Гідні корони і титулу королеви краси (Новини компаній)

Гідні корони і титулу королеви краси (Новини компаній)
  • Кастинг Mrs.Vinnytsia International 2019 триває.
  • Адвокатеси та телеведучі, бізнес-леді та викладачки, мандрівниці та медики - кастинг конкурсу краси Mrs.Vinnytsia International 2019 у розпалі.

Стартував у вересні і на сьогодні вже відомі імена 8 фіналісток: Тетяна Шумник, Анна Станіславенко, Вікторія Завальнюк, Олена Грабік, Валентина Онофрійчук,  Антоніна Пачевська, Яна Врублевська та Інна Сукманова. Усі успішні та впевнений у собі, кожна відбулася та має власний погляд на життя. Дівчата з радістю зустрілись із журналістами та розповіли про себе.   

Тетяна Шумник - директорка турагенства

“На конкурс пішла тому що, люблю красу і все що з нею пов'язано, це відмінний стимул, щоб стати краще себе вчорашньої. Ну і звичайно для самореалізації. Якщо я переможу, то дасть мені сильне внутрішнє відчуття, що так я красива, та я впевнена в собі і що я все зможу”

Анна Станіславенко - бізнес-вумен, організаторка заходів, власниця журналу

“Одного дня я прокинулась і зрозуміла, що хочу брати участь в цьому конкурсі! Для мене це нові емоції, новий досвід, так як я ніколи не брала участь в подібних заходах. Я яскрава і емоційна особистість, мені є що про себе розповісти, звичайно є що показати. Я очікую шикарне шоу, і гідних учасниць. Я щаслива і самореалізована жінка! Якщо я переможу, то звичайно глобальних змін в моєму житті не відбудеться, але це буде ще одним доказом того, що я на правильному шляху!”

Вікторія Завальнюк - бухгалтер

“Коли я почула про кастинг на Mrs.Vinnytsia International 2019 у мене  прокинулась цікавість: а чому б і ТАК!? Я нарешті зможу розповісти про себе, про справу свого життя, про мою мрію. Це новий досвід, який заворожує. Чого я очікую від конкурсу? Зараз мене захоплює сам процес підготовки! Це як виклик самій собі, що я зможу зробити! Я дуже вдячна Всесвіту за можливість бути причетною до такого заходу! Я розумію, що таке складнощі життя, пройшла крізь сльози і розчарування перш ніж стати тим, ким я є. І тепер я знаю, як можна усе змінити! Якщо ж стану переможницею конкурсу - нестиму людям мій головний меседж - девіз по життю: «Ви можете більше, ніж думаєте!»

 Олена Грабік - адвокат

“Мабуть головне, чому я пішла на конкурс - це те щоб поширити зону своєї діяльності, адже більше людей дізнаються про існування такого класного адвоката. Очікую багато корисних знайомств. На мою думку, участь у подібному заході, це в першу чергу “вихід із зони комфорту", а це означає розвиток”

Валентина Онофрійчук - керівник брокерського агентства


 “Рішення піти на конкурс виникло спонтанно, захотілося спробувати свої сили і взяти участь в новому для себе амплуа і показати що успіх і краса - це невід'ємні переваги справжньої жінки. Чекаю від конкурсу яскравих емоцій та нових вражень, свята і новизни. Для мене - це нова сторінка з Книги життя і відкривши її - це вже успіх і перемога, але в той же час - це новий досвід і нові можливості, які при правильному використанні, трансформують якість життя тільки в кращу сторону”

Антоніна Пачевська - помічник голови апеляційного адміністративного суду, викладач та телеведуча

“Запрошення взяти участь у конкурсі – уже перемога. Сподіваюсь, вона стане прикладом для таких як я, дівчат, хто брав старт без заможних батьків і впливових зв’язків, та завірить у тому, що виключно своїм розумом та здібностями, вперто рухаючись до мети, можна здійснювати власні мрії. Головне, вірити в себе й у те, що невдачі – це лише досвід. Від конкурсу чекаю спілкування з неординарними людьми: у кожної з учасниць, впевнена, є чому повчитись.  А ще, зізнаюсь, моєю мрією було одягти колись сукню з вражаючої колекції для подіумних красунь Катерини Лукашик.

Яна Врублевська - власниця (засновниця) та керівник стоматологічної клініки

“ Конкурс Mrs.Vinnytsia International - це можливість проявити себе в чомусь новому, подивитися, що ти можеш, а до чого ще варто прагнути. Це прекрасний поштовх для того, щоб стати кращою. Нові знайомства, гарно проведений час, позитивні емоцій та яскраві враження і новий досвід. - власне це те, чого я очікую від участі у конкурсі краси”

Інна Сукманова - фотограф, перекладач англ.мови

"Це завжди була моя мрія взяти участь в такому конкурсі. В юності було страшенно не перемогти і розчаруватися в собі. А зараз цікавіше сам процес, можливість спробувати щось нове для себе, а також це шанс стати більш публічною. Я завжди в першу чергу була людиною сімейною, а зараз хочеться реалізації в суспільстві, спробувати реалізувати свої соціальні проекти. Думаю, що перемога в цьому конкурсі могла б мені в цьому допомогти"

Попереду у дівчат період активної підготовки. Одні вже записались на персональні тренування, інші почали рахувати калорії. Фінал Mrs.Vinnytsia International 2019 відбудеться 9 лютого у ресторані MONT BLANC. Ведучим буде Григорій Решетник, у програмі - червона доріжка, зірки шоу-бізнесу, телебачення, преса, банкет та подарунки. Дівчата 5 разів будуть виходити на сцену. Це будуть образи від відомої української дизайнерки Катерини Лукашик, колекції студії дизайнерского  одягу inDresser і торгової марки Синій льон від дизайнера Ірини Ковальової. Переможниця вінницького конкурсу, окрім корони та стрічки Місіс, отримує право представляти наше місто на всеукраїнському рівні - Mrs.Ukraine lnternationаl 2019.

Більше дізнатись про кожну з учасниць вінничани зможуть вже у листопаді в прямих ефірах щоденного ранкового шоу на хвилі 101.8 FM (з 7:00 до 10:00). Це Радіо “Місто над Бугом”, що стане голосом фестивалю. Mrs.Vinnytsia International це перший конкурс краси у нашому місті, фінал якого транслюватиметься в прямому ефірі на радіо.

Кастинг конкурсу триває. “Якщо ти впевнена у собі леді, що бажає проявити найкращі якості i заявити про себе суспільству, як про успішну особистість, презентувати свій бізнес, зробити ряд унікальних фотосесій, потрапити на шпальти газет та на телебачення, отримати багато подарунків, емоцій та вражень, тоді поспішай подати заявку” - закликає вінничанок організаторка Mrs.Vinnytsia International  Анна Окрема. Детальна інформація, щодо участі та партнерства у конкурсі Mrs. Vinnytsia International 2019 за тел.+39 063 160 15 79 або за посиланням на сайт конкурсу vin-mrs.com.ua

Фото: Ольга Сурменко.

Журналіст: Ольга Сольвар.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня постраждали всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up