Запрошуємо всіх вінничан на день народження RIA

Запрошуємо всіх вінничан на день народження RIA
На перший «Пікнік RIA» прийшли тисячі людей з різних куточків міста. Багато вінничан приходили цілими родинами
  • Наприкінці червня у парку Дружби народів пройде другий «Пікнік RIA». Цього року він триватиме два дні 
  • Розповідаємо, хто з зірок виступатиме на заході, як можна буде на ньому відпочити, чого навчитися та як стати учасником пікніка

У минулому році ми гучно відсвяткували 25-річницю нашої газети. На честь дня народження ми влаштували великий «Пікнік RIA» з безліччю цікавих подій, смачних страв та приємних сюрпризів.

На сцені виступали відомі рок-гурти, актори і танцювальні колективи. Поза сценою присутніх розважали аніматори, проходили майстер-класи та проводився розіграш лотереї. Свято настільки сподобалося вінничанам, що ми вирішили повторити його. Але з ще більшим розмахом.

Із задоволенням анонсуємо, що 28-29 червня у Вінниці пройде II Пікнік RIA. Місце проведення незмінне – парк Дружби народів – адже на вулиці спека і багатьом буде приємніше знаходитися поряд із прохолодним Вишенським озером.

«Пікнік RIA» – це територія друзів, на якій можна смачно поїсти, почерпнути корисної інформації, познайомитися з цікавими людьми та повноцінно відпочити. Тому цьогоріч ми вирішили змінити формат свята і зробили його дводенним.

Зранку (але не дуже раннього) біля Вишенського озера відкриються розважальні майданчики з атракціонами та фуд-корти. Для зручності ми поділили їх на декілька зон, як то «Коктейлі», «Гаряча зона», «Дитяча» тощо. Поряд з ними розмістяться зони релаксу, зони з аніматорами та майстер-класами.

До речі, якщо ви творча людина, яка вміє власними руками робити цікаві та корисні вироби і готові навчити цього інших, запрошуємо вас до співпраці. За детальною інформацією звертайтеся за цим номером: (050)-547-14-91 – Людмила.

Як і минулого року, ввечері першого дня вся Вишенька гудітиме від концертів крутих рок-гуртів. На сцену вийдуть улюбленці вінницької публіки «НЕ лізь, БО вб'є» та мелодичний «Фіолет», які днями випустили новий альбом.

Не обійдеться й без гумору. Торік ми запрошували відомого коміка Бориса Барського, а цьогоріч вас смішитимуть стендапери. На комусь конкретному ми поки що не зупинилися, але вже можемо назвати ім'я нашого ведучого. Ним стане Дмитро Голубєв – актор скетчкому «Країна У» та лідер команди «Вінницькі» у Лізі Сміху.

Другий день «Пікніку RIA» проведемо у більш спокійній атмосфері. Ми готуємо серію корисних лекцій, на яких експерти з різних галузей говоритимуть на важливі для містян теми: бізнес, технології, освіта тощо. Кожен з присутніх матиме змогу долучитися до дискусій та поставити свої запитання спікерам. Також у неформальній обстановці можна буде поспілкуватися з командою редакції газети RIA та сайту 20minut.ua.

Тим, хто не схоче слухати лекції, ми запропонуємо порелаксувати під акустичні виступи талановитих молодих виконавців. Або поласувати смачними стравами, які можна буде придбати на території парку.

Без подарунків для гостей ми також обійтися не можемо. Тому вже традиційно розіграємо подорож на двох до Європи та триста інших цінних призів.

Опитування

А ви прийдете до нас на пікнік?


Ексклюзивний партнер свята – Торгова Марка «Рудь»

Рудь – лідер серед виробників морозива в Україні


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Andreas Lnk

    Післяресурси, які належать народу України того як нещодавно компанія РІА нехаконно перекоила місто для проведення напівмарафону, в межах власного піару, вважаю, що кожен вінничинан, хто має честь та гідність, зневажливо буде стаитись до пустих звуків РІА, Хотелс24, Човган, Вінницька IT академія, навіть не констатуючи те, щодана команда підтримує Petra солодкого архзітектора фонтанів, привласнившого всі  ресурси, які належать народу України

    gera reply Andreas Lnk

    Що це за потік свідомості?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up