Свято Морозива від компанії «Рудь»: найсмачніше морозиво, веселі розваги та безліч призів! (Новини компаній)

Свято Морозива від компанії «Рудь»: найсмачніше морозиво, веселі розваги та безліч призів! (Новини компаній)
  • Компанія «Рудь» 15-й рік поспіль проводить по всій Україні Свято Морозива. 26 травня вінничани також отримали змогу розважитись.
  • На Європейській площі розташували безліч локацій та атракціонів,  де діти могли грати, брати участь у конкурсах та вигравати призи.

Які були розваги

Цього року продовжила діяти спрощена система відвідування атракціонів — придбавши одну порцію морозива, можна було отримати квиток на будь-який атракціон. Були розваги, вхід на які був вільним та ще й можна було виграти подарунки. Так гості свята могли потанцювати, взяти участь у конкурсах на сцені від ведучих та спробувати себе у різноманітних змаганнях. До того ж, можна було пограти в рибалку, отримати аквагрим чи миттєве тату, навчитися робити крафтові закладинки, прикраси, іграшки та ще безліч цікавого.

Журналісти 20minut.ua запитали у наймолодших гостей свята, які розваги їм сподобалися найбільше.

Трирічному Івану на Святі Морозива найбільше сподобалось....морозиво! Не дивлячись на різну кількість локацій та ігор, хлопчик найбільше радів саме солодощам.

— А ще подарунки виграв!, — каже хлопчик. — І на наступний рік теж прийду за морозивом!

А ось маленькій Валентині, якій всього 4 роки, найбільше сподобався аніматор-слоник та ігри на локації для наймолодших.

Старшим дітям (10-15 років) більше сподобались рухливі змагання та танці. А батьки дітей говорили, що з радістю взяли участь у командних конкурсах, де змагалися з дітьми.

Конкурс з хештегом

Зробивши фото на святі та розмістивши його на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram із хештегом #svyatorud2019, можна було взяти участь у головному конкурсі від «Рудь». Конкурс триватиме до 25 червня 2019 року включно. Головний приз конкурсу — набір для пікніка! Також є й інші додаткові подарунки для учасників.

Координатор про свято

—  Минулого тижня проект стартував з міста Слов'янська, Донецької області. І це надзвичайно символічно, маючи непросту ситуацію на Сході, ми хочемо показати, що незважаючи ні на що, діти повинні мати можливість радіти життю і бути щасливими. Свято морозиво компанії «Рудь» - це соціальний проект, який вже 15 років проводиться щороку по всій  Україні. Ми хочемо показати, що діткам завжди потрібно приділяти час, увагу та дарувати радісні емоції. А морозиво —  це звичайно – радість та улюблений смаколик дітей! —  коментує координатор свята Тетяна Хомяк. —  У цьому році  ми зробили багато нових цікавих локацій та воркшопів. Одна з найцікавіших - дитяча зона, де можуть побавитися маленькі  дітки до трьох років, тим самим, давши можливість батькам провести час на конкурсах чи атракціонах зі старшими дітками.

Кожен на святі міг обрати те, що йому більше подобається.. Хтось пробував різні види морозива Рудь, хтось активно займався танцями, а хтось брав участь у конкурсах на сцені.

А поки чекаємо результатів головного конкурсу та наступного року, щоб знову побувати на Святі Морозива від компанії «Рудь». Адже Рудь – це 100% святково!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up