В суботу — прем’єра французького серіалу «Прекрасна Рані» (Прес-служба «Інтер»)

В суботу — прем’єра французького серіалу «Прекрасна Рані» (Прес-служба «Інтер»)

На телеканалі «Інтер» в суботу, 6 квітня, о 15:45 стартує 8-серійна французька пригодницька мелодрама «Прекрасна Рані» (оригінальна назва — Rani).

Серіал, який багато хто порівнює з легендарною «Анжелікою», відразу завоював популярність. Нову масштабну костюмовану мелодраму про красиву і сильну духом жінку, яка стикається з безліччю перешкод на шляху до свого щастя, вже по достоїнству оцінили телеглядачі Франції, Бельгії та Німеччини. Тепер з «Прекрасною Рані» зможуть познайомитися і українські глядачі. Для всіх шанувальників «Анжеліки» на «Інтері» — нова історія, нові пригоди і нові почуття.

Зав'язка сюжету

Події в серіалі «Прекрасна Рані» розгортаються у Франції в 1743 році. Історія починається з того, що Маркіз де Валькур позбавляє спадщини сина Філіпа на користь своєї незаконнонародженої дочки Жоланни. Збожеволівши від люті, Філіп вбиває батька і викрадає заповіт. Через численні борги молода людина вирішується на зраду: продає англійцям секретний план військової операції французької армії. Про це випадково дізнається Жоланна. Тепер вона стає занадто небезпечною для Філіпа. Він звинувачує зведену сестру в державній зраді і крадіжці…

Актори та персонажі

В головній ролі у фільмі «Прекрасна Рані» — Мілен Джампаной («Шагренева шкіра», «Потойбічне», «Мучениці»). Спеціально для зйомок в цьому серіалі вона навчилася фехтувати і їздити верхи на коні. Актриса, яка народилася в інтернаціональній родині (мама — француженка, тато — китаєць), зізнається, що знаходить багато спільного зі своєю героїнею — позашлюбною дочкою короля Жола: «Я люблю такі сімейні історії, в яких кожен з нас знаходить відповіді на свої особисті питання і проблеми. Через своє походження я завжди і всюди відчуваю себе не в своїй тарілці. Я, як і Жоланна, постійно переконую себе, що в іншому місці мені буде краще. Як і ця молода жінка, я зробила у своєму житті багато помилок, але, якби могла повернутися в минуле, я б знову вчинила так само».

Відео дня

Де і коли

Зйомки серіалу «Прекрасна Рані» проходили у Франції та в Індії.

Чи зможе головна героїня подолати всі перешкоди і пронести свою любов крізь відстань, час і заборони, крізь підступність жінок і пристрасть чоловіків, крізь зраду і війну?

Дивіться прем’єру серіалу «Прекрасна Рані» 6 квітня о 15:45 на «Інтері». Цієї суботи канал покаже перші чотири серії мелодрами, продовження картини — в наступну суботу о 16:15.

Промо-анонс — https://inter.ua/ru/video/promo/serialy/2019/04/03/prekrastnaya_rani

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • Іскра

    Громадо, выбираймо Порошенка!
    Он любит Украину. Мать! До слёз!..
    А то, что коммуналка “высоченька” –
    В окоп ложись и зарабатывай - в ООС!

    С ним в люди выйдем мы и наши дети,
    С ним будет наш, как у пропойцы - нос;
    Пока ж при нём - 5 лет сидели на диете,
    Хлебали, корчась, лаптями навоз.

    Он 5 годов хотел нас осчастливить,
    Аж рвал себя на части и горел,  
    Не потому ль сей – свин евроблудливый
    К корыту власти пастью прикипел.  

    Весь мир уже смеётся над барыгой,
    Фашистом, вурдалаком, палачом.
    Холопам, доеным сквалыгой,    
    Все унижения, как прежде – нипочём?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:27 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця Від читача 13:38 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися? 10:27 У Бершаді попрощалися із загиблим від бандитської кулі поліцейським Максимом Зарецьким play_circle_filled photo_camera 09:33 Ліквідували ще 800 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 23 квітня 09:00 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 08:44 Сьогодні вітаємо Юрія та Валерія. Історія та прикмети 23 квітня 08:00 Вакансії в Chopper, Green cool, Грош та 81 актуальна пропозиція роботи у Вінниці 21:12 Яку безкоштовну психологічну допомогу можуть надати сімейні лікарі? Ми дізналися 20:56 Вінничан закликають зменшити споживання електроенергії 20:18 «Вінницькі вовчиці» у Хорватії виграли престижний міжнародний турнір Adria Bowl photo_camera 20:04 У Вінниці затримали водія, який перевищував швидкість. А потім виявили підроблене посвідчення 19:35 Спір з вінницьким МСЕК: юристку звільнили вагітною, вона виграла суд і має повернутися на посаду photo_camera 19:05 Яким нині є укриття для ліцею №30? Його будівництво коштує понад 40 мільйонів гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up