Усі розваги Вінниці на вихідні, 30 жовтня - 1 листопада

Усі розваги Вінниці на вихідні, 30 жовтня - 1 листопада
У ці вихідні 30 жовтня – 1 листопада, вінничани та гості міста матимуть змогу взяти участь у останньому велопробігу «Критична маса», прийти на презентацію книги «Аеропорт», сходити в кіно, клуби та відвідати не менш захоплюючі виставки. Бажаю приємних вихідних.

Події:

Остання гастроль велопробігу «Критична маса» пройде в Хелловінських костюмах
В суботу, 31 жовтня о 12 годині розпочнеться останній велопробіг в цьому році «Критичної маси». Об 11:30 на Майдані Незалежності збираються учасники велопробігу. Організатори нагадують, що бажано мати шолом.
- «Остання гастроль» перед зимовою сплячкою вдало компілюється з Хелловіном....То чому ж це не об'єднати ці дві події ?, - пише Олександр Царевський, який є одним з організаторів велопробігу «Критична маса» у Вінниці на ФБ.
Цього разу маршрут такий:  Майдан Незалежності - Соборна - Універмаг - Пирогова –«Урожай» - Келецька - Барське шоссе - Хмельницьке шоссе – Книжка. Але можливі й зміни. Перед стартом організатори обіцяють оголосити змінений маршрут.
До речі, всіляко вітаються учасники одягнені  в Хелловінські костюми та відповідно прикрашені велосипеди. Найліпші костюми отримають призи від організаторів.

 

Відео дня

У Вінницю на презентацію книги «Аеропорт» приїде кореспондент  Los Angeles Times

В суботу, 31 жовтня о 17 годині у Вінницькій обласній філармонії пройде презентації книги «Аеропорт». На захід приїде й автор - журналіст Los Angeles Times Сергій Лойко, який провів в АТО чотири повних дні з «кіборгами». Вхід – безкоштовний.
В книзі «Аеропорт» Сергій Лойко розповідає про героїв, які хотіли жити, але вмирали. Він записав понад 40 годин інтерв'ю з «кіборгами». В результаті вийшов прекрасний військовий роман.
На презентації У Вінниці Сергій Лойко читатиме уривки свого роману.
Довідка:
Кореспондент і фотограф Los Angeles Times Сергій Лойко спеціалізується на війнах і збройних конфліктах. Він написав більше тисячі статей і опублікував понад 600 фотографій. Його статті та фотографії передруковувалися в сотнях газет і журналів по всьому світу.

Висвітлював збройні конфлікти, революції та війни в Нагірному Карабасі, Румунії, Таджикистані, Чечні, Грузії, Афганістані, Іраку. У 2004 році написав документальну книгу «Шок і Трепет. Війна в Іраку ».
Українську революцію і подальшу війну Сергій висвітлював практично без перерви до з першого дня 30 листопада 2013 по лютий 2015. У 2015 за роботу на війні в Україні Сергій Лойко був удостоєний однієї з найвищих нагород в американській журналістиці - Overseas Press Club Bob Considine award "за хоробрість, достовірність, оригінальність, глибину і виразність описаного ». У цьому ж році Сергій удостоївся престижної Los Angeles Times editorial award за «кращі репортажі 2014».
Сергій був єдиним іноземним кореспондентом, який побував у Донецькому Аеропорту в жовтні 2014 року і провів там чотири повних дні з «кіборгами»

 

Клуби:

SKYROOM
У п'ятницю, 30 жовтня, в ультрамодному та найстильнішому лаунж-барі у Вінниці SKYROOM  гурт DVOE.  DVOE - це Ольга Діброва (вокал, клавіші) і Артем Угодників (ударні). Раніше вони грали  в проекті Gorchitza, але повну творчу свободу відчули тільки коли зігралися удвох. Вони розуміють одне одного з напівзвуку і разом роблять бадьору танцювальну електроніку. Не пропусти вечір якісної музики. Початок о 22.00. м.Вінниця, вул. Пирогова, 47А, ТЦ Ізумруд, 0938869393 - резерв столів.

Friday's Wooop
30 жовтня, як і кожної п'ятниці, у клубі Амагама відбудеться вечірка «Friday's Wooop». Розважатимуть гостей клубу DJ Papa, DJ Keny, DJ Maks Advanced. Початок о 22.00.

«Exotic party@
30 жовтня, як і кожної п’ятниці, у клубі Н2О відбудеться екзотична вечірка, де завжди для вас лунає музика RnB, Raeggaeton, Latino, House,Trap, Afrobeat.
Вхід до 23.00 всім вільний. Для дівчат вхід вільний до 24.00. Після півночі з флаєром  - вхід 25 грн.

«ППП» співай з перешкодами
30 жовтня караоке-¬клуб Mafia запрошує відпочити та поспівати досхочу. Вечір «ППП» ¬- співай з перешкодами. У цей вечір відвідувачів чекає приємне проведення часу в караоке. А стійким «караокерам» ми запропонуємо пройти деякі випробування під час співу (і за участь вручимо сувенірні призи). Початок о 22.00. Вхід -¬ 69 грн.

Хто зверху?
31 жовтня караоке-¬клуб Mafia запрошує на вечірку «Хто зверху?». Всі охочі будуть змагатися у алкогольному та вокальному батлі: чоловіки проти жінок. Початок  о 22.00. Вхід для всіх: 69 грн.

 

Кіно:
Останній мисливець за відьмами

Кінотеатр ім. Коцюбинського
Останній мисливець за відьмами
Екшн
Вартість квитків - від 50 грн
31.10-4.11, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Паранормальне явище: Примарний світ 3D

Жахи
Вартість квитків - від 45 грн
31.10-4.11, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Прогулянка висотою

Пригодницько-біографічний фільм
Вартість квитків - від 50 грн 
31.10-4.11, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Монстри на канікулах 2 3D

Анімаційна комедія
Вартість квитків - від 50 грн 
31.10-4.11, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Багряний пік

Містичний трилер
Вартість квитків - від 60
31.10-4.11, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Марсіянин

Пригодницько-фантастичний фільм
Вартість квитків - від 50 грн
31.10-4.11, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

кінотеатр Родина 
Махни крилом

Анімаційна пригода
31.10-5.11, поч. о 10.00, 12.00, 14.00
Вартість квитків - 15 грн

 

Фестиваль «100 фільмів за 100 хвилин» 

31.10–05.11, поч. о 16.00, 18.00 
Вартість квитків - 15 грн

 

Театр:
Театр Садовського
Моя чарівна леді

Мюзикл на 2 дії
31.10, поч. о 18.30 

 

Театр ляльок 

Наш веселий Колобок

Пригодницька казка для дітей від трьох років
31.10, поч. об 11.00,  13.00

 

Гуси-лебеді

Російська казка для дітей від трьох років
1.11, поч. об 11.00,  13.00

 

Виставки:
Виставка ажурної кераміки у художньому музеї

У художньому музеї відкрита персональну виставку відомої народної майстрині сучасного декоративно-прикладного мистецтва, члена Об’єднання художників і народних умільців «Натхнення» в Донецькій області, Тетяни Хоменко. 
Виставка має назву «Ажурна кераміка». Всі роботи, представлені на виставці авторські! Майстриня вирізає малюнок ще на вологій порцеляні, роблячи кожний твір імпровізаційним та неповторним. 
На виставці представлено близько пів сотні робіт, що мають різну тематику та сюжетний ряд: різьбленні свічники, ажурні вази, світильники, декоративні тарілки, іграшкові композиції, колекції пасхальних яєць, тощо. 
Окрім керамічних ажурних виробів у на виставці представлено портрет майстрині, її висловлювання, інформацію про її творчий шлях. Виставка триватиме у музеї впродовж місяця.
Після виставки, за бажанням самої майстрині, відбудеться аукціон на користь вінничан-учасників АТО.
Виставку можна відвідати до 22 листопада, з 10.00 до 17.00, на вул.Соборна,21.

 

Виставка образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва

У Вінницькому обласному краєзнавчому музеї відкрита 67-ма обласна виставка народного мистецтва! На виставці представлені роботи найталановитіших майстрів Вінниччини з різних видів народного мистецтва.
На виставці широко представлені картини живопису та народного малярства таких майстрів як Віктора Наконечного, лауреата Шевченківської премії, Івана Горобчука та заслуженого діяча мистецтв України Федора Панчука, картини Івана Грищука, Олександра Пелешка, Володимира Купчишина, Ірини Кравченко (м. Вінниця), Ігоря Зозулі, Олександра Свіргуна (смт Стрижавка Вінницького р-ну); Тетяни Філь (м. Липовець), Федора Ущаповського (смт Піщанка); Анатолія Риженка-Янкового (с. Брідок Теплицького р-ну); Василя Оренчака (с. Ометинці Немирівського р-ну); Оксани Городинської та Людмили Сорочинської (м. Могилів-Подільський); Олександра Шульганя (м. Погребище); Михайла Громова та Миколи Загороднього (м. Хмільник), Миколи Гудзовського (с. Свердлівка Липовецького р-ну), Наталі Гуляєвої (с. Рахни Лісові Шаргородського р-ну), Алли Мруг (м. Ямпіль) та багато інших.
На виставці представлені також декоративні вироби, ляльки-мотанки, флористичні картини, плетіння з бісеру, писанкарство, витинанки та багато іншого.
Виставку можна відвідати до 9 листопада з 10.00 до 17.00, на вул.Соборна,19.

 

Виставка екзотичних тварин «Світ Джунглів»

У торгово-розважальному центрі «Мегамолл» проходитиме виставка екзотичних тварин «Світ Джунглів». Кожен відвідувач виставки може долучитись до екскурсії, де зможуть розповісти про різноманітність і красу тваринного світу, про місця проживання, спосіб життя, харчування та розмноження цих екзотичних тварин.
На виставці близько 70 тварин: павуки, мавпа, 3 види сов, 10 видів папуг, 8 видів гризунів, 6 видів черепах, 4 види жаб, 
2 види крокодилів, 11 різновидів ящірок та 13 різновидів змій. 
Вартість квитків: 
- для дорослих - 30 грн, 
- для дітей - 20 грн,
- для пенсіонерів та студентів - 25 грн.
Виставку можна відвідати до 6 січня, з 10.00 до 19.00, на вул.600-річчя,17, в ТЦ «Мегамолл».

 

Виставка «Знахідки в Мурах»

До 30 жовтня у  малій виставковій залі Вінницького обласного краєзнавчого музею триватиме виставка «Знахідки в Мурах», що приурочена до міжнародної наукової конференції «Міста і містечка Поділля з доби Середньовіччя до початку ХХ ст.», яка розпочинає роботу 24 вересня на базі краєзнавчого музею.
На даній виставці представлені матеріали археологічних досліджень 2013-2015 років. Розкопки проводилися в межах Вінницьких Мурів.
На виставці представлені знахідки 16-20 сторіччя. Це і зброя, і будівельна кераміка, і посуд, одяг, речі побуту.

 

На гостини до подільських міст та містечок 

До 8 листопада в обласному краєзнавчому музеї працює виставка  «На гостини до подільських міст та містечок». 
Організаторам та авторам виставки вдалося відтворити інтер'єри житла міст та містечок Поділля на початку 20 ст. Ви зможете побачити елементи побуту, інтер'єр міської квартири, починаючи від кухні, їдальні і закінчуючи вітальнею, спальнею. Ви зможете побачити навіть обстановку тодішнього робочого кабінету, інтер'єр фотоательє та аптеки. Традиційне оздоблення, меблі, світлини, посуд, чайні сервізи, музичні інструменти - все представлено на виставці. В рамках цієї виставки 24 та 25 вересня відбудеться наукова конференція «Міста та містечка Поділля від доби Середньовіччя до початку ХХ ст.»

 

«Абстрактні форми»

До 11 листопада вінницький Народний клуб фотомистецтва «Обрій» запрошує усіх бажаючих на виставку художньої фотографії «Абстрактні форми». На якій представлені фотографії не з сухою абстракцією, як може здатись на перший погляд, це справжні «живі» фотографії, на яких можна впізнати знайомі нам речі, але показані в дещо іншій формі. 
На виставці презентовано 39 робіт від 11 авторів: Олега Волощука, Сергія Мороза, Костянтина Родигіна, Степана Мазура, Ані Гриненка, Євгена Жеки, Олексія Кібкайла, Максима Краснопіра, Олега Міхеєва, Юлі Холодової, Яни Грузіненко. Вхід вільний.


                                                         

 

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up