На концерті «Волоші» у «Плеяді» глядачі сиділи навіть в проходах

На концерті «Волоші» у «Плеяді» глядачі сиділи навіть  в проходах
Виступ польського гурту пройшов з аншлагом сьогодні, 18 січня у Вінниці. Вхід на концерт був вільний, але по запрошенням, яких на всіх не вистачило. Послухати польських музикантів прийшло набагато більше бажаючих, ніж вміщувала концертна зала.

Концерт почався о 18:30 із півгодинним запізненням. Його причиною стали великі черги до зали, першими до неї  впускали людей, які мали запрошення.

Previous Next

Коли усі місця вже були заповнені, у хід пішли додаткові стільці, а коли і це не допомогло, глядачам запропонували розміщуватись у проході. Ті погодились. 

Відео дня

Музиканти вже знайомі вінницькій публіці. Вперше приїздили з концертом у Вінницю навесні два роки тому.

Після кожної композиції музикантам гучно і подовгу аплодували. Зо п’ять разів «Волоші» викликали на біс. 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дарья

    Дійсно народу було багато, концерт був суперський. Всі глядачі були в захваті.
  • Анонім

    Надеюсь, что коллектив еще приедет с нормально организованным концертом с билетами.
  • Анонім

    Звонишь по поводу пригласительного в первый!!! день работы кассы в 12-00 12.01 - и тебе говорят, а их уже нет. Звонишь в филармонию - тебя спрашивают сразу "А вы кто?" - если обычный фанат музыки и житель города - пригласительных нет, если всем известный Вася - есть. Если бы все концерты коллектива были такими, у них бы не было ни одного реального фаната, одна местечковая "знать".  Помню на джаз фестивале одном из первых была лотерея памятных монет среди зрителей - зрители кому "случайно" достались белые билеты - "случайно" выиграли серебряные монеты, желтые - золотые: встали два ряда спонсоров и подарили себе монеты. Зачем их было вообще раздавать в виде циркового номера лотереи - я тогда так и не поняла. Очень жаль, что ничего не меняется.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up