Перший дитячий мюзикл у Вінниці "Покоління Z" (Новини компаній)

Перший дитячий мюзикл у Вінниці "Покоління Z" (Новини компаній)

Бажаєш пройти по справжній червоній доріжці, отримати спільне фото чи, навіть, автограф відомих медіа-вінничан? Тоді чекаємо тебе 9 червня о 16.00 у Вінницькому музично-драматичному театрі ім.М.К.Садовського. Саме на цій славетній сцені відбудеться прем’єра мюзиклу "Покоління Z"!

Ця подія організовується Дитячим продюсерським центром "Stars.ua kids" за підтримки Сергія Кудлаєнко. Складна і кропітка робота тривала кілька місяців – спочатку був проведений кастинг у ВМЦ «Квадрат», на якому відбувся відбір найталановитіших дітей з Вінниці та Вінницької області. А вже потім до них приєднались зіркові актори. Це – відомі своєю активною життєвою позицією молоді вінничани. Не триматимемо їхні імена в секреті))) Зустрічай!

Артем Тихевич – менталіст, ілюзіоніст, переможець проекту "Феномен шоу", професійний фокусник. У мюзиклі гратиме роль Директора Академії Z.

Катерина Фостик – блогерка, учасниця "Мастер Шеф 8", невгамовна евент-ведуча. Виконуватиме роль Вчителя Покоління Y.

Ірина Левенко-Мукоїд – учасниця проекту «Мастер шеф 8», блогерка, у мюзиклі грає роль Вчителя Покоління X.

Юлія Рогозіна – переможиця IFBB Bikini, персональний фітнес-тренер. Для неї – роль Вчителя Покоління Z.

Руслана Пилипчук – церемоніймейстер, ведуча масових свят. У мюзиклі грає роль Секретаря Академії Z.

Сиротюк Даніїл – актор театру, у мюзиклі його роль – Продавець магазину техніки.

Дитячий продюсерський центр "Stars.ua kids" отримав підтримку професіоналів, створюючи нові можливості для продуктивної співпраці. Креативний підхід до роботи об'єднав дітей та дорослих; тих, хто мріє про театральний успіх – з професійними акторами. В мюзиклі «Покоління Z» юні актори ділитимуть сцену зі своїми кумирами, а це і є інноваційною платформою для розвитку дітей. Учасники мюзиклу «Покоління Z» отримують гарний старт для створення нових партнерських відносин, закріплення ділових зв'язків, збільшення клієнтської аудиторії.

Автори мюзиклу «Покоління Z» ставили собі на меті розкриття найболючішої соціальної теми 21 сторіччя – залежність від інтернету, гаджетів, мобільних телефонів та комп'ютерних ігор. Своєю талановитою грою юні і досвідчені актори прагнуть донести до суспільства, що життєві цінності людини є складовою частиною буття. Мюзикл «Покоління Z» планує впевнити глядачів – час, проведений з батьками, набагато цікавіший витраченого за комп‘ютерною грою. Саме живе спілкування дарує справжніх друзів, пригоди та сильні почуття. Слід жити реальністю, адже вона набагато цікавіша!

Отже, в самому центрі Вінниці, у сучасному театрі з історичним фасадом, найбільша сцена міста очікує саме на тебе 9 червня, о 16 годині! Фокуси, пісні, танці, феєричне шоу, інтерактиви, фотозона з акторами –  незабутнє дозвілля для сучасних дітей.

Приходь! Мюзикл «Покоління Z» переверне твоє уявлення про життя без інтернету, живе спілкування, непрості стосунки, дружбу та любов, про штучний розум та силу людського інтелекту.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up