«Один день із життя України». Ukraïner презентує у Вінниці свій перший повнометражний фільм

«Один день із життя України». Ukraïner презентує у Вінниці свій перший повнометражний фільм
Фото з фб-сторінки Ukraїner
  • Вже на початку наступного місяця кожен з вас зможе подивитися захоплюючий фільм, що відкриватиме невідомі куточки нашої країни, познайомитися з історіями неймовірних українців та поринути у цікаві розповіді героїв стрічки

У п’ятницю, 1 листопада, одночасно в понад двадцяти містах і чотирьох країнах світу відбудеться прем’єра першого повнометражного фільму творців Ukrainer — «Ukraïner. The Movie». 

В анонсі заходу зазначається, що «Ukraïner. The Movie» — історія про буденне життя однієї з найбільш невідомих країн європейського континенту. Фільм розповідає історії про героїв із різних куточків України, їхнє життя та побут, ремесла й мистецтво, цікаві ініціативи та культуру. Персонажі цієї стрічки не пов’язані між собою, їхні світи різні, утім, ця різність об’єднує країну. Фактично стрічка «Ukraïner. The Movie» покаже один день із життя України».


 

Ukraїner — волонтерський медіапроєкт, який у дослідницьких експедиціях відкриває справжню, несподівану, цікаву та автентичну Україну. До творення проекту залучено понад 300 волонтерів, а матеріали Ukraїner виходять уже десятьма мовами.

Перше коло експедицій Ukraїner тривало з червня 2016-го до жовтня 2018 року та охопило всі історичні регіони, крім тимчасово окупованих територій. Результатом цих розвідок стали понад 200 виданих історій на сторінках ukrainer.net, книжки «Ukraїner. Країна зсередини» та «Ukraïner. Ukrainian Insider». Наразі команда Ukraїner продовжує досліджувати традиції та фіксувати сучасну історію України. 


Коли: 1 листопада, 19:00
Де: HUB Місто змістів
вул. Олександра Пушкіна, 11 (перший поверх)
Вхід — вільний


Пропонуємо переглянути й відео, що також нещодавно випустила команда Ukraїner. У ньому Pianoбой Дмитро Шуров разом із автором проекту Ukraїner Богданом Логвиненком досліджують цікаві куточки Вінниці.

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:09 П'яний та «під кайфом» водій потрапив у ДТП на Келецькій photo_camera 13:17 Знаний футболіст підтримав Ромчика, який дивом вижив після обстрілу по Вінниці photo_camera 12:42 Чи можна отримати відстрочку від мобілізації, якщо близький родич загинув чи зник безвісти? 11:42 За розстріл поліцейських розшукують військових батька та сина. Відео з нагрудної камери копа play_circle_filled Від читача 19:06 Молодь Вінниччини ярмаркувала у Хмельницькому 10:58 На фронті відбулося більше ста зіткнень: Генштаб розповів, де вчора було «гаряче» 09:30 Шукають двох чоловіків на темно-зеленій Suzuki, які вночі розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:16 Ціною свого життя врятував пораненого побратима. Вінниця прощається з Олександром Яремчуком 08:24 Сьогодні вітаємо Олександра та Гаврила. Історія, заборони та прикмети 20 квітня 21:01 Створимо живий коридор для Героя! До Вінниці «на щиті» повертається Олександр Яремчук play_circle_filled 20:14 Орденом нагородили молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина 20:02 «Він навчив мене бути щасливою, але не сказав, як жити без нього». Розповідь дружини полеглого бійця 19:33 Дев'ять днів у Вінниці за рядом адрес не буде газу. Список будинків 19:25 Онови дані в ТЦК або станеш ухилянтом. До чого ще зобовʼязує новий закон про мобілізацію? 18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 18:00 Кращі клінінгові компанії та хімчистки Вінниці: де і як замовити? (партнерський проєкт) 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up