Найочікуваніші концерти осені у Вінниці

Найочікуваніші концерти осені у Вінниці

Осінь 2019 обіцяє бути яскравою та насиченою, адже до Вінниці завітає чимало відомих українських артистів! Це прекрасна можливість насолодитися співом улюблених виконавців та отримати безліч позитивних емоцій. Отож, команда MoeMisto пропонує вам добірку найочікуваніших концертів осені!

"Ти мене кохай" Мята

Цієї осені вперше у Вінниці відбудеться концерт української співачки Мяти. Концерт заплановано на 27 вересня у Вінницькій обласній філармонії. 
Її голос зачаровує, пісні надихають, а творчість доводить, що українська музика якісна, модна та цікава! Яскрава і стильна співачка Мята з великим сольним концертом «Ти мене кохай»  

Співачка Мята – це яскравий, стильний образ в українському шоу – бізнесі. Ніжність на межі спокуси - імідж, в якому вона живе і співає. 

Гурт "Синяя птица" 

6 жовтня до Вінниці завітає Легендарний ВІА "Синяя птица" . Ось уже кілька років він не просто частина історії, але і діючий музичний колектив, шанувальників у якого тільки додається.
Пісні знаменитого вокально-інструментального ансамблю ВІА "Синій Птах" - справжні народні шлягери, які полюбилися не одному поколінню слухачів. Напевно всі пам'ятають такі хіти минулих років, як «Ти мені не снишся», «Клен», «Мамина платівка», «Гірко», «Слова», «Так ось яка ти», «В море ходять пароплави», «Я йду тобі назустріч »,« Білий теплохід» і багато інших.

TARABAROVA з концертом уВінниці 

"Ми бачимося щодня у соц мережах, і вже настав час познайомитися наживо! Я їду до тебе! Концерт, де будуть лише свої!" - повідомила артистка.

Це буде не просто концерт…Плейлист концерту складаєш ти — голосуй за улюблений трек на моїй сторінці у Instagram. Круті фотозони для твоїх selfie перед концертом. Ексклюзивний мерч, якого ти не побачиш ні в кого! Після концерту отримай like від мене на фото і відео з нашого ексклюзивного виступу. А головне, це атмосфера — сотні позитивних світлих людей.

Lords Of The Sound. Краще за 5 років 

12 жовтня 2019 року у Вінниці - ювілейний концерт від Lords of the Sound. Краще за 5 років!

Просто і змістовно називається нова концертна програма від сучасного оркестру Lords of the Sound. Адже Лорди святкують свої перші 5 років насиченого творчого шляху! І їм точно є, що святкувати. Адже проект став одним з найбільш затребуваних музичних колективів нашої країни, відіграючи численні концерти в Україні та за кордоном, співпрацюючи з артистами світової величини.

"Чекай" Злата Огневич 

Всеукраїнський тур Злати Огнєвіч під назвою "Чекай" охопить 35 міст рідної країни. Назва туру доволі символічна, адже кожен з нас кожного дня чекає на щось неймовірне, своєю музикою Злата Огнєвіч доведе кожному слухачу на концертах, що варто чекати і вірити у краще.

В рамках туру "Чекай" прозвучать відомі хіти співачки, які неодноразово ставали лідерами хіт-парадів: "Танцювати", "Doloni", "Запали вогонь", "Солодка кара" та багато інших. Крім того, слухачі почують пісні зі студійного альбому "Грані", а також найбільш відверті пісні - авторські композиції виконавиці, яким не займати красномовності. 

НЕАНГЕЛИ 13

Група, яка співає серцем, у рамках нового вражаючого всеукраїнського туру «13»! Не пропустіть найемоційнішу подію осені — концерт групи «НЕАНГЕЛИ» у Вінниці!!!

13 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів – лише для вас всі найкращі пісні у живому виконанні, незабутня атмосфера і запальні танці у компанії незрівнянних Слави і Вікторії! Суперхіти «Сережа», «Точки», «Ты летилетили», «Роман», «Сердце», «Твоя», «По клеточкам», «Higher», «Твоя», «Отпуски», «Скучаю» та всі - всі інші заспіваємо разом!

«Queen Forever» Hardy Orchestrа

Уже цієї осені ви матимете можливість почути легендарні хіти гурту "Queen" в оригінальних аранжуваннях! 

Queen в оригінальних аранжуваннях HARDY і чудовий голос Віктора Романченко, створять незабутній настрій і заряд емоцій в цей вечір. Ви почуєте найвідоміші пісні Queen: We are the champions, I want it all, Don’t stop me now, Bohemian Rhapsody, The Show must go on та багато iнших хiтiв! 

Время и стекло - VISLOVO

Один із найпопулярніших гуртів України "Время и Стекло" із новим альбомом "VISLOVO"

Гурт "Время и Стекло" влаштовує гучну музичну тусовку! У середині них живе енергія абсолютної свободи, яка "заражає" людей по всьому світу. Їх музика викликає звикання, а кліпи хочеться переглядати мільйони разів. Музичні трендсеттери і Хітмейкери Надя і Позитив - самі собі бренд! Вони створили свій впізнаваний стиль, і тільки їм під силу керувати потужною енергією VISLOVO. Вона не подається пояснення, її не впіймати і не підпорядкувати. Її можна тільки відчути, а потім поділитися зі всіма.

Валерій Жидков #Гуднайтшоу 

28 листопада о 19.00 у Будинку офіцерів ви будете сміятися до сліз, насолоджуючись іскрометними номерами, які ще ніколи не були показані по телебаченню! 
Кажуть, що в кожному жарті є частка правди. Валерій Жидков впевнений, що і в кожної правді є частка жарту. Його нова сольна програма «Про все» доводить, що з гумором і іронією можна ставитися абсолютно до всього, що нас оточує - від простих життєвих негараздів до глобальних світових проблем.

Гуднайтшоу - авторський проект від сценариста "Квартал 95" Валерія Жидкова. У форматі стендап-шоу "Тамбовський вовк" буде жартувати на тему актуальних подій в світі, культури, релігії, телебачення, а також розповідати смішні історії про відомих людей і про себе.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:00 «На війні найважче – бачити дітей на лінії фронту». Історія воїна з батальйону НПУ «Захід» 17:40 Рецепт шоколадної паски з шоколадною глазур'ю від учасниці 13 сезону МастерШеф та ТМ Зерносвіт (партнерський проект) 17:00 Відпочинок та розвантаження: ветеранам та їх родинам влаштували екскурсію до зоопарку та кото-кафе 16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам Від читача 16:51 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up