Фінал шоу «Наречена року»: Хто з новоспечених дружин став найгарнішою?

Фінал шоу «Наречена року»: Хто з новоспечених дружин став найгарнішою?
  • Чим дивували своїх чоловіків молоді дружини?
  • Що вони розповідають про себе?
  • Що під час шоу відбувалося в залі?
  • Репортаж у гіфках, коубах та фотографіях

 


Ще Гете писав: «По обраній чоловіком нареченій легко судити, який він, і чи знає він собі ціну». Побачити це наочно, можна було на фіналі шоу «Наречена року», вчора, 12 лютого у театрі імені Садовського.

Десяток вінничанок, які у минулому році скріпили життя узами шлюбу, вийшли на сцену, щоб привселюдно показати любов до своєї другої половинки. А також, щоб поборотися за титул «Наречена року-2016».

За півгодини до початку шоу, паркінг біля театру заповнювали дорогі позашляховики, а у фойє ходили десятки жінок на підборах та у шубах.
 

Відео дня



Коли зал заповнився, а світло софітів згасло, публіка спостерігала за роботою пісочного аніматора Сергія Багненка. Все у стилі заходу: сердечка, вічна любов та двоє закоханих...



Після оплесків та кількох глядацьких «браво» на адресу пісочного майстра, на сцену вийшов ведучий свята. Судячи з овацій, вінничани впізнали популярного телеведучого та актора, Григорія Решетника.
 



Кілька вітальних слів, представлення спонсорів і на сцені почали з'являтися учасниці. Це був той рідкісний випадок, коли дівчата ще раз змогли вийти на публіку у весільних сукнях.





№1 Богдана Тодоровська

 

№1 Богдана Тодоровська

Майбутня журналіст та видавець. Своїми сильними рисами вважає енергійність та вміння не сходити з обраного шляху. Про участь у конкурсі мріяла задовго до одруження. Захоплюється літературою, хореографією, вокалом та мистецтвом макіяжу.


№2 Яна Процишина

 

№2 Яна Процишина

До власного весілля готувалася понад 8 років. Адже симпатію до майбутнього чоловіка відчула ще у підлітковому віці. Захоплюється танцями та кулінарією. Майбутнє планує пов'язати з туристичною галуззю.


№3 Наталія Обертун

 

№3 Наталія Обертун

Співоча юристка запевняє, що на сцені почувається як вдома. Вважає, що справжнє кохання можна розгледіти відразу. Важливим у житті вважає щасливу сім'ю, домашній затишок та добре проведений час з коханим. Девіз нареченої: «Хочеш щастя — прямуй до нього».


№4 Аліна Метельська

 

​№4 Аліна Метельська

Спеціаліст з нерухомості та завзята мандрівниця. Разом з чоловіком вже підкорила пороги річки Дністер та багато інших мальовничих куточків України. Переконана, що міцна родина будується не тільки на коханні, а й на щирій дружбі між половинками.


№5 Анастасія Микитенко

 

​№5 Анастасія Микитенко

Усім серцем вірить у кохання з першого погляду. Почуття більш точно може передавати танцем. Вільний від хореографії час присвячує грі у шахи, книгам, фільмам та прогулянкам разом з коханим чоловіком. Саме завдяки його вірі в неї, здатна подолати будь-які перешкоди та підкорити найвищі вершини.


№6 Марія Левицька

 

№6 Марія Левицька

Юристка, яка кожну вільну годину присвячує вокалу. За її плечима участь у чималій кількості фестивалів та конкурсів. На власному весіллі подарувала чоловікові пісенний сюрприз.


№7 Діана Бобровська

 

​№7 Діана Бобровська

Заміжня вже 8 місяців. Себе вважає дуже рішучою пані, любить подорожувати з чоловіком та відкривати нові куточки світу. За професією фінансист. Вільний час любить проводити у тренажерному залі, де й познайомилася зі своєю половинкою.


№8 Ірина Слободянюк

 

№8 Ірина Слободянюк

Познайомилася з чоловіком у церкві. Спочатку стала його кумою, а вже потім нареченою. За освітою фінансист, а за станом душі азартна прихильниця змагань. Любить рибалити, особливо на випередки з коханим.


№9 Каріна Горбунова

 

​№9 Каріна Горбунова

До сих пір пам'ятає свій перший поцілунок з коханим. Адже до нього підштовхнула несправність автомобіля. Молодий фармацевт, але мріє про велику та дружну родину, у якій, як вважає дівчина, буде мінімум двоє дітей.


№10 Луїза Копитко

 

​№10 Луїза Копитко

Економіст з тонкою ліричною душею. Найбільше цінує домашній затишок і час проведений удвох з коханим. Їх історія почалася на відкритті вінницького фонтану, а продовжилася фонтаном емоцій. Для дівчини, це перший у житті вихід на велику сцену.


За правилами шоу, після дефіле, «наречені» освідчуються своїм коханим у щирих почуттях. Зробити це можна було будь-яким творчим шляхом: станцювати, заспівати або присвятити вірш. Не обійшлося без сліз, зворушливих моментів та гучних оплесків.

​№1 Богдана Тодоровська
 

 

№2 Яна Процишина


№3 Наталія Обертун


№4 Аліна Метельська


№5 Анастасія Микитенко


№6 Марія Левицька


№7 Діана Бобровська


№8 Ірина Слободянюк

 
№9 Каріна Горбунова
 


№10 Луїза Копитко
 


Поки члени журі радилися, хто з претенденток найбільш гідна стати нареченою року, присутніх розважали грою на скрипці, джазом та піснями про кохання.


Хмельницька скрипалька, Майя Онищук виконала легендарну «європівську» The Final Countdown в сучасній обробці.


Євген Попель та гурт «Jazz atmosphere» зіграли не менш хітову композицію Джеймса Брауна «I Feel Good».
 


А співак Дмитро Нікітін, вирішив порадувати присутніх власною творчістю.



Окрім головного титулу, були ще кілька номінацій, зокрема «Інтернет Наречена». Її обирали шляхом голосування на сайті 20minut.ua. Більш ніж 15 тисяч людей взяли участь у цьому голосуванні. Переможницю оголосив генеральний директор RIA Media Олег Горобець. Нею стала учасниця під №2 Яна Процишина.
 



Як і годиться на таких заходах, в залі настав момент інтриги. Родичі затамували подих, молоді чоловіки обливалися холодним потом, а що у цей момент відбувалося з учасницями — неможливо навіть уявити.

Але все скінчилося, коли «Нареченою року-2016» стала дівчина, девіз якої: «Хочеш щастя — прямуй до нього» — Наталія Обертун



 

Previous Next


 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (60)
  • Затайдух Рома

    Ой цікава йде переписка)) Великі діячі як "Пашка" відкривають Ось так просто без акценту - "писка"

    Ви ПАНЕ дайте відповідь на одне? Ви щось для міста зробили?

    Чи ваша безглузда писанина за досягнення ваші піде???

    У найкращому місті багато людей!!!

    Які мають іншу думку ніж ви!!!

    І мають багато ідей!!! Що де і коли для міста знають як робити.

    А не сидіти у чаті і без підстав рішення чіїсь гнобити.

    Ви краще п'яту точку від клавіатури відірвать тай щось корисне для себе у житті тай зробіть.!!!

    Віктор Загроцький reply Затайдух Рома

    Це правда, ніфіга в своєму житті не зробили, тільки заздрять, жаба завжди давить, сидять і думають як нагадити, більш нічого не вміють

    Anonymous reply Віктор Загроцький

    Я обратился к политическим и общественным деятелям Винницкой области. Пусть они посодействуют в честном рассмотрении данной ситуации. Думаю депутаты, представители государственных органов Винницкой области уже задают вопросы. Сказки никому не нужны уважаемый брат Наталии Обертун. Нужны ответа на вопросы. По какому принципу выбирало жюри. НА этот вопрос ответить могут только жюри и организаторы, но не вы.

    Anonymous reply Віктор Загроцький

    Мы ж ничего не сделали, не вхожи в кабинеты, ничего не заносим. Ой, простите. Вы ж сама честность. Вот пусть честный выбор жюри уважаемый брат Наталии Обертун и прокомментируют члены жюри. А то мнение у людей разные сложились.

    Віктор Загроцький reply Anonymous

    Так розумію не має сенсу вам щось відповідати, ви на своїй волні

    Anonymous reply Віктор Загроцький

    При чем тут волна. Жители Винницы и те кто болел за конкурсанток просят объяснений, комментариев. Их жюри не делает. Мысли ходят разные, ничего не понятно никому.

    Anonymous reply Anonymous

    Никто никого ни в чем не обвиняет. Нужны комментарии кого и как выбирали. Комментариев жюри и организаторов нет. Комментарий Члена жюри Дианы Мороз еще больше запутал. Она сказала, что Наталию Обертун избрали в номинации человек "Доброй воли", как помогающую детям сиротам, а подтверждений и этому нет. Что дальше думать не понятно! Вроде бы все просто. Дать комментарии, объяснить людям.
  • Мороз Диана

    Що і хто хоче від членів жюрі і тим більше від організаторів??!

    По-перше, шукайте членів жюрі, і задавайте питання. Чи ви думаєте, що всі сидять і моніторять кожну статтю??1 Звучить смішно!

    Від себе я відповіла. І даю відповді, тому що я відповідаю ОСОБИСТО за мною надану номінацію.

    ЧОМУ НІХТО НЕ ПИШЕ, що ВПЕРШЕ ВВЕЛАСЬ НОМІНАЦІЯ ЛЮДИНА ДОБРОЇ ВОЛІ???

    Нікому не цікаво??

    Чого ніхто не пише, що були діти з інтернату на конкурсі, сиділи в першому ряду, виходили на сцену??! На велику сцену!! Чого ніхто не говорить, що діти всім нареченим подарували величезні ЛЯЛЬКИ - МОТАНКИ!

    Діти мали можливість отримати стільки позитиву! І все завдяки Вікторії Семенюк! Іде популяризація милосердя!

    Але кому це цікаво??!!

    Всім треба сидіти і тролити, поливати грязюкою! Якраз оце і є бридко! А не вибір жюрі!

    ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР - Той, що зробити Жюрі!
  • Житник Аліна

    Цікаво,чому мовчать організатор конкурсу,чому мовчть преса? Я думаю,що насьогодні вже всі зрозуміли,що це за конкурс і чи варто приймати в ньому участь.Хіба що тільки для того,щоб ще раз переконатися, що правди немає ніде.Тут виникає питання до Віки Семенюк-нащо було так травмувати морально молоденьких дівчат? Це їй має бути сьогодні соромно і за так звану "переможницю" і за вибір жюрі.На конкурсі були дійсно достойні учасниці,але з боку жюрі бів повний ігнор.І саме ви,Віка, мали за цим прослідкувати, як організатор.Тому грош ціна і Вам і вашому конкурсу! А таким фіналісткам,як Богдана Тодоровська №1- зізнання було дуже щире (дівчина шикарна),дівчаткам №8та №9 дуже дякуємо-- ви молодці! Особливо тобі,Дана! Віримо, твій зоряний час ще попереду!!! Тепер ,щодо Яни.Спасибі Павлу,що пояснив яким чином вона

    накрутила собі голоси.

    Віктор Загроцький reply Житник Аліна

    Будете в журі, тоді будете вирішувати, а на даний час в судів була така думка, ваша ця несинітниця це мабуть від вашого хвилювання

    Anonymous reply Віктор Загроцький

    Когда мы будем в жюри, мы позориться так не будем уважаемый брат Наталии Обертун. Жюри пусть прокомментирует кого и как они выбирали. Пока явно видно, что не претензий лишь к выбору в интернет голосовании, люди выбрали невестой года 2016 - Яну Процишену. А вот свой выбор пусть прокомментируют члены жюри,а мы все послушаем, как они выбирали.

    Мороз Диана reply Житник Аліна

    Вікторія Семенюк не приймала участі в голосуванні. І навіть не була присутня. Це підтвердять всі члени жюрі, а їх була 18 чоловік. Впливу на членів жюрі немає ніхто. В іншому випадку це б було не чесно, якби Вікторія розказувала і наказувала спонсорам і членам жюрі кому і яку нагороду давати. Чи не так?
  • Дудар Ірина

    Здається, головним критерієм конкурсу було оригінальне зізнання. То чому ж перемогла учасниця із зовсім не оригінальним номером, який взагалі важко назвати зізнанням в кохані? Чому призові місця одержали ті, хто не відрізнявся цікавими ідеями? Чому абсолютно забули про інших, більш гідних учасниць? Наприклад, #1 з ніжним, чуттєвим, незвичним зізнанням, після якого сльози мимовільно з'являлись на очах. І це не тільки моя думка. Багато людей вболівали за Богдану і ще досі шоковані таким результатом. Також шкода інших учасниць, яких не оцінили, хоча вони представили цікаві номери.

    Віктор Загроцький reply Дудар Ірина

    Для вас не оригінальний, тому що ви прихильниця іншої учасниці, ця писанина ні до чого, є журі для цього

    Anonymous reply Віктор Загроцький

    Жюри неизвестно где и комментарии не дает. Вот вы как брат Наталии Обертун и прокомментируйте все. Думаю вы в курсе событий.

    Anonymous reply Anonymous

    Готов дать интервью любому печатному изданию или ТВ каналу, готов провести ток шоу с любыми оппонентами, для выявления всей правды. Для этого нужно привлечь политических и общественных деятелей Винницкой области, что бы они мониторили и взяли под свой контроль процесс.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
18:02 На Вінниччині вирує негода: рятувальники прибирають повалені вітром дерева photo_camera 17:01 Справа на мільйон. Заступника мера Гнівані знову звинувачують у розкраданні бюджетних коштів 16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 20 та 21 квітня 15:31 У Вінниці на «зебрі» Volkswagen збив пенсіонерку. Жінка у лікарні Від читача 16:59 Із фестивалю у Сочі на псевдовибори у Луганськ: пропагандистські контрасти для іноземної молоді 15:19 Браконьєр на Вінниччині наловив риби на 117 тисяч гривень photo_camera 14:04 Через два роки вінницькі ліцеї перероблять у гімназії та школи. Пояснюємо рішення виконкому 13:13 Обгін по зустрічній закінчився автотрощею. Постраждала 13-річна дівчинка photo_camera 12:10 Лабораторія ДІЛА - не лише про дослідження, а про турботу до команди, благодійність та підтримку госпіталів (новини компаній) 12:02 Окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО — Генштаб ЗСУ 11:01 У Вінниці знеструмили 10 вулиць: адреси, де немає світла та причина відключення 11:00 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 10:10 «Ця картина — не порнографія». Чому через роботу вінницького художника спалахнув скандал photo_camera 09:35 Мікрорайон Слов'янка та ще п'ять вулиць без води. АДРЕСИ 09:05 Наші оборонці вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників 08:40 Вентиляція та димовідведення: як обрати оптимальне обладнання для вашого будинку (Новини компаній) 08:29 Сьогодні вітаємо Івана та Єгора. Історія, заборони та прикмети 19 квітня 21:28 «Це поставить хрест на Буші». Власники екосадиб проти створення кар'єру у заповіднику photo_camera 21:01 Судитимуть браконьєрів, які хотіли поласувати рибкою за 174 тисяч гривень 20:25 «Це конкуренти поширюють чутки, що нас уже нема». Інститут землеустрою продовжує працювати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up