Музика, якою неможливо наслухатися! Сьогодні Єгор і Роксолана Грушини з особливим концертом у Вінниці

Музика, якою неможливо наслухатися! Сьогодні Єгор і Роксолана Грушини з особливим концертом у Вінниці
  • Після концертів глядачі називають цих музикантів не інакше, як «чарівниками».
  • Творчість Єгора і Роксолани Грушиних – це не просто музика, а дійсно магія, у якій є все: і політ, і занурення, і арт-терапевтична рефлексія, і безмежна краса, якою просто неможливо наслухатися!
  • Все це сьогодні сповна відчують вінничани на особливому концерті «Together», що розпочнеться о 19.00 у філармонії

Для Вінниці концерт Єгора та Роксолани Грушиних стане не лише довгоочікуваною культурною подією наживо, а й крайнім великим офлайн-концертом у місті у 2020 році. Всі інші – переносяться через обмежувальні заходи карантину.

- Запрошуючи усіх вінничан на концерт, ми гарантуємо кожному максимальну насолоду від музики надзвичайної краси, фантастичної атмосфери та дивовижної гри двох віртуозів своєї справи, - відзначають організатори концерту – компанія «ВІННИЦЯКОНЦЕРТ». – Сьогодні ми усі разом хоча б на кілька годин зможемо забути про усі негаразди та проблеми цього року й насолодитись музикою, що полонила мільйони слухачів в усьому світі.

Молодий геній неокласики та його муза

Відео дня

У свої 27 років Єгор Грушин має не лише звання одного з найкращих неокласичних композиторів України, а й світове визнання. Його альбоми слухають мільйони людей у всіх куточках світу, а концерти  гарантовано збирають аншлаги. Сповнена справжніх емоцій, його музика не залишає байдужими ні молодь, ні зрілу публіку.

Неокласичні твори, які пише Єгор Грушин – безмежно красиві і водночас – надзвичайно легкі для сприйняття. Це не традиційна класика, що інколи важка для сприйняття сучасних глядачів. Це прекрасні мелодії, слухаючи які, глядачі випробовують найсильніші емоції – щемливі та зворушливі, сильні й незабутні.

- Неокласика — це коли ти почув якусь композицію, а таке враження, ніби вона була з тобою все життя, - зазначає сам музикант. - Неокласична музика значно легша для сприйняття, ніж класика. Вона не занадто складна, тому зрозуміла й близька більшій кількості людей. Її головне завдання - просто, але щиро й дуже мелодійно розказати історію слухачам.

Те, що хоче не просто бути піаністом, що грає чужу музику, а перш за все – писати й виконувати свою власну – Єгор Грушин зрозумів вже після закінчення музичної школи у рідній Новій Каховці. А переїзд у 2011 році до Львова із його нагромадженням стилів і культур стало стимулом та поштовхом активно втілювати мрію у життя. Спершу у Львові Єгор Грушин став одним із засновників музичного проекту «Illusions», та вже скоро розпочав сольну діяльність - поїхав у свій перший сольний тур під назвою «Emotions».

Сьогодні, за 9 років творчості, на рахунку музиканта понад 400 концертів, 5 альбомів, збірка фортепіанних творів, видана відомим шведським лейблом, один «живий» альбом та чимало саундтреків до багатьох вітчизняних фільмів та серіалів, зокрема, до короткометражних фільмів «Історія життя іграшки» (2012), «Choiseman» (2012), «Finita la tragedia» (2013), «Янголи помирають на світанку» (2013), «Врятований роман» (2015) та повнометражної стрічки про УПА «Жива» (2016).

- Мені дуже подобається писати саундтреки. Але дуже важливо, щоб тема та ідея фільму викликала у мене емоції. Я повинен бути на 100% згідним із ідеєю цього проекту, - зізнається у своїх інтерв’ю музикант. - Історія Анни у фільмі «Жива» - сильна, цікава, але й непроста для сприйняття людьми. Це доволі важкий фільм, сюжетом якого я пройнявся, тому й взявся за написання музики до нього.

Особливістю сьогоднішнього вінницького концерту стане те, що на сцені Єгор Грушин гратиме разом зі своєю головною музою – дружиною Роксоланою.

Він - за роялем, вона - за віолончеллю. Разом вони покажуть підтримку й протиставлення жіночого і чоловічого, емоційного і виваженого, гармонійного та мелодійного.

- Оскільки ми є партнерами не лише у творчості, а й в особистому житті, концертна програм «Together» є однією з найулюбленіших як для наших слухачів, так і для нас самих, - зізнаються музиканти. - На концерті у Вінниці ми покажемо, як милозвучно поєднуються і доповнюють одне одного королівське звучання роялю та оксамитовий тембр віолончелі, й зіграємо наші найкращі композиції та нові твори, яких ще не чули слухачі.

Час на карантині присвятили саморозвитку

Мати можливість – нарешті грати наживо для улюблених глядачів – час, якого музиканти чекали з неабияким нетерпінням. Адже отримувати фідбек від тих, для кого твориш, під час виступу та спілкування після концерту – найулюбленіші моменти творчості.

- Коли розпочався карантин, було дуже важко, - ділиться Єгор Грушин. - На початку березня ми видали новий альбом, з яким мали поїхати у тур. У березні-квітні мали бути суцільні концерти і тут на тобі –  забороняють. Звісно, ти сидиш і просто не знаєш, що далі... Стільки часу вклав у новий реліз, підготовку до туру, жив заради цього, а у тебе забрали цю можливість… Було багато злості через те, що все, над чим ти довгий час працював, поставлено на паузу. Але ця злість ніяк не виплескувалася зсередини. Ми ж команда!

- Мені дуже запам’яталася така фраза: «Якщо ми нещасливі, то ми або щасливі, або ми розвиваємося». Тож цей рік став суцільним розвитком для нас обох - і поокремо, і як пари. У подібні моменти люди дуже вразливі, легко можна припуститись помилок, тому ми багато роздумів зробили, різних рефлексій – працювали над собою і над стосунками, - розповідає Роксолана Грушина. - Під час усього цього «карантинного» часу  я читала багато літератури, дивилася фільми, які хоч якось піднімали би дух. А ще - пройшла дуже багато різних марафонів по медитації і саморозвитку. Нарешті з’явився той час, щоб подумати про те, чого я хочу досягнути, які у мене мрії. Коли ти постійно у роботі й русі, не завжди встигаєш проаналізувати, а тут було достатньо часу, щоб зробити тотальний аналіз, розставити пріоритети.

Приходьте о 19.00 у Вінницьку обласну філармонію за особливими емоціями на концерт Єгора та Роксолани Грушиних. Саме на цьому концерті ви зможете відпочити, розслабитись, забути про всі проблеми, відпустити буденність, заплющити очі й насолодитись музикою дивовижної краси.

Останні квитки на концерт купуйте на сайті bilet.vn.ua, а також у касі філармонії.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up