Мова тіла і вогню! Вражаюче ексцентрик шоу у п’ятницю на OPERAFEST TULCHYN

Мова тіла і вогню! Вражаюче ексцентрик шоу у п’ятницю на OPERAFEST TULCHYN
  • Будуть здивовані навіть ті, хто впевнений, що бачив все!
  • В унікальній мультимедійній виставі артисти знаменитого харківського вуличного театру «EASTFIRE SHOW» будуть спілкуватися із глядачами за допомогою особливої авторської мови — мови тіла й народжувати нові змісти не словами, а філігранно виконаними трюками.
  • Розповідаємо ексклюзивні деталі про вогняне ексцентрик шоу «White night», яке у п’ятницю о 23.30 можна буде побачити на фестивалі OPERAFEST TULCHYN-2021.

Феєричні вогняні шоу є незмінною «родзинкою» міжнародного фестивалю OPERAFEST TULCHYN, щороку збираючи найбільшу кількість глядачів, бажаючих побачити фантастичні трюки і незабутні вогняні-театралізовані постановки.

Цьогоріч глядачів чекатиме ще більше захвату! У п’ятницю, 27 серпня, о 23.30 знаменитий вуличний театру «EASTFIRE SHOW» із Харкова представить яскраве ексцентрик шоу «White night».

Сучасна хореографія, унікальний реквізит, мультимедійні технології та видовищні спецефекти будуть фантастично поєднані у дійстві. Тож неодмінно подарують всім буйство емоцій та викличуть щирий захват від яскравої візуальної складової вистави.

Відео дня

— Вогняне ексцентрик шоу «White night» відрізняється від усього того, що ви уявляєте, коли мова йде про вуличний театр. Ми об'єднали досвід і натхнення, прагнучи створити мультимедійну виставу, здатну здивувати тих, хто впевнений, що бачив все! — розповідає режисер-постановниця Ольга Лачко.

Артисти театру «EASTFIRE SHOW» будуть спілкуватися із глядачами за допомогою особливої авторської мови — мови тіла, народжувати нові змісти не словами, а філігранно виконаними трюками.

— «White night» — це магічне дійство, що розповідає історію мовою тіла та музики: історію про пошуки власного «Я». Адже наш світ схожий на світ маріонеток. Ми існуємо ніби у бутафорській реальності, граючи заздалегідь кимось написані ролі, — розповідає Ольга Лачко. — Ми щоденно виконуємо одні й ті самі дії, рухаємося за одними і тими ж маршрутами, ходимо ніби у темряві, навіть не уявляючи, що є потаємні дверцята у інший світ і варто лише набратися хоробрості і їх відчинити, як чарівне світло проб’ється крізь маленьку шпаринку і згодом зруйнує всю темряву навколо. Мудрий Свічкар підкаже глядачам вірну дорогу, головне — наберіться хоробрості і прямуйте вперед!

«EASTFIRE SHOW» — унікальний вуличний театр, який спеціалізується на створенні мультижанрових вистав. Творчі проєкти колективу — це синтез музики, хореографії, пантоміми, акробатики, піротехнічних та світлових ефектів.

Театром презентовано унікальні постановки для численних телевізійних шоу: «Україна має талант» (фіналісти), «Чотири весілля», танцювальне шоу «Майдан's», створено авторські програми для міжнародного мультидисциплінарного фестивалю «Fire Life Fest», «Atlas Weekend», міжнародного фестивалю «Kyiv Fire Fest», міжнародного кінофестивалю «Харьковская Сирень», етно-фестивалів «Печенізьке Поле», «Весілля в Малинівці», фестивалю мистецтв «Місто Талантів».

З 2017 року колектив «EASTFIRE SHOW» співпрацює з міжнародним фестивалем OPERAFEST TULCHYN, а директор та художній керівник театру Ольга Лачко є балетмейстером-постановником фестивалю.

Будучи лауреатом міжнародних театральних фестивалів і кандидатом мистецтвознавства, мистецьку діяльність Ольга Лачко поєднує із викладацькою. Є старшим викладачем кафедри режисури Харківської державної академії культури з «режисури та акторської майстерності», «режисури естради та масових свят», «історії українського театру», а також організовує та виступає спікером серії майстер-класів «Вуличний театр в контексті видовищної культури» та є постійною учасницею багатьох міжнародних і всеукраїнських наукових конференцій та семінарів.

За роки творчої діяльності Ольга Лачко створила понад 80 арт-проєктів, серед яких Міжнародний фестиваль вуличних театрів «EASTFIRE FESTIVAL», International children’s media festival «DYTIATKO», мультимедійне шоу «Парк Льодовикового періоду», театралізовані циркові вистави «Магічне світло», «Alice», «Great Cinema Show».

Не пропустіть її новий вогняний шедевр «White night» у п’ятницю о 23.30 на фестивалі OPERAFEST TULCHYN-2021. Видовище буде незабутнім!

OPERAFEST TULCHYN-2021 проходить за підтримки Українського культурного фонду і Благодійного фонду «МХП — Громаді». 

Генеральний інформаційний партнер — «20 хвилин».

 

Читайте також:

«Три мушкетери», «Нотр-Дам де Парі» та всі інші культові мюзикли — у неділю на OPERAFEST TULCHYN

Bad Boys In Opera: чим здивує унікальний проект OPERAFEST TULCHYN?

З dj-сетом і новітніми технологіями! На OPERAFEST покажуть фентезі рок-оперу, що скорила Дубаї

«Майська ніч» і танго на пуантах! На OPERAFEST TULCHYN покажуть кращі балети

Більше 400 зірок опери і багато гучних прем’єр! Фестиваль OPERAFEST TULCHYN у серпні здивує всіх

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up