій лікарні у відділенні травматології.

«Коли чоловік піднімає руку на жінку – це не просто ганьба, а моральна деградація. Маємо яскравий приклад публічного вчинення корупційного діяння. Мер міста публічно грабує міський бюджет. Вважаю, що громада має дати оцінку його діям», - зазначає керівник Вінницької обласної організації УКРОПу Григорій Зозуля:.

 

Коментарі (8)
  • Ольга Юдина

    Позорище...
  • cherokie

    Бить женщин вообще нехорошо, тем более что просто не сошлись мнениями, можно было просто пообсуждать...
  • jysk

    Главный патриот Винницкой области свободовец Фурман уже добрался и до Жмеринки? очень подходит такой политический деятель к такому городу-Герою, о берега которого по словам Френкель разбиваются волны океана. Теперь вместо бабушек с пирожками по станции будет ходить Фурман с факелом ;)

    Жора reply jysk

    То Алексей Фурман,а в Жмеринке Александр.

    По поводу криминала то главный свободовец на самом деле связан с криминальными  личностями, да и сам раньше занимался бандитизмом и рекетом. А полит деятельность свободы это как прикрытие и можно дальше заниматься бандитизмом  под  национальные флаги и песни ...

    cherokie reply Жора

    Дедушка фурмана был тем самым "кумунякой", которых теперь клянут наши звйоздочки Свободы братья фурманы и базилюк. А это наверное двоюродный братец Алексея Фурмана, не? Кто знает?
  • Anonymous

    Незрозуміле відео. Якесь бабище нахрапом вимагає "протокол". І все... Хто бив,кого бив,за що бив-не зрозуміло.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up