У Літинському районі зіткнувся потяг та лісовоз. Є загиблі та постраждалі (ФОТО.ВІДЕО)

У Літинському районі зіткнувся потяг та лісовоз. Є загиблі та постраждалі (ФОТО.ВІДЕО)

Внаслідок зіткнення дизель-потяга з лісовозом поблизу села Журавне загинуло троє людей, ще двоє постраждали.

Сталося це сьогодні, 20 жовтня, на нерегульованому залізничному переїзді поблизу села Журавне Літинського району.

— Внаслідок зіткнення пасажирського дизель-потяга сполученням «Хмельницький — Вінниця» з вантажним автомобілем (лісовоз) загинуло троє людей (загиблі з лісовозу) та ще двоє постраждали (машиніст потяга та його помічник), — кажуть у прес-службі рятувальників.

Наслідки ДТП ліквідовують наразі 12 рятувальників.

Відео дня

— За попередніми даними, внаслідок зіткнення з автомобілем вибухнуло газобалонне обладнання, що призвело до загорання кабіни машиніста потягу. На місці події загинув водій лісовоза, 31-річний житель Хмільницького району та пасажири автомобіля 39 та 32 років, мешканці Хмільницького району. До реанімації з опіками різного ступеню важкості було госпіталізовано машиніста потяга та його помічника, — кажуть у відділі комунікацій ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

З потягу було евакуйовано 30 пасажирів, 20 з яких самотужки покинули місце пригоди, інших  10 підвозять до найближчої автостанції.

За даним фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Анонім

    До речі, зверніть увагу: всі загиблі в лісовозі, жоден пасажир поїзда не постраждав.

    Машиніст поїзда чомусь не їде туди, де колія ще не звільнилась, бо йому зразу подзвонили б з диспетчерської і з найближчої станції, влаштували б скандал, а наступного дня звільнення. У них все висвічується на моніторах. Це зовсім інший рівень відповідальності і безпеки, ніж автотранспорт.
  • Анонім

    Мені дуже жаль дизеля.

    У Коростенському депо їх і так майже не залишилося, на всі пропозиції по розкладу руху дизель-поїздів відповідь: немає рухомого складу.

    Тепер буде, напевно, два або три плацкартних вагона під маневровим, який жере в два рази більше палива, поки не відремонтують дизель.

    До речі, один рейс дизеля коштує 15 тисяч гривень. Боюсь, ті дрова всі разом стільки не коштують.

    Смирнова Анастасия reply Анонім

    1
  • Децтва Друх

    Лес рубят - щепки летят. Соблезнование родным

    Анонім reply Децтва Друх

    "Болєзновать" треба в першу чергу тупості водія. На похоронах обов'язково це має згадуватися вголос, нехай і тактовно. Інакше подібне буде повторюватися знову і знову.

    Це уже, здається, третій (!!!) такий випадок за цей рік на ділянці Калинівка-Старокостянтинів.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up