“Народний Бренд 2018”: рекордна кількість голосуючих

“Народний Бренд 2018”: рекордна кількість голосуючих

Обираємо. Місяць триває голосування на сайті brand.20.ua/vn за накращий бізнес міста в конкурсі "Народний Бренд". 11000 вінничан вже висловили свою прихильність окремим підприємствам, підприємцям, торговим маркам. Імена тих, кому вінницький споживач довіряє найбільше, стануть відомі на початку грудня.

Де посидіти за філіжанкою кави?  В улюбленій кав'ярні.
Перевірити тиск у шинах авто? На сервісі, де знаєш майстрів, і взагалі все супер.
Одяг купуємо від знайомих брендів, у перевірених бутиках.
Святкуємо у ресторані, де нам смачно й затишно.

Ми довіряємо цим брендам. Впевнено радимо їх друзям та знайомим. І віддаємо свої голоси за улюблені бізнес-імена у щорічному конкурсі “Народний Бренд”.

“Народний Бренд” - проект з історією. 17 рік RIA проводить конкурс серед вінницьких підприємців.

Отримати крилату “Ніку” “Народного Бренду” - престижно для переможців. І не обов'язково бути гігантом бізнесу, щоб заслужити визнання та любов вінничан.

Філософія “Народного Бренду” у тому, щоб показати успішні компанії нашого міста, дійсно популярні, улюблені. У тому, щоб врешті покращився рівень товарів та послуг для усіх нас, тому що ми усі - споживачі. Звучить трохи пафосно, але то є правда. Це найперша ознака успіху, коли довіра вінничан обертається фінансовою вигодою для бізнесменів нашого міста.

Це й є стратегія “win-win” (“переміг-переміг”), коли у виграші обидві сторони - і бізнесмени, і їх клієнти. 

“Народний Бренд” є наймасовішим. Номінацій щороку більшає - їх вже 54. Людей, що віддали свої голоси за своїх фаворитів, понад 11000.

 

 

Якщо ви ще не у їх числі, долучайтеся! Інтрига голосування у деяких номінаціях тримає у напрузі і учасників, і їх прихильників. Особливо, коли відстань між кількістю голосів скорочується, і один одному наступає на п'яти. Ваш голос вирішальний, і тому - безцінний)

Для цього треба лише…

зробити десять кліків

Де голосувати? На сайті brand.top20.ua.

Тут ви можете переглянути рейтинг більше ніж 6000 вінницьких підприємств, почитати відгуки про їх товари та послуги, залишити свої коментарі. Повірте, усе недаремно. Успішні компанії цінують довіру своїх клієнтів і дуже піклуються про свою репутацію)

Як голосувати? Вхід - авторизуємося через Фейсбук - віддаємо голоси (щонайменше за 10 номінантів. Можна за усіх) - прийняти дзвінок (вам зателефонує “Народний Бренд”) - ввести код підтвердження і зачекати відповіді.

Ваш голос прийнято! І ви можете стати одним з трьох щасливців, які виграють планшет просто після церемонії нагородження переможців “Народного Бренду”. Це відбудеться 11 грудня ввечері, у ресторанному комплексі “Козацький стан”. Щасти вам!

Офіційний партнер "Агромат"
Смачний партнер "Sushi bar YAMA"
Офіційний партнер "Golden House"
Офіційний перевізник "Бліц-Таксі"
Офіційний партнер "АКцентр"
Офіційний партнер "Sweet Paradise"
Спонсор "VOVK" 

Партнери:
"Pan Topkin"
"Ідеї успіху"
Фотограф Nataliya Bazileva 
Салон краси Anna Vahula

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна")
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up