Сьогодні відбудеться прем'єра концерту Ірини Білик (Прес-служба «Інтер»)

Сьогодні відбудеться прем'єра концерту Ірини Білик (Прес-служба «Інтер»)

Цієї суботи, 16 лютого, о 20:30 на «Інтері» відбудеться телепрем'єра сольного концерту Ірини Білик «Без гриму. Найкраще. Про кохання". Це грандіозне шоу в Києві стало заключним концертом туру, який охопив 33 українських міста.

У цей вечір на «Інтері» прозвучать композиції з альбому співачки «Без гриму», а також кращі пісні за всю сценічну кар'єру Ірини Білик. Примадонна української сцени поділиться з глядачами своїми почуттями, думками і переживаннями, покаже себе такою, якою вона є, - без гриму. Спеціальний гість концерту - співачка Ольга Ракицька, яка взяла участь в турі.

Улюблені пісні зазвучать по-іншому завдяки новому складу музикантів і екзотичним музичним інструментам, які раніше не використовувалися в шоу співачки. «Думка зробити звучання трохи іншим, не таким, як звикли чути шанувальники, виникла у мого музичного продюсера, - розповідає співачка. - І ми запросили для цього музикантів, які вміють грати на самих різних інструментах. Наприклад, мій друг Сергій Сидоренко зробив такий фокус - зіграв на японських гуслях вступ до дуже відомої пісні. Ми хотіли, щоб глядачі самі здогадалися, що це за композиція, але, якщо чесно, ні на одному концерті ніхто так і не зрозумів, що це вступ до пісні «Сніг». Також вперше на концерті зазвучить віолончель у виконанні Лади Донченко».

Спеціально для цього шоу Ірина запросила ведучих українських дизайнерів. Вони вручну створили і прикрасили для зірки ексклюзивні наряди з тканин, які артистка особисто купувала в Україні, Ізраїлі та Італії. «Я не можу сказати, що на концертній сцені були якісь зверхобрази, - коментує співачка. - Основний образ - я сама. Я могла б в цьому одязі прийти на будь-яку вечірку, навіть прогулятися по місту. Єдине, що на таких високих підборах і в таких красивих ботфортах по вулиці не пройдеш довше 10 хвилин: всі будуть брати автографи (посміхається)».

Відео дня

Ірина зізнається, що готувала цей концерт близько 15 років: «Не всі пісні увійшли в нього, як я планувала, а це значить, що попереду  «Без гриму-2 », адже мої шанувальники вже просять про це. Я дякую телеканалу «Інтер» за те, що всі ці роки він зі мною і підтримує всі мої плани і починання. Хочу подякувати режисерській групі, спонсорській групі, продюсерській групі, всім музикантам, всім, хто брав участь в організації. Мої найулюбленіші кадри в цьому концерті - це обличчя моїх глядачів і моєї улюбленої матусі. У цей вечір разом з друзями буду продовжувати святкувати День закоханих перед блакитним екраном телевізора».

Дивіться концерт Ірини Білик «Без гриму. Найкраще. Про любов» в суботу, 16 лютого, о 20:30 на телеканалі «Інтер»!

 

Відео-анонс шоу – https://youtu.be/4FhP9_NWCV0

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:04 У Вінниці засніжило: містян просять пересісти на громадський транспорт photo_camera 09:57 Вінницька громада проводжає у вічність Захисника Михайла Шастуна photo_camera 09:27 На хабарі у 300 000 гривень попався директор енергопідприємства play_circle_filled photo_camera 09:20 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 18:58 смс для Анечки 09:08 У трьох районах області знайшли уламки «шахедів». Один був у нездетонованому стані photo_camera 08:40 Робота у Вінниці: 94 свіжих вакансій від вінницьких компаній 08:37 Сьогодні вітаємо Дарію та Дмитра. Історія, заборони та прикмети 19 березня 21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up