White House - елітний ресторан з доступними цінами і найдешевшим у місті більярдом (Новини компаній)

White House - елітний ресторан з доступними цінами і найдешевшим у місті більярдом (Новини компаній)

White House - новий ресторан, який з'явився у Вінниці. Вам сподобається його меню - і страви, і ціни. А якщо ви фанат більярду, любитель чи профі - будете ходити сюди часто. Тут стоять одні з найкращих у місті столів, а ціна за гру - одна з найнижчих. 

Ну і кожна людина зі смаком зацінить дизайн інтер'єру. У White House затишно, як у вітальні класичного англійського будинку. Знаходиться ресторан на Бевза, 34. 


Інтер'єр і музика


Чому ресторан має таку назву, ви зрозумієте одразу, які відчините двері. Тут все у світлих кольорах: стіни, стеля, столи. Багато простору. У кожному залі люстри зі справжнього хрусталя. Говорити про сумне у такому блиску точно не захочеться. 

На створення вишуканого інтер'єру для White House власників  надихнули подорожі. Вони бували у багатьох країнах Європи і світу, заходили у кращі ресторани і захотіли, щоб у Вінниці був заклад не гірше.

У White House три зали - один основний та два VIP, розраховані в тому числі і під банкети. Є ще більярдний зал, єдиний який оформлений не у світлих тонах, та літній майданчик.

Майже на кожній стіні висить великий екран - тут показуватимуть і спортивні канали. 

В одном з банкетних залів може з комфортом розміститись мінімум 30 людей. У другому, камінному залі — мінімум 16. Власники ресторану уже домовились з музикантами і при бажанні вони розважатимуть на банкеті ваших гостей. Загалом у White House грає спокійна та тиха музика. Ніщо інше не пасуватиме не цим світлим стінам.


Кухня і ціни


Кухнею у White House завідує шеф-кухар запрошений з Грузії, за плечима якого близько десяти років роботи у статусних ресторанах. В його розпорядженні велика команда, тож страви з'являтимуться на вашому столі максимум через 20 хвилин після замовлення.

White House — ресторан європейської кухні. Але не тільки. Навіщо обмежувати гостей у виборі? В меню побачите багато страв, що готуються на мангалі. Одна з фірмових — справжній грузинський шашлик, кілограм якого коштуватиме 350 гривень. 

Загалом ціни вам сподобаються. Вони помірні. Так, кава з зерен преміум-класу коштуватиме 17 гривень. 

А ще у ресторані до багатьох страв подаватимуть приємні бонуси, так звані компліменти від шеф-кухаря. Наприклад, разом із шашликом вам принесуть безкоштовне холодне пиво.

Більше про компліменти та інші акції писатимуть на сторінці White House у Facebook.

А щодо спиртних напоїв, то у White House знайдеться все, що ви любите. 


Обслуговування


Адміністратором залу у ресторані працюватиме досвідчений спеціаліст. Вам точно не доведеться чекати офіціанта більше кількох хвилин. Швидкість обслуговування - одна з головних планок, яку тримає персонал White House.


Більярд


Фішка White House — більярд. І це не просто спосіб привабити до ресторану більше клієнтів. Власники поставили собі на меті розвивати цей вид спорту. Тут проводитимуть чемпіонати - міста та області, як серед профі, так і серед аматорів. А восени у White House прийматиме всеукраїнський чемпіонат — уже є домовленість з "Асоціацією більярду України".

У більярдному залі встановлено шість столів від української фірми Dinaris, одного з кращих виробників. Довжина столів найбільше серед можливих — 12 футів. Ідеальна для російського більярду. 

Біля кожного стола стоїть також невеличкий столик на двох, для того, щоб можна були випити і поїсти не полишаючи гри. 

У більярдному залі працюватиме два марекра, які є професійними гравцями. Їх задачею буде не лише вмикати світло над столами. Вони безкоштовно вчитимуть гостей ресторану і, якщо забажаєте, складуть вам компанію у грі. 

Ціна однієї години більярду у White House — до 50 гривень. Це одна з найнижчих у місті. При тому, що умови — одні з найкращих. 


Дитяча зона


Невдовзі на літньому майданчику White House запрацює дитяча зона. Тут будуть іграшки, безкаркасні меблі, дошки для малювання, фломастери, олівці, тощо. За малюками доглядатиме бейбі-сітер, тож ви матимете час розслабитись. 

Кожна дитина отримуватиме від персоналу смачний подарунок, а якщо їй дуже сподобається одна з іграшок у дитячій зоні - її можна буде забрати додому. 


Отже

Переходьте на світлу сторону — завітайте у White House.
Адреса: Бевза, 34. Ресторан працює до першої години ночі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up