ДИЗЕЛЬ ШОУ поставили рекорд і опублікували унікальне відео, зняте у Вінниці

ДИЗЕЛЬ ШОУ поставили рекорд і опублікували унікальне відео, зняте у Вінниці

«ДИЗЕЛЬ ШОУ» на вінницькій сцені відзначили сертифікатом від Книги рекордів України.

А зараз улюблені гумористи вперше показали унікальні кадри закулісся! Виявляється, за лаштунками не менш весело, ніж на сцені…

У гастрольному турі «Весна Смішна» актори «ДИЗЕЛЬ ШОУ» дали 39 аншлагових концертів у 27 містах України. Почали «марафон» із Краматорську, а завершили двома концертами у Вінниці.

— Як так вийшло? Просто із самого початку хотілося нанести максимальні збитки глядачам, — жартував, спілкуючись із пресою Вінниці керівник проекту, актор Єгор Крутоголов.— А якщо серйозно, хотілося побачити всю Україну, де нас люблять і чи всюди на нас гарно реагують. Найсміливіші прогнози виявилися правдою і ми проїхали від сходу до заходу України. Ми вдячні нашим глядачам за те, що у нас у всіх містах були аншлаги і багато-багато долоньок.

Більшість шоу залучають вибіркову категорію глядачів: це або діти, або дорослі, або пенсіонери. Але на «ДИЗЕЛЬ ШОУ» приходять всі-всі - від дітей до літніх людей!

Відео дня

— Часто буває, підходять батьки й кажуть: «Я, чесно кажучи, вас терпіти не можу, але моя дитина...», - не втомлювався жартувати Єгор Крутоголов.

— Нещодавно маленький хлопчик підбігає до мене і каже: «Ви знаєте, кожен день вас дивлюсь! Кожен день, кожної п’ятниці!». А ти собі такий думаєш: «Як приємно, що у дитини кожен день — п’ятниця!», - посміхається актор Олександр Бережок. - Насправді із нас ніхто за рекордом не гнався. Ми, по суті, й не знали, що у нас вийде рекорд.

— Ага! Ми вже потім відчули, що накоїли! — говорить Єгор Крутоголов.

У Вінниці 26 травня «ДИЗЕЛЬ ШОУ» зібрали два аншлаги, з максимальною самовіддачею та запалом відігравши одразу два великі концерти. Шалені оплески та сміх у залі не вщухали ні на мить.

А під час вечірнього концерту під гучні овації вінничан керівник Національного реєстру рекордів України Лана Вєтрова вручила акторам та всій команді «ДИЗЕЛЬ ШОУ» сертифікат від Книги рекордів України за встановлений рекорд у номінації «Найбільша кількість концертів гумористичного колективу в рамках одного концертного туру».

Так Вінниці і вінничанам пощастило разом з «ДИЗЕЛЬ ШОУ» увійти в історію! 39 аншлагових концертів у 27 містах України за 73 дні – подібного в Україні ніхто не робив!

А одне з головних запитань, яке завжди найбільше цікавить глядачів: «Що ж робиться за кулісами?» - «Дизелі» відкрили день тому, опублікувавши унікальне відео back stage, яке зняли саме у Вінниці.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up