Що подивитися? Склали для вас ТОП-10 новорічно-різдвяних фільмів

Що подивитися? Склали для вас ТОП-10 новорічно-різдвяних фільмів
  • Склали добірку з тематичних фільмів, які, на нашу думку, краще за все передають святковий настрій та дух Різдва. 

 

Наша добірка включає у себе і безсмертну класику, і святкові стрічки, які, на нашу думку, недооцінені багатьма. Тому, якщо вам бракує різдвяного настрою чи ви боїтеся знудитися під час довгих зимових вихідних — наша добірка вам може допомогти. 

Грінч, викрадач Різдва

Якщо різдвяного настрою у вас немає, то не засмучуйтеся, адже ви такі не одні. Всі ми знаємо принаймні ще одну таку людину — Грінча. Цей фільм належить до класики святкових стрічок (на нашу думку, звісно ж). Якщо ж ви забули про що цей фільм чи раптом ще його не бачили, то нагадаємо, що Грінч — культовий персонаж американського дитячого письменника Доктора С’юза, який не любить Різдво.

Є кілька екранізацій цієї стрічки: атмосферний фільм 2000 року з Джимом Керрі у головній ролі та яскравіша екранізація 2018 року, де Грінча озвучував Бенедикт Камбербетч. 

Відео дня

Один вдома

Якщо ми вже почали говорити про безсмертну класику, то оминути найбільш невіддільний фільм для перегляду на свята, було б не правильно. Тож цьогоріч ви знову можете попереживати за Кевіна Маккалістера, який залишився сам удома. А заразом разом з хлопцем врятувати його домівку, знайти друзів та відчути дух Різдва під «Carol of the bells». Думаємо, тут багато слів не потрібно, запасайтесь мандаринками та вмикайте «Один вдома». 

Фільми про Гаррі Поттера

Вісім фільмів про знаменитого і безстрашного Гаррі Поттера та його друзів — це стрічки не зовсім про Різдво. Але ж коли, як не на зимові свята панує дух казки та магії?

Крім того, ви бачили, як атмосферно виглядають зачаровані ялинки чи неймовірно прикрашена Велика зала у Гоґвортсі?

Чарлі і шоколадна фабрика

У продовження теми чарівних подій на згадку приходить цей смачний фільм. Так, саме смачний, адже це історія про дивовижний світ шоколадної фабрики Віллі Вонки. Але найголовніше, що ця історія вселяє віру в добро, бо показує, що за межами відчаю можна найти свій золотий квиток. 

Вечори на хуторі біля Диканьки

Ще одна класика, цього разу від Миколи Гоголя. Цей фільм, на нашу думку, наповнений справжнім казковим колоритом. Сюжет, ймовірно, більшість пригадує, але, якщо коротко, то у фільмі йдеться про витівки дідька в українському селі в переддень Різдва. Це зворушлива та магічна історія про те, як сміливість коваля Вакули змушує нечистого служити йому і таки здобути черевички для коханої у самої імператриці. 

Реальна любов

Нікому не секрет, що більшість різдвяних фільмів наповнені історіями кохання. Ця стрічка по-особливому, як нам здається, надзвичайно зворушливо та мило вселяє віру у любов. Ця британська казка виглядає правдиво і, як у житті, не всі історії закінчуються щасливо. 

Нагадаємо, що сюжет складається з дев'яти історій, які розвиваються паралельно. Кульмінація всіх сюжетів припадає на святвечір, коли дія фільму химерним чином переплітає між собою всіх персонажів. Основний сенс і основна фраза фільму: «Насправді любов є всюди». 

Вартові легенд

У зимові свята всі ми мимоволі стаємо трішки дітьми, тому без мультфільма у нашій добірці не обійтись. Це добрий мультфільм, який розповідає про чудеса у які варто вірити. А якщо ж буде, якщо припинити вірити у дива? У мультфільмі ви про це дізнається. Ви разом із Санта-Клаусом, Великоднім кроликом, Зубною феєю і Піщаною людиною захищатимете дітей, їх мрії, надії та сни.

Чотири Різдва

А якщо ж вам хочеться просто підняти собі настрій, то ця трішки банальна, але життєва комедія вам має допомогти. За сюжетом закохана пара, Бред і Кейт, намагається зустріти Різдво разом зі своїми батьками, але справа ускладнюється тим, що і його, і її батьки в розлученні, тому їм потрібно за один день встигнути в чотири різні місця.

Поганий Санта

Якщо ж попередня наша рекомендація вас не розсмішила, то радимо вам ще одну зимову комедію. Але попереджаємо, гумор там чорний і з дітьми її не варто дивитися. Головний герой фільму, Віллі — невдаха, який зі своїм напарником Маркусом, темношкірим карликом, займається пограбуваннями великих торгових центрів. Перед кожним Різдвом спільники влаштовуються працювати в магазин: Віллі як Санта-Клаус, а Маркус — як ельф. У ніч перед святом вони грабують магазини, проте зустріч з хлопчиком, який вірить у Санта-Клауса, цілком змінює його життя. 

Нова різдвяна казка

Це теж комедійний фільм, що є однією із екранізацій повісті відомого британського письменника Чарльза Діккенса «Різдвяна пісня». Головний герой фільму багатий, цинічний і байдужий. У різдвяну ніч йому доведеться зіткнутися з надприродними силами, в особі трьох привидів, які назавжди змінять відносини Френка до людей.

 

Читайте також:

Для святкового настрою і на подарунки. Наш ТОП-10 новорічно-різдвяних книжок

Яка ти новорічна іграшка? Тест від 20minut.ua

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up