На шляху до своєї мрії (Новини компаній)

На шляху до своєї мрії (Новини компаній)

Ви пам'ятаєте, коли вперше почали мріяти? Коли понад усе захотіли саме той велосипед, саме ту ляльку, побачити саме Ейфелеву вежу і ніяку інше?

А чи замислювались коли-небудь на скільки взагалі важливо мріяти? Адже, коли всередині починає тліти спочатку маленький вогник бажання і разом з нами починає рости, ми просто приречені прожити цікаве та насичене. Чому? – запитаєте Ви. Відповідаємо: тому що найдієвішею рушійною силою в людині є бажання чого-небудь і з ним можна не тільки «гори звернути».

Саме тому, і була заснована «КРАЇНА ДИТЯЧИХ МРІЙ», де дітки почнуть хотіти, загадають можливо своє перше бажання, познайомляться із майбутньою улюбленою професією чи виберуть творчий напрям. А також для того, щоб їхні дорослі згадали про свої мрії, згадали і по-новому розпалили той самий вогник. Одним словом, будемо вчитись мріяти та «хотіти».

Як же власне ми будемо це робити?) «Країна дитячих мрій» була створена так, щоб кожен знайшов для себе щось близьке, приємне та корисне.

Отож, давайте знайомитись із її магічними жителями та усіма тридев'ятими частинами та їстівними полянами.

На протязі усього дня з нами будуть люди, які створять нереально круту та справді нестримно-казкову атмосферу у всій «Країні». Ведучий параду дитячих мрій, характерник у душі та дорослий, який продовжує мріяти – Андрій Сівак. Запальні, а можливо таємничі, при цьому однозначно магічні звуки, що навіює йому сама природа, і той самий гусляр, що буде нашою музичною частиною дня - Dj Solder - Рома Лановий.

На головній площі «Країни» на Вас чекає справжній вибух творчості від танцювальних та вокальних колективів Вінниці, серед них Альфа денс, StrongDance, ArtFusion, Шахіна, співають: студія вокалу «Вікторія», Вокальна студія «Moon Melody», «Шанс М» – школа естрадного співу. Особливою гостею свята стане – Іларія, переможниця Х-фактору.

А щоб одразу і спробувати себе у творчості, запрошуємо усіх відвідувачів «Країни мрій» приєднатись до танцювального флешмобу «Перлина – Україна» разом із Олександрою Амановою.

Крім того, ми ж збираємось вчитись «мріяти», а як зрозуміти подобається тобі твоя нова мрія? Треба спробувати! Отож, ласкаво просимо до «Міста професій» та на різноманітні майстер-класи, серед них «арт-пісок», аквагрим, кулінарні мк по виготовленню фігурок із шоколаду, та багато іншого. Також, можете завітати до «чарівного озера» на Шоу мильних бульбашок.

Ну що, спробували? Потренувались? Можна і підкріпитись! Ласкаво просимо на їстівну поляну «Країни». Що знайдете у Food–зоні і для себе, і для діток: гриль-меню, улюблений фаст-фуд, суші, морозиво, солодка вата, гарячі та холодні напої – усе на будь-який смак. А щоб потім все розтрусити рушайте до парку атракціонів.

І яке ж королівство обійдеться без принцеси? А якщо їх «не одна» - то це точно Країна Мрій. Софітів звісно вдень видно не буде, але учасниці засліплять вас своєю красою. До вашої уваги на модній алеї «Країни»: колекція "Milania land" (Міланія Ленд) дизайнера Юлії Турчик - це справжнє свято  дитячої  ніжності і краси! Святкові нарядні сукні з фатину та ніжного шифону створюють хвилясті, легкі і зручні образи. Плаття в стилі маленької принцеси декоровані мереживом, вишивкою, аплікаціями. Кожна дівчинка відчує себе справжньою принцесою в цих казкових сукнях. А представлять нам цю надзвичайну та казкову колекцію дівчатка із телевізійної школи шоу-бізнесу для дітей "Main people".

Сподобався показ? Хочете спробувати і себе у ролі моделі? Відправляйтесь до яскравих фотозон, де Вас зустрінуть професійні фотографи та відеографи – можливо, Ваша дитина знайшла свою першу мрію, а можливо – Ви згадаєте свою.

І на завершення дня та остаточне започаткування Ваших мрій – перша у Вінниці – ДИТЯЧА ХОЛІ ДИСКОТЕКА. Давайте розфарбуємо усе довкола та запалимо місто своєю радістю! Яскраві холі та запальні ритми - усе зіллється у справжнє свято кольору та музики із наймолодшими та надзвичайно талановитими: Dj_Kazkova (10 років) та ведучий Вова Мотрич (13 рочків).

Та звісно, не можемо обійти стороною подяку тим людям та організаціям, завдяки котрим це все стало можливо, та завдяки яким здійснились і наші мрії – усієї команди (профілі додаємо, у кого можливо виникнуть питання): Анна Шацька, Олег Безсмертний, команди, яка започаткувала нову «Країну», на чолі із Альоною Мисак, людиною, яка дозволила собі повірити у свою мрію та хоче показати й іншим, що все можливо. 

Отже, в першу чергу, неодмінно хочемо сказати «дякуємо» Сергію Кудлаєнку: за підтримку та сприяння в організації заходу. Людина яка здійснює мрії багатьох вінничан, підтримує талановитих дітей та завжди готовий надати допомогу, щодо реалізації ініціатив молодих людей – Сергій Кудлаєнко. Той, без кого даний проект «КРАЇНА ДИТЯЧИХ МРІЙ» не відбувся би.

«Для мене дуже важливо подарувати нашим діткам посмішку, можливості та хороший настрій. Коли я відвідую дані заходи, завжди отримую заряд енергії та позиву. Діти дарують щастя та, коли бачу їхні посмішки, хочеться жити та рухатись вперед. Тому, для мене є важливим зробити все можливо і неможливе, щоб такі заходи відбулись якомога частіше у Вінниці. Місце, яке обрали організатори для проведення заходу – Вишенське озеро, для мене особливе. Я там виріс та провів все своє дитинство і саме там, я зустрів друзів, з якими ми провели не одне веселе літо. Тому, запрошую всіх 1 червня в атмосферу, яка подарує нові знайомстава та яскраві емоції в КРАЇНІ ДИТЯЧИХ МРІЙ!» - Сергій Кудлаєнко.

Генеральним спонсором цього свята став «Домашній маркет», мережа продуктових магазинів - ваш комфорт у щоденній покупці, спільно із Fripp Time та Americano.

Офіційні спонсори:

ARTVISION, виробник усіх видів зовнішньої реклами, та як вони самі кажуть, якщо є ідея – то буде і результат;

Компанія ПП "Торговий Дім "ЕЛІНГ"" є офіційним дистрибутором торгових марок "Лімо" і "Ласка" у м. Вінниця: не відмовляйте собі у задоволенні та побалуйте себе та своїх дітлахів - це неодмінно підніме настрій та подарує вам радість;

БліцТаксі: економне та швидке таксі із якісними різноманітними послугами.

Також хочемо подякувати партнерам, які надали подарунки та сертифікати для усіх учасників заходу:

  • Lingua Alliance – центр іноземних мов: Навчайся легко. Розмовляй вільно
  • Льодовий клуб – ковзанка та кафе у самому серці міста
  • Дитяча планета - ОДИН КВИТОК - БЕЗЛІЧ АТРАКЦІОНІВ
  • Дизайнер Юлія Турчик та салон дизайнерського одягу «Міланія»
  • ТМ "Main people" – телевізійна школа шоу-бізнесу для дітей
  • TOP FEST UA – івент – агенція
  • «Активна Країна» - це найбільша мережа мотузкових парків в Україні. Це однозначно можливість відкрити як для себе, так і для дитини щось нове, відчути дух пригод, нові емоції і адреналін
  • Поліграфія «Ідеї Успіху». Хто ж незнає «чіп і дейлу» у сфері надрукувати «будь-що» і швидко. Вони мають ідеї для Вашого ж успіху.

І звісно наша медіа підтримка: 20 хвилин, Бізнес-довідка, Білий список та Veжа.

Дякуємо усім! А особливо тим, хто кожного дня працює для того, щоб мрії тих, кому пощастило трохи менше ніж нам з вами, також збувались.

Разом із Благодійним фондом "Дотик щастя" маємо можливість допомогти маленьким пацієнтам "Центру матері та дитини" та забезпечити їх необхідною реанімаційною апаратурою, якої так не вистачає у лікарні.

А от Фонд «Подільська громада» спільно із усіма небайдужими із групи на підтримку Іллі Рибаченка на шляху до його перших кроків.

Отож, запрошуємо усіх вінничан 1 червня о 10:00 на Вишенське озеро поринути у чарівний світ мрій та бажань, і можливо колись наша Україна стане країною мрії завдяки нашим з Вами звершенням!

Детальніше читайте тут та ставте «Піду», щоб точно згадати.

«КРАЇНА ДИТЯЧИХ МРІЙ»: Мріємо разом, знаходимо власні!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:07 Вінничани можуть оформити пенсію дистанційно, без відвідування держустанови. Навіть з-за кордону 20:34 Батьки загиблого Героя подарували дитячий ігровий майданчик громаді на Вінниччині photo_camera 20:12 Зустріли траурний кортеж «На щиті»: чого не варто робити, яке може бути покарання 19:55 У Подільський зоопарк можна ходити безплатно. Хто має таку можливість та у які дні photo_camera Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 19:29 «По новому закону Зеленського можемо робити, що хочем!» У Тульчині силою мобілізували 21-річного 18:18 Наше місто тепер має свій ексклюзивний десерт — торт «Вінниця» 18:13 Військовий, який знищив з «Джавеліна» дев’ять ворожих цілей, став Почесним громадянином Якушинець 17:24 У Вінниці продезінфікували понад 400 колодязів у приватному секторі 16:16 Стали відомі дати, коли розпочнуться літні канікули у вінницьких школах 15:33 Називався пораненим військовослужбовцем та просив гроші на лікування. Шахрай отримав підозру 15:05 До сервісного центру на Ботанічній величезні черги. Чому і як це пов’язано з мобілізацією? photo_camera 14:39 Вінничанин хотів втекти за кордон за десять тисяч доларів. Чому не вийшло 14:27 Наукова лабораторія на Вінниччині: як школярі створюють роботів та спілкуються зі штучним інтелектом play_circle_filled photo_camera 14:20 Косметичні процедури навесні: поради, що зараз необхідно зробити (партнерський проєкт) 13:55 Вакцинація дорослих: що перевірити, коли йдете вакцинуватись від дифтерії і правця 12:28 Якими послугами служби зайнятості можуть скористатися ВПО 12:02 Втекли з частини зі зброєю та вбили патрульного: деталі та версії злочину в Гайсинському районі play_circle_filled photo_camera 12:00 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 11:34 Почастішали випадки укусів кліщів. Як уберегтися?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up