За крок до корони королеви (Новини компаній)

За крок до корони королеви (Новини компаній)

Скоро стане відомо хто ж отримає корону конкурсу краси Mrs.Vinnytsia Іnternational 2019.

Вже 9 лютого у ресторані MONT BLANC пройде супер-фінал конкурсу. Ведучим шоу буде Григорій Решетник. У програмі - червона доріжка, зірки шоу-бізнесу, телебачення, преса, банкет та подарунки. Серед зіркових гостей французький і український співак Поль Манондіз, що також увійде до складу журі. Конкурсантки 5 разів будуть виходити на сцену. Спеціально для фінального дефіле відома українська дизайнерка Катерина Лукашик готує сукні для учасниць. Також буде показано колекції студії дизайнерського одягу inDresser і торгової марки Синій льон від дизайнера Ірини Ковальової. Спортивний вихід буде представлений образами від Designed for Fitness. Verona Tour готує для переможниці туристичну путівку. Дизайнер Лідія Мишовська, офіційний партнер конкурсу, подарує головній Місіс виріб із хутра.

Нагадаємо, Mrs. Іnternational це один з найпрестижніших та відомих конкурсів, що проводиться щорічно в США. В Україні його було започатковано у минулому році. В 2019 кастинг пройшов у нашому місті. Організатор вінницького конкурсу Анна Окрема «Перша Віце-Місіс ЗЕМЛЯ УКРАЇНА 2017». Відтак були відібрані 10 фіналісток, що в рамках конкурсу будуть представлятимуть себе під такими номерами:

  1. Валентина Іванюта
  2. Олена Грабік
  3. Антоніна Пачевська
  4. Тетяна Шумник
  5. Ірина Літинська
  6. Інна Цимбалюк
  7. Олена Жагловська
  8. Яна Врублевська
  9. Валентина Онофрійчук
  10. Вікторія Завальнюк

Підготовка до фіналу триває уже більше двох місяців. Щоденно проходять репетиції. Дівчата відвідують персональні тренування від Олени Крутікової, опановують акторську майстерність. Вже встигли пройти майстер-клас від Андрія Богданова - актора театру і кіно, де дізнались, як презентувати себе, правильно та впевнено говорити на велику аудиторію. Директор вінницького модельного агентства "Грейс" Катерина Просяннікова дає дівчатам майстер-класи з дефіле. Крім того красуні відвідують масаж-студію корекції обличчя та тіла Sajes. Malevych Beauty HUB надає послуги по догляду за обличчям. Уже пройшли ряд фотосесій від Ольги Сурменко, образи на які готували майстрині Upgrade Studio, прикраси DENVI shop, а вечірні сукні дизайн-студія Інни Лоїк. Крім того в рамках проекту відбувся “Сніданок королев” у Салоні краси Anna Vahula Style Studio, де дівчата дізнавались секрети по догляду за собою.

Уже більше місяця щочетверга в прямому ефірі Радіо Місто над Бугом фіналістки Mrs. Vinnytsia International 2019 розповідають про себе.

З 21 січня на сайті vn.20minut.ua проходить Онлайн-голосування в номінації Mrs. Popularity, тож усі бажаючі можуть долучитись до вибору своєї фаворитки.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up