Як відпочити на вихідних: 10 найцікавіших подій

Як відпочити на вихідних: 10 найцікавіших подій

Вихідні – це найдовгоочікуваніші дні для усіх працівників. Це час, коли ви можете
відпочити від одноманітних буднів і приділити увагу улюбленим заняттям.

Афіша Вінниці підкаже вам, як незабутньо провести вікенд.

Ми підготували перелік найцікавіших подій, тому тут кожен знайде те, що йому до душі.

Фестиваль подарунків ручної роботи "VinArtFest" 

6 грудня розпочав свою роботу традиційний грандіозний передноворічний ярмарок-фестиваль подарунків ручної роботи «VinArtFest». Це унікальна подія в культурному житті Вінниці, яка збере під одним дахом представників усіх творчих течій прикладного мистецтва. 

Відео дня

«VinArtFest»  дає можливість:
- особисто познайомитися з майстрами ручної роботи та їх унікальними роботами;
- вибрати і придбати різного роду дизайнерські речі;
- обмінятися досвідом;
- оцінити затребуваність своїх виробів серед широкої аудиторії;
- навчитись новим технікам та напрямам прикладного мистецтва, оскільки в рамках фестивалю пройдуть різноманітні цікаві майстер-класи. 

Коли? 6-8 грудня
Місце проведення? вул.Соборна 68
Вхід вільний

Metallica з симфонічним оркестром.Tribute Show 

7 грудня у Вінниці відбудеться надзвичайний концерт, де ви почуєте мелодію яку через роки, ми з посмішкою згадуємо! 

Станьте частиною цього історичного заходу!

Коли? 7 грудня о 19:00
Місце проведення? Будинок офіцерів
Вартість квитків? 490-900 грн

Комедійна вистава "Занадто одружений таксист" 

На сцені театру ім. Садовського 7 грудня буде представлено буде представлено виставу про кохання на швидкості, про дві дружини на годину. 

Вартість квитків? 80-150 грн

«Між хмарами: траєкторія кохання»

У неділю в відбудеться показ неймовірної вистави «Між хмарами: траєкторія кохання» . Це історія про істинні бажання! Про те, що відчуває людина, коли втілює свої мрії, або навпаки - зраджує їм… Про силу підтримки, індивідуальність, своє власне «звучання» і те, від чого виростають крила за спиною. Про дружбу, підкорення вершин та кохання… 

Коли? 8 грудня о 18:00
Місце проведення? Вінницька обласна філармонія
Вартість квитків? Від 80 грн

Благодійний турнір з боулінгу 

Вперше у Вінниці 8 грудня в ТЦ «Анастасія» відбудеться благодійний турнір з боулінгу «Ми всі спроможні на диво», організований ІТ Асоціацією міста Вінниця та компанією «Інфопульс». Всі кошти, зібрані в рамках заходу, будуть направлені на організацію навчання людей з особливими потребами: індивідуальні та групові заняття в ІТ школах та з викладачами. Більше інформації на сайті.

Horror quest room Dark quest/ Дарк квест

Любителі екстремального відпочинку матимуть можливість відвідати першу HORROR КВЕСТ-КІМНАТУ у місті Віннниця! Створена за сюжетом фільму «Пила».

На тебе чекає:

  • Професійні актори,
  • велика кількість локацій,
  • цікаві головоломки і неймовірні емоції.

Кількість гравців: від 2 до 5
Мінімальний вік: 16 років
Тривалість квесту: 60 хвилин
Розклад роботи з 10:00 до 01:00
Ціна: з 10:00 - 20:00 - 650 грн (Оплата готівкою) з 20:00 - 01:00 - 850 грн 

Передноворічна вечірка "Запальні 20ті"

Якщо ви хочете драйвово розважитись, то завітайте на вечірку «Запальні 20ті». Такого у Вінниці ще не було! Напередодні Нового 2020 року пориньте в атмосферу буремних 1920тих років. Реєстрація на сайті МоеMisto

Ціна квитка 450 грн 

Вечірка Дискотека 90-х 

7 грудня відбудеться вечірка в стилі 90-х. Старі хіти, багато танців та море вражень гарантовані. 

Дата і час: 7 грудня, 22:00.
Вікові обмеження: 18+.
Вхід: М/Ж - 70/50 грн 

Яскраве люмінісцентне шоу "Ультрамарин" у музеї науки

Спеціально для дітей 7 та 8 грудня відбудеться неймовірне шоу, яке захоплює кольорами, таємницями та можливістю знайти відповіді на секретні секрети і зробити найефектніші фото!  

Коли? Субота, 7 грудня, 14:00, Неділя, 8 грудня, 14:00
Де? ТРЦ "Sky Park", 3 поверх (вул. М.Оводова, 51)
Вартість - 100 грн
Можна брати участь і дорослим, і діткам 

У кіно

Зараз у кінотеатрах можна подивитися драматичний фільм Абатство Даунтон , фантастичний фільм Вальхалла:Тор Раґнарок  , пригодницький фільм Земля тролів 2: У пошуках Золотого Замку . Повний список усіх фільмів дивись тут.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up