«Відкривай серце для добра»: ініціатива небайдужих до турбот міста вінничан (Прес-служба БФ «Щира турбота»)

«Відкривай серце для добра»: ініціатива небайдужих до турбот міста вінничан (Прес-служба БФ «Щира турбота»)

Новорічні та різдвяні свята – час здійснення мрій, час, коли трапляються справжні дива, час коли треба згадати й тих, кому пощастило у житті трішки менше, тим паче, звернути увагу на разючу з кожним роком зростаючу прірву між класами: бідністю та олігархією.

Саме з цією ціллю небайдужі підприємці нашого міста спільними зусиллями організували соціальну акцію «Відкривай серце для добра». Вона покликана звернути увагу не на одну, а одразу на декілька соціально – незахищених верств населення, що потребують нашої спільної допомоги - так як усе це відбувається поруч з нами щодня та всюди: ми бачимо учасників бойових дій, які отримали серйозні травми та втратили можливість забезпечувати свою сім’ю; діток, тих, хто не повернувся з АТО, життя яких тепер назавжди змінилось під тінню цієї трагедії; діток, із малозабезпечених сімей, які і мріяти не могли відвідати такі місця Вінниці, що представлені у межах акції, та інші, хто так потребує підтримки та надії на краще майбутнє у рідному місті, країні…

Акція стартувала сьогодні та буде складатись із декількох блоків і ряду підприємців – партнерів, що ініціювали цей рух для усвідомлення нашої колективної відповідальності, та нарешті зруйнування стереотипу «моя хата з краю».

Організатором даної акції виступив БФ «Щира турбота» та спортивно – розважальний комплекс «Льодовий клуб», за підтримки домашньої пекарні «Sweet Moments» - мамина любов у кожній крихті; «Атракціони України», що подарують дітям справжню «венеціанську» казку; «Музей Науки» покаже діткам те, що освіта і наука можуть бути цікавими, яскраво-захоплюючими, та абсолютно не складними, а навпаки веселими та інтерактивними. А ще Анна Руда, арт-терапевт та гештальт-психолог попрацює із підростаючим поколінням та допоможе їм повірити в себе, зрозуміти себе, відчути себе та свою перспективу.

13, 15 та 17 січня понад 100 діток та їх дорослих відвідають ковзанку та інших партнерів акції і сподіваємось побачать та повірять у те, що їх життя повинне бути насиченим, цікавим та натхненним.

Хто ж завітає до Льодового клубу, музею, покатається на славнозвісній каруселі?

13 січня БФ «Щира турбота» спільно із Департаментом соціальної та молодіжної політики Вінницької Обласної Державної Адміністрації розфарбують життя діток, батьки, яких були учасниками АТО та тих, що не повернулись…

15 січня до Вінниці завітають сім’ї із кризового центру «Дім МАМА»: жінки з дітками, які потерпали від домашнього насилля або опинились в тяжких життєвих обставинах. Зараз із допомогою усіх партнерів соціальної акції вони зможуть побачити інше життя…

Крім того, 15 січня спільно із Українським об’єднанням учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області ковзанку та арт-терапію відвідають дітки із сімей наших захисників.

Та 17 січня ГО «Щира турбота» збере діток із малозабезпечених сімей Вінниці довкола надзвичайно-важливого дійства для їх подальшого щасливого життя: вони отримають змогу поковзати із справжніми хокеїстами та фігуристками та побачити, що життя може бути активним та здоровим, можна досягати та перемагати.

Після цього відігрівшись та посмакувавши ласощами домашньої пекарні «Sweet Moments», вони відвідають «Музей Науки» і переконавшись в тому, що вона може бути простою та дуже цікавою, закладуть своїми мріями фундамент майбутнього наукового розвитку в країні…

Крім того, протягом періоду з 13 по 25 січня у Льодовому клубі будуть збиратись кошти на потреби КЗ «Жмеринського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей» та «Дому МАМА», шляхом реалізації масок ручної роботи цих самих діток. Закінчиться акція на святкуванні «Дня Студента» на ковзанці, що буде присвячене темі сучасних супер-героїв, а придбавши маску кожен зможе відчути себе справжнім супер-героєм та допомогти діткам!

Таким чином, ініціатива закликає жителів нашого міста стати добрішими до оточуючих, до тих, хто справді потребує допомоги та підтримки, озирнутись та побачити, скільки соціальних проблем нас оточують, стати відкритими, щирими та небайдужими, так як майбутнє міста, його процвітання та благополуччя це наш колективний обов’язок і місія!

Відкриймо наші серця ДОБРУ!    

А за подальшими подіями та ходом акції слідкуйте на сторінках організаторів: ГО «Щира турбота» - https://www.facebook.com/shchiraturbota/, та «Льодового клубу» - https://www.facebook.com/ledoviy.club/. Та безумовно, за сприяння в інформуванні наших громадян дякуємо медіа – партнерам: сайту «20хвилин» та телеканалу «Вінниччина».

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up