Над чим сміються вінничани? Дізналися на фінальній вечірці сезону Grand Stand Up

Над чим сміються вінничани? Дізналися на фінальній вечірці сезону Grand Stand Up
Вечірка Grand Stand Up
  • ​​​​​​Жанр стендап-комедії набирає обороти, і вінницькі гумористи не відстають від модної течії.
  • Вже рік в місті проходять вечірки Grand Stand Up. І за цей час з'явилася неабияка кількість прихильників цього напряму. 

Минулий робочий тиждень для справжніх пооцінювачів гумору завершився на даху ресторану «Panorama». Саме тут резиденти вінницького Grand Stand Up зібрали свою аудиторію та випробували новий гумор. 

Отже, прохолодний вечір п'ятниці. Веселі гості, кольорові коктейлі та неймовірний вид на Вінницю. Grand Stand Up розпочинається з представлення резидентів, і серед них популярні імена — Юрій Постовий, Роман Щур, Влад Шевченко, Олег Лузанов, Артем Баланюк, Олександр Дудніченко та ведучий вечора Максим Нікітєнко.

Розпочали вечір гумору з виступу Юрія Анатолійовича. І одразу про Олега Винника, тому реакція глядачів однозначно була позитивною.

Відео дня

Влад Шевченко говорив про вічні речі: кохання, стосунки та гороскопи. І навіть демонстрував власні астрологічні можливості, створюючи різні прогнози.

Олег Лузанов шуткував про свій рідний Хмельницький і оцінював можливості міста на шляху до звання туристичного центру. Нові світло-музичні фонтани біля залізничного вокзалу для безхатьок та циган справили особливе враження на коміка.

Хмельниччанин Олег Лузанов

Серед гостей стендапу були і КВНщики — Олександр Небава та Віталій Возний — тому без жартів про команду Ліги Сміху «Вінницькі» не обійшлося.

Не обійшлося і без жартів нижче поясу, адже подія завжди анонсується з позначкою 18+. Щоправда, іноді концентрація дорослих тем була зависокою.

Ще одним плюсом Grand Stand Up є імпровізації та класичні розминки. Тут до дії залучають і глядачів. Тому активний інтерактив із кожним гостем та подарунки гарантовані.

Імпровізація із глядачами

Хоч виступ хлопців був останнім у цьому сезоні і резиденти на 2 місяці пішли у відпустку, плани на майбутній сезон — грандіозні. Максим Нікітєнко вже анонсував нові імена стендаперів із інших міст України, не виключаємо, що це можуть бути і доволі відомі гумористи.

Радимо слідкувати за соціальними мережами Grand Stand Up, аби бути в курсі всіх подій.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up