Моторошна знахідка: у Жмеринському районі невідомі розвішали на дереві старі ляльки

Моторошна знахідка: у Жмеринському районі невідомі розвішали на дереві старі ляльки
фото ілюстративне: Острів ляльок, Мексика

На околицях села Могилівка, що у Жмеринському районі, хтось розвішав на дереві старі ляльки з відірваними кінцівками. Моторошна знахідка шокувала місцевих жителів.

Про це у фейсбук пише староста села Юрій Мельник.

— Мова йде про десятки старих ляльок, в тому числі з відірваними кінцівками, які (ці кінцівки) теж були розвішані на тому ж дереві. Про знахідку поінформовано дільничного інспектора поліції Олександра Півторака та начальника Жмеринського відділу поліції Валерія Домбровського. Світлини не розміщую, щоб не наводити жах на тих, хто цього не бачив. Скажу коротко: картина не для слабких нервів, — пише чоловік.

У своєму повідомленні чоловік зазначає, що дерево разом із ляльками було знищено. Та додає, що підстав для хвилювання немає, ситуація під контролем.

Відео дня

Що це було ніхто не знає. Можливо чийсь невдалий жарт, а можливо копіювання якогось ритуалу.

Опитування

Ви колись зустрічали щось схоже?

У коментарях у нашій групі в фейсбук Anna Kiriakova додала фото з місця події:

Коментарі (7)
  • Олександр

    Знищення дерева з ляльками - достойна робота для старости та працівників поліції)))

    Ромуальдо reply Олександр

    Клоуни
  • оля

    який жах
  • Artem Bondarenko

    Креативненько было, зря убрали
  • Юрій Б

    Де фото?

    Діма Бубновський reply Юрій Б

    Нашо тобі фото, ти що критично мислити надумав замість того щоб просто рефлексувати на все що пишуть?
    Isla de las Munecas - там багато фото.. правда з Мексики і це що вони приліпили до заголовка теж звідти... Ж - Журналістика...

    Meryem Lekhova reply Діма Бубновський

    Доброго дня! Головне фото підписане і я не намагалася когось обманути. Як з'явилися світлини з місця події - додала до тексту!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня Від читача 21:16 Журналіст знайшов причину, чому справа Шабуніна про ухиляння від армії не розслідується 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera 18:06 «Матиму ще п’ять років, щоб помститися ворогу»: історія бойового прикордонника з Вінниці 18:00 Перезавантаження та інсайти: художнє та спортивне водночас у Вінниці (Новини компаній) 17:29 Суд арештував обох підозрюваних у вбивстві 20-річного поліцейського 17:01 На Тиврівському шосе піймали водія напідпитку. Його пасажирка мала при собі наркотики 16:41 «Головне в житті сісти в правильний вагон». В Іванові вручили СміхоОСКАР і згадували Олега Чорногуза 16:02 Вінницькі спортсмени здобули сім медалей на чемпіонаті Європи 15:30 Шоколадна паска з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 15:03 У Вінниці суд відправив під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up