Фестиваль «У пошуках Made in Ukraine»: кілька унікальних речей, зроблених у нашій країні

Фестиваль «У пошуках Made in Ukraine»: кілька унікальних речей, зроблених у нашій країні
  • Фест, на якому можна знайти ексклюзивний одяг і біжутерію, поюзати вітчизняні девайси, випити органічного вина або з'їсти незвичні страви з морепродуктів чи равликів
  • Ми зробили добірку із кількох речей, біля яких варто зупинитися 

 


 

Відео дня

Органічне вино

Свою назву напій отримав, тому що виноградники обробляються тільки біопрепаратами, а у виробництві вина не вживається сірка, цукор, консерванти, барвники та стабілізатори - це натурально зброджений сік. На виставці представлено 9 видів напою: 4 сухих, 3 солодких і 2 напівсолодких. Ціна від 220 до 300 гривень за пляшку.


 

Равлики

Справжня удача для гурманів і всього за 20 гривень. Мова про запечених виноградних равликів. Вирощують цих молюсків на фермі, яка розташована в Козятинському районі Вінницької області, тобто можна сказати, що вони "місцевого розливу". Годують їх екологічно чистою їжею, так що не варто переживати про те, що ви з'їсте, щось неприємне чи слизьке. Подають равликів за французьким рецептом. Блюдо називається ескарго. На фестивалі можна спробувати два його різновиди: з часниковим маслом і травами та з сиром горгондзолой.

 


Девайси

Ця зупинка для тих, хто ще не в курсі, що в Україні є свій бренд, який випускає девайси: телефони, ноутбуки, планшети, або тих, кому просто цікаво, що це таке. Модельний ряд торгової марки Impression Electronics включає в себе різну цінову категорію з різними характеристиками. Наприклад смартфон обійдеться від 2,3 до 3,5 тисячі гривень, ноутбук трансформер в 6,6, а планшет 2,6 і 2,9 тисяч гривень.


 

Ебру

Прогулюючись по фестивалю складно не помітити лавку з вивіскою EBRUIT. Це єдина торгова марка, яка поставляє в Україну матеріали для роботи за технологією ебру - древній східний живопис на воді. Художник створює незвичайні візерунки на водній поверхні: жорсткі лінії стають плавними, теплі кольори - холодними, реалізм перетворюється на абстракції. Потім зображення переносять на папір, кераміку, сувеніри, тканину або одяг. На фесті ви можете придбати унікальні для України кулони, персні, чохли для телефонів, подушки і футболки. Ціна на продукцію стартує від 180 гривень.
 

 

Також на фестивалі можна спробувати різноманітні страви з морепродуктів, поласувати солодощами або оновити гардероб від українських дизайнерів.

Фестиваль проходить 15 і 16 липня біля літнього театру. Час роботи: з 10 ранку до 22 вечора. Вхід вільний.
 











Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (10)
  • Задунайский Торонтуй

    Была гордая и мощная индустриальная республика а остались "равлики"...
  • З.А.Глядач

    "виноградники обробляються тільки біопрепаратами"

    Лайно теж "біопрепарат"...
  • Anonymous

    Как эти базарные торгаши достали - уже и парк превратили в рынок. Хотя если мер и премьер базарные торгаши, то что можно он них ожидать, они застряли в 90-х и мафах.
  • Порошок

    С ЦПКИО сделали базар, вот для чего его забором отгораживают, деают базар, потом отжимаю землю, потом застраивают халабудами, типа дно кварталов
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток? 17:30 Куди віддати дитину: гуртки Вінниці, студії та позашкільні заняття (партнерський проєкт) 17:21 До 14-ти років ув'язнення засудили «прокурора» з окупованої Луганщини 16:23 Понад 200 гектарів лісу вартістю 3,2 млрд грн повернуть у комунальну власність Вінницької області 15:23 Найбільше мікрогрантів на розвиток власного бізнесу видали на Вінниччині 14:45 У Вінниці будують четвертий McDonald`s. Поряд ще зводять п’ятиповерхівку photo_camera 14:25 Оригінальні автозапчастини від провідних виробників тепер доступні для вінничан (Новини компаній) 14:23 На пішохідному переході у центрі Вінниці авто збило жінку play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up