Як провести цей вікенд: ТОП-5 подій п’ятниці та вихідних

Як провести цей вікенд: ТОП-5 подій п’ятниці та вихідних
  • Куди сходити на вихідних, якщо не хочеться сидіти вдома? У нас є для вас кілька відмінних порад.
  • Наприклад, можна відвідати прем'єрну виставу в театрі, зануритися у справжню казку в Будинку офіцерів або взяти участь у костюмованому велопараді.

Цей вікенд не такий багатий на події, як, наприклад, минулий, але ми змогли знайти кілька цікавих і корисних (навіть для здоров'я) заходів, які варто відвідати.

27 жовтня

Прем'єра вистави «Ідіот»

Чергова прем'єра у театрі ім. Садовського – вистава Ф. М. Достовського «Ідіот» Міражі з одним антрактом. Спектакль, про шалене кохання та безмежну пристрасть, неземну святість та земну гріховність, злети духу та падіння плоті, тріумф життя та торжество смерті – все сплелося у карколомному вирі емоційної режисури заслуженого діяча мистецтв Валерія Пацунова.

Місце: театр ім. Садовського
Час: 18:30
Вартість квитків: 50-150 грн, придбати можна тут

28 жовтня

Гурт «Пламя» UA

Легендарний вокально-інструментальний ансамбль «ПЛАМЯ», виконає свої найкращі пісні, на кшталт «На дальней станции сойду», «Не надо печалиться», «Снег кружится», «Детства последний звонок», «Идёт солдат по городу», «Зацветает краснотал», та багато інших пісень, які люблять і сьогодні.



Місце: Будинок офіцерів
Час: 19:00
Вартість квитків: 80-250 грн, придбати можна тут

Тренінг: Перша Допомога Дітям

Тренінг «Перша допомога дітям від 44 Навчального центру» допоможе отримати простий та чіткий алгоритм дій у випадку лиха, відпрацювати навички на практиці під наглядом професійних інструкторів.

Зміст курсу:

Особливості дитячого організму, або чому дитину треба лікувати інакше;
Питання безпеки і виклик допомоги, правила спілкування з диспетчером станції екстреної допомоги;
Первинна оцінка потерпілого;
Проведення серцево-легеневої реанімації немедичним персоналом;
Перекладання постраждалого в стабільне положення;
Допомога при блювоті;
Допомога при порушенні прохідності дихальних шляхів (обструкція дихальних шляхів стороннім тілом) у дітей різного віку;
Перша домедична допомога дитині при найбільш частих життєвонебезпечних станах:

• при лихоманці (високій температурі тіла)
• зневодненні
• при судомах
• порушеннях дихання
• при нещасних випадках у дітей (отруєння і т.п.)

На захід обов'язова реєстрація

Час: з 10:00 до 16:00
Вартість: 450 грн

29 жовтня

Костюмований велопарад з нагоди Хеловіну

Головнa умовa святкового велопараду – нaявність двоколісного і яскрaвих костюмів.

Стaрт: ТРЦ «Мир»
Початок: 11:00.
Збір та реєстрація: 10:30

Мaршрут: проспект Космонaвтів – Хм. Шоссе – ЦПКіВ ім. Горького – вул. Грушевського – Вежа (пл. Європейськa) – вул. Соборнa – пл. Гaгaрінa

Сторінка заходу на Фейсбук

Холодне серце. Шоу для всієї родини

«Холодне серце» – це не просто вистава, а вражаюче шоу з інтерактивом. На сцені ви побачите приголомшливі вогняні і лазерні спецефекти, а також професійних майстрів паркуру, які вразять вас своїми трюками.



Під час вистави разом з героями казки маленькі глядачі будуть вирішувати веселі шаради і підказувати, як героям виплутатися з важких обставин. А після пригод дітвору чекає фотосесія з усіма улюбленими героями.

Красиві декорації, розкішні костюми, вражаючі спецефекти – у виставі все продумано до дрібниць, щоб діти по-справжньому мали змогу поринути у казку.

Загалом у виставі «Холодне серце» задіяно більше 30 акторів, які грають понад 40 персонажів і крім безпосередньо акторської гри, виконують ще й різноманітні трюки.

Місце: Будинок офіцерів
Час: 17:00
Вартість квитків: 90-250 грн, придбати можна тут

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати 20:03 Вінниччина готується до сильного вітру: оголосили жовтий рівень небезпеки Від читача 20:06 У Вінниці чутно вибухи 19:40 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 19:17 Суддя з Тульчина наїхав на поліцейського. Покарання винесли лише одному — копу 18:06 У Могилів-Подільському районі під колесами автомобіля Toyota загинула жінка 17:32 Скотомогильник площею у дві тисячі квадратів виявили у Барській громаді 17:03 ТОП-5 пам'яток Вінниці для незабутнього вікенду та подорожі крізь епохи 16:37 Екс-голова лісового управління Бондар вийшов з-під варти за два мільйони гривень застави 16:20 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 16:11 На Келецькій п'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП 15:15 Музиканту Джанго, який публічно підтримує росію, вінницькі СБУшники оголосили підозру 14:50 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:13 Війна — не завада любові: історія сапера зі Жмеринки Івана та його коханої Яни photo_camera 14:10 Де поставити зубні імпланти у Вінниці? Огляд кращих стоматологій Вінниці (партнерський проєкт) 13:19 Зникла 82-річна Лілія Марценюк з Вінниці. Допоможіть розшукати жінку 12:20 Військові чекають ваші книги! У Вінниці розпочався збір «Літературний донат» photo_camera 12:06 Загиблі мирні люди, зруйновані лікарні та багатоповерхівки: про 784-й день війни
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up