Перший Всеукраїнський фестиваль краси, талантів та моди «The Best kids of Ukraine» (Прес-служба HARVED online)

Перший Всеукраїнський фестиваль краси, талантів та моди «The Best kids of Ukraine» (Прес-служба HARVED online)
Перші місця здобули Лейла Юсифзаде та львів'янин Богдан Дунець.

Подія, яка сколихнула майже усе місто Вінниця, відбулася 18 грудня у ресторані «АУРА». Великі та малі прийшли подивитися на учасників Першого Всеукраїнського Фестивалю краси, талантів та моди «The Best kids of Ukraine».

Організатори події — засновниця дитячого журналу HARVED kids, власниця онлайн журналу HARVED та бізнес-леді Анна Станіславенко та власниця модельної агенції «GRACE» та фіналістка Міжнародного конкурсу краси Mrs. Globe - Катерина Просяннікова.

Розпочав конкурс губернатор області Валерій Коровій. Саме під його патронатом пройшов фестиваль.

Брали участь у конкурсі 23 учасники з різних міст України — з Києва, Тернополя, Хмельницького, Житомира, Львова, Хмільника та з міста Южне. Усі дуже талановиті,  яскраві, гарні та емоційні.

Відео дня

Виступ Лізи Рябоконь, учасниці з КиєваСуддям дуже важко було визначитися, але професіонали своєї справи зробили достойний та правильний вибір! У суддівському складі були: співак та шоумен – Святослав Лукініч, стиліст – Юлія Дуганова, продюсер – Влад Сакін, фотограф та шоумен – Олександр Мазур та головний редактор телеканалу «Еверест», засновниця школи журналістики – Юлія Адріянова.

Перший вихід учасників – «візитка», у танцювальних рухах учасники виходили на сцену і по одному дефілювали по залу! Ведучі знайомили гостей та журі з претендентами на звання кращого із кращих. Постановка належить хореографу Олександрі Амановій.

Виступ дитячого гурту АртФьюжнДругий вихід – це презентація свого таланту.

Третій та заключний вихід – дефіле у вечірніх сукнях від салону весільного вбрання «Вінея». Тендітні, вишукані дівчата повільно пливли по подіуму у лазурному світлі софітів. Хлопці-учасники дефілювали у європейському стилі теж виглядали надзвичайно гарно!

Previous Next

Перед фінальним виходом до слова запросили організаторів події Анну Станіславенко та Катерину Просяннікову, генерального спонсора – Олену Вихристюк та депутата обласної ради – Людмилу Станіславенко. Після чого нагородили «подяками» партнерів фестивалю.

Перші місця здобули Лейла Юсифзаде та львів'янин Богдан Дунець.

Переможці конкурсу Лейла та БогданНаші переможці отримали у подарунок путівку до Парижа, у Діснейленд від туристичної фірми «ГЕМЕС», публікацію у глянцевому журналі HARVED kids, сертифікати на відвідування ігрового кафе «Дастоша», на суму 500 грн та безліч інших подарунків.

Корони та діадеми були виготовлені вручну дизайнером прикрас Олегом Кириленком.

Номінації:

  • Вероніка Шушунова  – «Міс Монако»
  • Олександр Дорохін – «Містер Талант»
  • Олександра Мельник – «Міс Елегантність»
  • Максим Крученюк – Містер «Відкриття року»
  • Валерія Мілевська – «Міс Енергійність»
  • Павло Слуцький – «Містер Інтернет»
  • Дарья Степанюк – «Міс Радість»
  • Юлія Крученюк – «Міс Юність»
  • Аліна Салій – «Міс Відкриття року»
  • Асія Головчук – «Міс GRACE»
  • Крістіна Гуменюк – «Міс RUTA»
  • Анна Задорожнюк – «Міс Інтернет»
  • Дарья Браткова «Міс Артистизм»
  • Ліза Рябоконь «Міс Глядацькі симпатії»
  • Даниїл Якимчук – «Містер Артистизм»
  • Ірма Тремба – «Міс Фотомодель»
  • Ляля Юсан – «Міс Посмішка»
  • Іван Петренко - «Містер Глядацькі симпатії»
  • Олександра Ткачук - «Miss Mini Boss»
  • Валерія Похолюк - «Міс Талант»
  • Ельміра Сагатенян – «Міс МасМедіа»

Новий конкурс краси талантів та моди «The Best kids of Ukraine» пройде у травні 2017 року.

Заявки приймаються з 1.02.2017 року

Більше інформації за тел. (097) 525 6885  

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up