Прем'єра французького серіалу «Знайомство з батьками» — 12січня (Прес-служба «Інтер»)

Прем'єра французького серіалу «Знайомство з батьками» — 12січня (Прес-служба «Інтер»)

У суботу, 12 січня, о 18:00 на «Інтері» - прем'єра 8-серійної французької комедії «Знайомство з батьками» (оригінальна назва - Les Chamois).

Серіал розповідає про дві ворогуючі сім'ї, яким доводиться вчитися жити разом заради своїх дітей. У головних ролях - зірки французького кінематографа: Франсуа Берлеан ( «Перевізник», «Хористи»), Жюлі Депардьє ( «Сімейна таємниця», «Вільне падіння»), Ізабель Желіно ( «Облава») і Франсуа Вінчентеллі ( «Кохання з перешкодами»).

Головні герої — Ділан і Емма — закохані одне в одного і планують одружитися. Єдина проблема — їх батьки ненавидять один одного! Етьєн Леруа, батько Емми, керує фабрикою, на якій працює Кристел Бернард, мати Ділана і профспілковий делегат. Між ними — ворожнеча. Щоб помирити батьків і оголосити про заручини, закохана пара організовує зустріч двох сімей на гірськолижному курорті. Але все йде зовсім не так, як планували Ділан і Емма ...

Режисером картини виступив Філіп Лефевр («Не кажи нікому», «Вічно молодий», «Готовий на все», «Кукі»).

Відео дня

— В основі комедійного сюжету — протистояння сімей Леруа і Бернард, — розповідає режисер Філіп Лефевр. — Вони з різних соціальних класів, і це сильно відбивається на тому, як вони живуть і виховують своїх дітей.

Роль батька Емми Леруа і великого начальника грає знаменитий французький актор Франсуа Берлеан.

— Мені відразу сподобалася ця смішна історія, — розповідає він. — Я давно знайомий з Філіпом Лефевром, ми працювали разом у фільмі «Як скажеш». Він талановитий автор, сценарист, актор і режисер, прекрасно знає основи комедійного жанру.

За його словами, сюжет серіалу побудований на гострій ситуації — зустрічі людей, яким складно знайти спільну мову.

Перший сезон «Знайомства з батьками», що складається з 2 серій, з великим успіхом пройшов на французькому ТБ. Тому було вирішено зняти продовження, ще 6 епізодів. Телеканал «Інтер» покаже два сезони комедії.

Події другого сезону відбуваються через рік після весілля Емми і Ділана. Зимові канікули сім'ї Леруа і Бернард знову проводять разом в горах в котеджі Les Chamois. Емма вагітна, і на курорті у неї трапляються передчасні пологи. Як назвати дитину? Коли і де хрестити дитину? Ці важливі питання хвилюють не тільки молодих батьків. Конфлікт між двома сім'ями розгорається з новою силою!

Серіал знімали на французькому гірськолижному курорті Ле Же (Les Gets) у Верхній Савойї.

— Під час зйомок першого сезону снігу було небагато, — згадує Пилип Лефевр. — Це було великою проблемою для знімальної групи і в той же час цікавою пригодою. Необхідно було направити камери на снігові схили і уникати відкритих просторів.

Зйомки другого сезону комедії теж не обійшлися без казусів. Під час катання на лижах стався нещасний випадок з Франсуа Берлеаном.

— До цього я рік не катався на лижах, сонце сліпило очі, і, в черговий раз з'їжджаючи з крутого спуску, я впав і сильно підвернув ногу, — згадує актор. — На щастя, через тиждень я вже був на знімальному майданчику і міг продовжувати роботу.

Але все ж через це події довелося переписати деякі сцени.Чи вдасться двох ворогуючих сім'ям знайти спільну мову? Дивіться в комедії «Знайомство з батьками» - з 12 січня по суботах на телеканалі «Інтер».

 

Анонс серіалу — https://inter.ua/ru/video/promo/faces_utro/2019/01/09/znakomstvo_sroditeliamy

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 11:10 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up