Перший серпневий вікенд подарував розкішне свято (Новини компаній)

Перший серпневий вікенд подарував розкішне свято (Новини компаній)

Сонце, спека та чарівні красуні. Така гримуча суміш стала неперевершеним подарунком гостям найкращого заміського комплексу Batterfly, які четвертого серпня стали глядачами конкурсу «МissBikini». Організаторами свята літа та жіночої краси традиційно виступили власниця онлайн-журналу «HARVED» Анна Станіславенко та Катерина Просяннікова – власниця модельного агентства «Grace».

А про високий рівень заходу свідчило те, що його генеральним спонсором був Ювелірний дім «Kimberli», офіційним партнером – Агентство нерухомості «Благоустрій», а VIP-партнером – TOYOTA Центр Вінниця.

Багато зібралось відомих вінничан та гостей, серед яких були боксер та шоумен В`ячеслав Узелков, телеведуча Ольга Сольвар, відомий дизайнер Олександр Очеретний, продюсер та меценат Олексій Некрасов.

Не можна не згадати й тих, хто допомагав створювати святковий настрій і учасницям конкурсу, і глядачам: гості з Киева – відомий гурт «Пантерас»,Чемпіони України, володарі Кубку України, Чемпіони Світу з хіп-хопу, бронзові призери «HIP-HOP INTERNATIONAL UKRAINE», яскраві та неповторні ART FUSION FAM, концертний склад Ансамблю спортивного бального танцю "Олімпія", переможці міжнародних фестивалів в Іспанії, Грузії та Болгарії Шоу під керівництвом Андрія Пашиніна, молода та амбітна співачка Юліанна. 

За право отримати титул MissBikini 2018 змагалися десять представниць чарівної статі, які дефілювали не лише у купальниках, а й у вишуканих вечірніх сукнях та спокусливій білизні. 

Перший вихід учасниць був у вечірніх сукнях від молодого талановитого дизайнера – Олександри Хедоян. Дівчата дефілювали у прозорих, пляжних сукнях літньої колекції під назвою "LIGHTNESS".

У рамках конкурсу пройшла презентація круїзної колекції італійського бренду МАХА від PANNA boutique.

Яскравим та незабутнім був вихід у спідній білизні від магазину Victoria’sSecret під супровід гурту «Пантерас».

Фінальний вихід пройшов у новій колекції вишуканих купальників від відомого українського бренду AnabelArto!

Тож перед журі конкурсу постало надскладне завдання: обрати найгарнішу із найпривабливіших. І оскільки цього звання були достойні усі десятеро красунь, усі вони отримали і титули, і винагороди. 

У склад журі входили: 
Влад Сакін – продюсер, управляючий партнер plannershow.biz
Ліля Кіш – відома українська Барбі, яка пробувала себе в безлічі амплуа: була учасницею скандального шоу Дом 2, ведучою на українському телебаченні, учасницею поп-групи під керівництвом шоумена Дяді Жори
Нейба – співачка, красива, яскрава мулатка
Микола Міщенко – директор агентства нерухомості «Благоустрій»
Валентин Порохняк – відомий вінницький фотограф, поціновувач жіночої краси.

Отже, Miss Bikini 2018 та Miss EMOTION було визнано Сотник Марину.
Перша Віце Міс Бікіні – Козуляк Олена
Друга Віце Міс Бікіні – Котвіцька Галина
Miss Fitness – Мельничук Юлія 
Міс Чарівність – Хамровська Вікторія 
Міс Інтелект – Сіранчук Олена
Miss bikini models  – Хакбердієва Світлана 
MissSexy та Міс «Гормония» – Григорук Ольга 
Міс Інтернет – Джойс Коба 
Міс Досконалість –Мотрунецька Тетяна.

Призи, які вони отримали, були не менш розкішними, ніж самі конкурсантки: коштовні ювелірні прикраси від Ювелірного дому Кімберлі, прикраси від інтернет-магазину елітної біжутерії «Сорока», чудові букети від Студії флористичного дизайну «millefiori», сертифікати Центру корекції обличчя та тіла Юлії Самодрал, елітну Італійську косметику для обличчя від косметолога Валентини Іванюти та процедуру лазерного карбонового пілінгу у клініці Естетік медікл Ольга Коса, подарунки від магазину «Victoria’sSecret» та солодкі ексклюзивні печива від LarBas.

Не обійшлося і без сюрпризів для гостей. Шоу програму завершив салют та вогняне шоу! 

Але головним, звичайно, були не призи, а атмосфера свята, невимушеності та розкоші, яка панувала у цей день та змушувала і гостей, і учасниць мріяти про одне: конкурс Міс Бікіні – 2019.
 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled 09:18 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:36 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up