Свято FM формату відбулося (Новини компаній)

Свято FM формату відбулося (Новини компаній)

Радіостанція «Місто над Бугом» яскраво відзначила першу річницю з новою ліцензією. Серед слухачів ведучі вечірніх розважальних шоу розіграли півсотні подарунків загальною вартістю 15000 гривень.

700 вінницьких школярів у танцювальному флеш-мобі створили живий логотип 101,8 FM. Ведучі шоу «PARTY в халаті» і ще 451 вінничанин одночасно чистили зуби за унікальною методикою Врублевського. На офіційному сайті радіокамапаніі відтепер фіксуються рекордні флеш-моби.

Незвична локація святкування виявилась досить вдалою, адже було комфортно і спокійно спостерігати і активно двіжувати. А хедлайнери вечірки сумувати не давали. INEZZ презентувала пісню “Au revoir”. ILCHY запалила зі своєю переможною «1000 небесних причин». MUZON, EnniDay та JoZZZ створювали феєричний настрій разом з ведучім ранкового драйв шоу Сергієм Філатовим. А справжньою родзинкою свята став новий вінницький хіт «Пес Десь», з ним гурт Пан Карпо підкорив суддів X-FAKTOR. Доречі, 101,8 FM - перша радіостанція в ефір якої потрапив цей трек.

В найкращих традиціях «Місто над Бугом», все що відбувалось «під аркою» наживо відображалось в ефірі завдяки роботі «мобільної студії 101,8FM». Доречі цього разу її роботу розпочали долучившись до міжнародного челленджу «Tetris». Естафету передавали телеканалу ВІТА та першому мандрівному радіо SKOVORODA. Ті, хто не приєднався до святкування, завдячуючи роботі мобільної студії відчули святкову атмосферу в своїх приймачах. Відео з трансляціі дотепер можна переглянути на офіційній сторінці радіостанції @radiomistonadbugom.

До ефірів приєднувались слухачі і найбільшу кількість питань вони поставили директору центру зору «ОПТИМАЛ» Сергію Малачкову. 
У Центрі зору сімейного типу ОПТИМАЛ надають максимальну турботу і індивідуальний підхід кожному пацієнту.
Своєчасна діагностична перевірка та постановка діагнозу допомагає виявити безліч захворювань на самих ранніх стадіях, які без проблем піддаються лікуванню. 
Піклуючись про здоров'я своїх очей, ви піклуєтеся про здоров'я організму в цілому.
Офтальмологічна клініка Оптимал -  світ знову буде яскравим і барвистим.

У підсумку зазначимо, що у Вінниці започатковано нову крутецьку традицію - підспівувати радіостанції,  де завжди чекають на ваші коментарі, питання і привітання і щодень готують цікавий бадьорий інформаційний коктейль приправлений смаком якісної музики! «Місто над Бугом» на 101,8 FM лише починає, але ми прагнемо щоб кожен наступний крок був впевненим і надихав кожного слухача. Завжди відкриті до діалогу у соцмережах та viber. Запам‘ятайте номер 0670101800. Почуємось. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up