Дні моди у Вінниці: шість показів в один день (Новини компаній)

Дні моди у Вінниці: шість показів в один день (Новини компаній)

У неділю, 22 жовтня, у нашому місті знову відбудуться Дні моди. У приміщенні Вінницької обласної філармонії глядачі матимуть змогу переглянути творіння шести вінницьких дизайнерів, серед яких як знані у місті майстри, так і новачки.

Щоб дізнатись, що приготували для улюблених вінницьких клієнтів на сезон осінь-зима 2017-2018 наші дизайнери, бронюйте квитки та абонементи на покази на сайті www.vfd.vn.ua.

Організатор Днів моди: ГО «Еволюція краси», генеральний продюсер заходу – Олег Семко, виконавчий директор – Дар’я Паламарчук. Захід відбувається за підтримки Сергія Кудлаєнка. Партнерами є Вінницька обласна філармонія, Вища професійна школа краси, візажист Аліна Наливайко, перукар Анна Кириченко, косметика від Ню Скін; взуття люб’язно надане магазинами «Вітто Россі» та «Прего». Моделі від модельних агенцій Grace (Грейс), D-models, XL-models project.

Фотолокації та декор від магазину подарунків та екопродуктів «Жужа Бджо», флористичної крамниці «Арт-Флора – майстерня мрій» та майстерні дерев’яних виробів «Плей Вуд». Поліграфія та аеродизайн «Стріт». Найсмачніша кава українського обсмаження та корисні солодощі від кав’ярні «Чорна кішка білий кіт». Допомагають друзі з «Території театральної творчості». Моделі та дизайнери втамовують спрагу завдяки «Небесній  криниці».

Рекламний партнер заходу – мережа магазинів ГРОШ. Розробка та підтримка сайту «Дні моди у Вінниці» – Віталій Яремчук. Ексклюзивні подіуми від Вячеслава Веремієнка. Генеральний телевізійний партнер – Публічне Акціонерне Товариство НСТУ вінницька регіональна дирекція «ВІНТЕРА». Офіційний фотограф заходу – Максим Кушка. Прес-секретар – Лариса Тимченко. Інтернет забезпечення – Телекомунікаційна компанія «Дата Груп».

Отже, вже ця неділя стане «модним днем» для Вінниці. У залі філармонії нові колекції продемонструють давно відомі і добре знані дизайн-студія Dess, майстерня Людмили Квєтної та дизайнерка Наташа Горбонос. З тих, хто лише нещодавно почав створювати сезонні колекції для вінничан, новеньке покажуть Кетрін Фокс та Леся Зіаннурова. Є у цьому сезоні і дебютантка – це Олена Сич, 24-річна міс Вінниця-2012.

Розпочнеться День моди об 11.30 церемонією офіційного відкриття у новій для вінницької моди локації – в залі обласної філармонії, сцена якої буде подовжена двома подіумами.

Вже о 12.00 розпочнеться показ колекції від Кетрін Фокс «Меломанія». У цій колекції дизайнерка натхненно міксує, мов модний DJ, поєднуючи розмаїті текстури тканин: італійські трикотажні полотна, блискучу парчу, еко-шкіру, котон, тощо. Оздобленням слугують золотава фурнітура, стрази Сваровскі, аплікації, трафаретне нанесення принтів, і, традиційні авторські принти від Katrin Fox, на цей раз присвячені не лише улюбленій лисячій темі (лисиця – муза дизайнерки), але й темі меломанії.

«Я завжди працюю під музику, я меломан. Я люблю музичні мікси, вони можуть дати нове життя старим хітам. Так само і з одягом: за допомогою нових комбінацій, поєднання текстур і тканин, різноманітних технік та вигадливої фурнітури народжується щось нове, а все нове – це добре забуте старе», – розповідає про свою нову колекцію Катерина Подрєзова, дизайнер Katrin Fox.

О 13.00 розпочнеться показ від майстерні Людмили Квєтної. Її колекція сезону осінь-зима має назву «Особлива думка». Глобальні суспільно-політичні процеси чи модні тенденції – у кожного з нас, на все що оточує, є своя особлива думка. Щодня, застосовуючи власну систему уявлень про навколишній світ, ми складаємо особисту думку і, так само індивідуально, складаємо свій щоденний гардероб, в залежності від заходу на який збираємось.

Людмила Квєтна пропонує розмаїття цікавих матеріалів та модних об’ємних силуетів: від легеньких тканин з ягідним принтом, у якості літнього післясмаку, до комфортних пальто, що огортають фігуру та обіцяють захистити від холодів. Більш як пів сотні модних образів постане на розсуд глядачів.

О 14.00 чекайте на початок показу з назвою «Інша реальність» від дизайн-студії «Dess». Осінньо-зимова колекція від дизайнерок Олени Соколової та Олени Сергеєвої буде присвячена неосяжній темі Всесвіту, таємницям світобудови та існування інших світів, вимірів, уявлень. Дизайнери прагнуть нагадати про існування чогось незбагненно більшого, явищ за межами земного існування і за межами нашого розуміння.

В колекції, що складатиметься з близько шести десятків як жіночих так і чоловічих образів, переважатимуть чітко окреслені контури і загострені форми. Серед кольорів задаватимуть тон таємничо-космічні чорний, синій, фіолетовий, сірий та срібний, з вкрапленнями червоного та білого. Дизайнери використовують розмаїття фактур, матеріали з напиленням та прозорі тканини, металеву фурнітуру, бахрому...

О 15.00 настане час дебюту для Олени Сич. Колекція романтичного осінньо-зимового одягу від Elen Sich називається «Я закохана…» і представлятиме собою 30-35 одиниць одягу, який квітне жіночністю у всій її розмаїтості.

Чимало серед виробів колекції суконь, виконаних з шовку та мережива, прикрашених тасьмами та камінцями Swarovski. На противагу невагомим мереживам йдуть об’ємні пальто з вовни із бавовняною підкладкою та модні у цьому сезоні комфортні кардигани грубої в’язки.

Одразу після цього розпочнеться показ вінницької майстрині валяння з вовни Лесі Зіаннурової. Зверніть увагу, що ці два покази приєднані один до одного, а це значить, що за куплений на них квиток, ви можете переглянути творіння обох дизайнерок. Колекція від LeZia носитиме назву «Осінні мотиви». Чарівниця-осінь вже вступила у свої права і прикрашає вулиці міст опалим листям яскравих кольорів, звучить барабанним дробом дощів та пронизує холодним вітром. Справитись з негодою допоможе теплий та модний, комфортний та елегантний одяг. Саме такий створює дизайнерка Леся Зіаннурова з м’якої і пластичної, теплої і фактурної вовни.

Колекція умовно розподіляється на три тематичні частини: «Дощ», «Листопад» та «Снігопад». Перед самим показом, для осінньо-романтичного настрою, демонструватиметься хореографічна композиція «Вальс дощу». А далі моделі вийдуть з парасольками, в зручних пальто, жакетах і жилетах. Всі вироби традиційно «виліплені» з «пухнастої глини» – вовни.

Завершаться покази сезонною колекцією від Наталі Горбонос, яка закликає цієї осені відчути всю «Мудрість землі», саме так називається її показ. Щоб налаштувати публіку, на початку демонструватиметься особлива хореографічна композиція «Танець Землі». Її виконають Ірина Байгузіна та Сергій Костецький. Під пульсуючі ритми барабанів і варганів, дует розмотає чарівний клубок, що міцною ниточкою пов’язує нас та наших пращурів, з їх глибинною вірою у силу стихій, у силу таємничого Всесвіту. Нарешті, на подіум піднімуться дівчата вбрані у сукні та костюми з натуральних тканин, в які вкладено чимало ручної роботи.

Загалом, більш як чотири десятка образів, майже кожен з яких прикрашено візерунками-мандалами, вишитими або намальованими на тканині. У кольорах колекції «Мудрість Землі» представлено все різнобарв’я планети.

Отже, 22 жовтня організатори Днів моди у Вінниці чекають на модну публіку у філармонії і щоб потрапити на покази Вам потрібно зарезервувати квитки на сайті www.vfd.vn.ua. Доступні також абонементи на усі покази модного дня. Квитки та абонементи також можна придбати у касі філармонії (час роботи каси – з 10.00 до 18.00) або попередньо забронювати за номерами 093-952-49-22, 068-204-48-38. Бронювання та оплата квитків он-лайн на офіційному сайті «Днів моди у Вінниці»: http://www.vfd.vn.ua/event/dni-modi-u-vinnytsi/

Окрім того, вперше, буде організовано пряму трансляцію Днів моди у Вінниці на канал у YouTube 22 жовтня з 11.30 до 19.00. Пряма трансляція на канал Youtube протягом усього дня — https://www.youtube.com/channel/UCOHwBPUZ7KcW1VUtMM2x3mg.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up