Усі розваги Вінниці на вихідні, 11 - 13 вересня

Усі розваги Вінниці на вихідні, 11 - 13 вересня
У ці вихідні 11 вересня – 13 вересня вінничани та гості міста матимуть змогу взяти участь у пробігу заради недоношених малят, подивитись колекцію від відомого українського дизайнера Андре Тана, позмагатися за «Кубок Фенікса», подивитись гумористичний концерт від телевізійного проекту «Студії Мамахохотала», сходити з дівчиною в кіно, клуби та відвідати виставки. Бажаю приємних вихідних.

Події:
Показ колекції від Андре Тана

12 вересня у торгово-розважальному центрі Мегамолл відбудеться зістріч з відомим українським дизайнером Андре Таном.

Автор презентуватиме свою нову колекцію, роздаватиме автографи та даруватиме подарунки.
Показ колекції відбудеться 12 вересня з 14.00 до 16.00
Місце проведення: Мегамолл, вул.600-річчя,17.

Відео дня

 

Вінничани бігтимуть заради недоношених малят

У Вінниці втретє відбудеться «Пробіг з вірою в серці». Ті, хто візьме участь у пробігу тим самим допоможуть врятувати життя новонародженим, адже усі зібрані під час заходу кошти будуть направлені на придбання медичного обладнання для Вінницької міської клінічної лікарні «Центр матері та дитини».
- Пріорітетним напрямком «Центру матері та дитини» є прийняття жінок з високою групою ризику,  передчасні пологи, виходжування недоношених новонароджених дітей. У цій справі важлива не лише праця, досвід та знання персоналу, а й обладнання. В першу чергу це кювези та відкриті реанімаційні системи. У неонатології є таке поняття як «золота година» – це ті заходи, які надаються дитині протягом першої години після її народження. Вони на 90% збільшують їй шанс на виживання. Тому, коли маля народжується, ми повинні прийняти його в умови,  максимально наближені до внутрішньоутробних. Це можна зробити лише завдяки відкритим реанімаційним системам – спеціальним конструкціям з термоконтролем, вентиляційною підтримкою тощо. Саме таке обладнання нам потрібне, і ми дякуємо всім людям, які долучаться до пробігу. На зібрані кошти буде закуплено таку систему, – каже завідувач відділенням інтенсивної терапії недоношених та хворих новонароджених Наталія Шовкопляс.
Акція розпочнеться 12 вересня о 13:00 на майдані Незалежності. З 13:00 до 14:30 тут відбуватиметься реєстрація учасників. Сам забіг на один кілометр стартує о 14:30 (вулиця Соборна – до парку імені Горького – Фонтанна площа). На цей час рух транспорту по вулиці Соборній буде перекрито. Також на вінничан, окрім пробігу, чекає розважальна програма.

 

На Соборній два дні змагатимуться за «Кубок Фенікса»

На вихідні Вінниця прийматиме Всеукраїнський дебатний турнір «Кубок Фенікса». На захід до міста з'їдуться 40 команд-учасників з 18-ти міст України.
Турнір пройде 12-13 вересня у Вінниці на базі Вінницького торговельно-економічного інституту КНТЕУ.
Даний турнір покликаний дати поштовх молоді розвивати свої комунікативні навики та вміння переконувати.
Відбіркові тури заходу розпочнуться з 10-ї ранку в суботу, 12 вересня, за адресою Соборна, 87. Вхід вільний.

 

До Вінниці на три дні привезуть мощі святого, який провів на стовпі 37 років у пості та молитві

З Греції до Вінниці 12 вересня прибудуть мощі преподобного Симеона Стовпника. У місті святиня перебуватиме три дні.
У Спасо-Преображенському кафедральному соборі мощі зустрічатимуть о 17 годині.
Наступного дня, 13 вересня о 6 та о 9-й годині ранку у кафедральному соборі Вінниці відбудуться Божественні літургії. Після літургії вінничани зможуть помолитися та прикластися до мощей преподобного Симеона Стовпника.
У понеділок, 14 вересня, у кафедральному соборі Вінниці Божественну літургію звершить Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій разом із архієреями з України, Польщі, Білорусі, Молдови, Греції та Грузії.
ДОВІДКА. Симеон Стовпник (бл. * 390 — † 2 вересня 459) — християнський святий, преподобний, засновник нової аскези — стовпництва, аскет.
Відомий тим, що провів на стовпі 37 років у пості та молитві, а також іншими аскетичними подвигами. Був проповідником, отримав від Бога дар зцілювати душевні та тілесні хвороби, передбачати майбутнє.
Шанується в лику преподобних в Православній (пам'ять 1 вересня за юліанським календарем) та Католицькій (пам'ять 5 січня) церквах.

 

Фільми під відкритим небом

Проект «Відкритий кінопростір» пройде у Вінниці до Дня українського кіно. Десять днів вінничани будуть дивитися фільми просто неба.
З 12 по 21 вересня  вінничани зможуть дивитися фільми під відкритим небом. На Європейській площі десять днів показуватимуть українські фільми.
Які фільми покажуть
12 вересня документально-біографічна стрічка «Довженко. Одеський світанок. Арсенал»;
13 вересня документальна трічка «Я- не герой». Фільм відтворює подій звільнення Лисичанська. Режисер фільму вінничанка Юлія Бурнацева.
14 вересня художній фільм «Хвороба кохання». Режисери фільму: Олена Дем’яненко та Дмитро Томашпільський
15 вересня анімація «Пісня моря». Роботу номіновано на «Оскар». Режисер Томм Мур.
16 вересня дитячий художній фільм «Трубач». Режисер Анатолій Матешко.
17 вересня «Тіні незабутих предків». Режисер  Любомир Левицький
18 вересня конкурсні фільми 9-того Міжнародного Вінниціанського фестивалю комедійного та пародійного кіно
19 вересня короткометражні фільми альманаху «Місцеві» (презентує режисер Дарина Ніколаєнко).
20 вересня художній фільм «Звичайна справа». Режисер Валентин Касянович.
21 вересня художній фільм «Загублене місто». Режисер Віталій Потруха
Початок кіносеансів о 20:00.

 

Концерти:
Рок-балади від «Led Wind»

12 вересня для всіх прихильників якісного звуку відбудеться визначна подія. Ви почуєте релакс-балади та драйв в стилі «хард-рок» під східним соусом - так називають свою оновлену концертну програми музиканти гурту «Led Wind». Також запрошують на свій концерт та презентацію нового синглу  «Навіки поряд». Концерт відбудеться в «Royal Pub», початок о 20.30, вхід 40 грн.

 

Концерт від «Мамахохотала»

13 вересня на сцені Будинку офіцерів відбудеться гумористичний концерт від телевізійного проекту «Студії Мамахохотала». Концерт пройде в рамках всеукраїнського туру містами України. На вінничан чекає багато гумору та усмішок. Студія «Мамахохотала» два роки тому почала співпрацювати з телеканалом «НЛО TV» і на даний момент випустила три сезони гумористичного «Мамахохотала-шоу», скетч-шоу «Маслюки», два сезони серіалу про репера Ярмака «Як гартувався стайл». Початок концерту о 19.00, вартість квитків - від 80 до 200 грн.

 

Клуби:

«Exotic party@
11 вересня, як і кожної п’ятниці, у клубі Н2О відбудеться екзотична вечірка, де завжди для вас лунає музика RnB, Raeggaeton, Latino, House,Trap, Afrobeat.
Дівчатам до 24.00 - вхід вільний,  до 23.00 – вільний всім. З флаєром - 30 грн. Без - 40 грн.

«ППП»  співай з перешкодами
11 вересня караоке-¬клуб Mafia запрошує відпочити та поспівати досхочу. Вечір «ППП» ¬- співай з перешкодами. У цей вечір відвідувачів чекає приємне проведення часу в караоке. А стійким «караокерам» ми запропонуємо пройти деякі випробування під час співу (і за участь вручимо сувенірні призи). Початок о 22.00. Вхід -¬ 69 грн.

Хто зверху?
12 вересня караоке-¬клуб Mafia запрошує на вечірку «Хто зверху?». Всі охочі будуть змагатися у алкогольному та вокальному батлі: чоловіки проти жінок. Початок  о 22.00. Вхід для всіх: 69 грн.

 

Кіно:
Хітмен:  Агент 47

Кінотеатр ім. Коцюбинського
Хітмен:  Агент 47
Кримінальний трилер
Вартість квитків - від 50 грн 
12.09-16.09, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Сіністер 2 

Фільм жахів
Вартість квитків - 55 грн
12.09-16.09, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

128 ударів серця за хвилину

Музична мелодрама
12.09-16.09, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Дівчина без комплексів 

Комедія
Вартість квитків - від 45 грн
12.09-16.09, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Упс... Ной відплив 

Анімаційна пригода у форматі 3D
Вартість квитків - від 40 грн
12.09-16.09, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Фантастична четвірка 

Пригодницький екшн
Вартість квитків - від 40 грн
12.09-16.09, час сеансів - за тел. 52-59-78

 

Груффало

Кінотеатр «Родина»
Груффало
Анімаційна комедія
12.09-17.09, поч. о 10.00, 12.00
Вартість квитків - 15 грн

 

Втікач

Мелодрама
12.09-17.09, поч. о 16.00, 18.00
Вартість квитків - 15 грн

 

Довженко. Одеський світанок. Арсенал.

Кінозбірник до 121 річниці народження О. Довженка
12.09-17.09, поч. о 14.00
Вартість квитків - 15 грн

Таксі
Драма
12.09-17.09, поч. о 20.00
Вартість квитків - 15 грн

 

Виставки:
Експресія

В регіональному центрі сучасного мистецтва «Інтер-Шик» відкривають нові імена, а саме художниця Тетяну Кобзар з Полтави, яка представить свою виставку під назвою «Експресія». 
У сучасному суспільстві людина створює особистий образ всесвіту, відповідно до якого будує плани,  досягає мети, живе. Мистецтво - це можливість для художника показати своє світосприйняття, відобразити реальність, завдяки чому глядач може задуматися, чи є цей світ тим, в якому він сам хотів би жити. Побачити свій світ через призму картин Тетяни Кобзар - цікавий досвід, який не варто пропустити. Подивитись роботи художниці можна буде до 24 вересня, вхід вільний. 

 

Виставка «На гостини до Подільських міст та містечок»

У Вінницькому обласному краєзнавчому музеї відкрита виставка  «На гостини до Подільських міст та містечок». Нащва виставки говорить сама за себе. Організаторам та авторам виставки вдалось відтоврити інтер'єри житла міст та містечок Поділля на початку 20 ст. 
Ви зможете побачити елементи побуту, інтер'єр міської квартири, починаючи від кухні, ідальні і закінчуючи вітальнею, спальнею. Ви зможете побачити навіть обстановку тодішнього робочого кабінету, інтер'єр фотоательє та аптеки. 
Традиційне оздоблення, меблі, світлини, посуд, чайні сервізи, музичні інструменти - все представлено на виставці. 
В рамках цієї виставки 24 та 25 вересня відбудеться наукова конференція «Міста та містечка Поділля від доби Середньовіччя до початку ХХ ст.».
Виставка триватиме з 11 вересня по 8 листопада.
Місце проведення: Соборна, 19.
Початок: з 10.00 до 17.00.

 

Виставка живих метеликів

До 20 вересня у ТРЦ Мегамолл відбудеться виставка живих тропічних метеликів!
Ви зможете побачити: народження метеликів на власні очі, більш як 50 видів метеликів з розмахом крил до 30 см.
Фото та відеозйомка безкоштовна. Виставку можна відвідати з 10.00 до 20.00, вхід 15 грн.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (1)
  • =** Ole4ka

    А вхід платний на Показ колекції від Андре Тана ?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:10 Масштабне підпільне виробництво алкоголю: оголосили підозру 17-тьом ділкам photo_camera 17:05 Колись він був дерев’яним і платним. Історія центрального вінницького мосту photo_camera 16:27 У «Пироговці» за добу провели три трансплантації нирок та операцію на серці photo_camera 16:21 Суїцидальні думки у дітей: як їх розпізнати та обговорити з дитиною Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 15:56 Головнокомандувач ЗСУ особисто вручив орден військовому з Вінниці photo_camera 15:15 Отримав поранення під Ізюмом та в Бахмуті. Історія бійця з позивним «Лєба» photo_camera 14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up