День захисту дітей стане святом дитячих талантів (Новини компаній)

День захисту дітей стане святом дитячих талантів (Новини компаній)

1 червня запрошуємо вінничан та гостей міста на Всеукраїнський Фестиваль краси, талантів та моди «The Best kids of Ukraine 2017»

У перший день літа, у День захисту дітей, голова громадської організації «HARVED – розвиток особистості» Анна Станіславенко та засновниця модельної школи «Grace» Катерина Просяннікова запрошують на Всеукраїнський Дитячий Фестиваль краси, талантів та моди «The Best kids of Ukraine 2017».


Фестиваль проходитиме під патронатом голови Вінницької ОДА Валерія Коровія та за підтримки депутата Вінницької обласної ради Людмили Станіславенко.


Генеральним партнером цьогорічного фестивалю стала обласна газорозподільна компанія ПАТ «Вінницягаз». 

"Наша компанія вперше долучається до такого творчого, гарного заходу, оскільки ми хочемо підтримати віру дітей у те, що вони кращі з кращих. Що вони талановиті, здібні, цікаві! Кожна дитина заслуговує на шанс проявити себе, відкрити в собі щось нове і продемонструвати свою особистість цілому світові", - розповів голова правління ПАТ "Вінницягаз" Олександр Кривак.


Основною метою створення фестивалю було дати можливість  хлопчикам та дівчаткам віком від 5 до 12 років із різних міст України показати свої таланти, розкрити свої можливості, стати більш впевненими у собі, подолати деякі страхи та навчитися йти до перемоги!


Кожен з учасників отримає величезний досвід, нові знайомства, яскраві емоції, нові можливості, адже найкращі з них представлятимуть Україну на міжнародному конкурсі у Туреччині – «Little Miss World & Little Mister World». Також чудовим подарунком двом переможцям фестивалю буде поїздка до країни дитячих мрій - Disneylаnd. 

«Вважаю, що у сучасному світі просто необхідно вчитися заявляти про себе і боротися за перемогу вже з дитинства. Такі навички можна отримувати під час конкурсів та змагань! «The Best kids of Ukraine 2017» - саме такий фестиваль, де ми вчимо наших дітей змагатися чесно і отримувати нові навички та знання, займатися благодійністю, а здобувши перемогу бути достойним представником на міжнародному конкурсі. Наша задача - розкрити всі можливі таланти учасників і дати можливість їм розвиватися у майбутньому! Діти - то є наше майбутнє!» - ділиться організатор Катерина Просяннікова!


Кожен з учасників конкурсу «The Best kids of Ukraine 2017» отримає титули, подарунки та неймовірні емоції та досвід. 


На фестивалі будуть присутні:

  • співачка та фіналістка «Голосу Країни» - Інгрет Костенко,
  • актор театру та кіно, радіоведучий «Європа плюс» Сергій Комаровський,
  • продюсер Влад Сакін,
  • співак, фіналіст «Х Фактору» Данило Рувінський.

Це ті люди, які прославились своїми досягненнями та талантами.


Фестиваль поділяється на три умовні частини (виходи).


Перший вихід — знайомство з учасниками, дефіле у дизайнерському вбранні від Katrin Fox. Літні вишукані моделі, які надихнуть вас на морський настрій та відправлять до романтичної Франції.


Другий вихід — демонстрація таланту учасника: танці, пісні, акробатика, вірші і т.д.


Третій вихід — дефіле дівчаток у вечірніх, вишуканих вбраннях та хлопчиків у стильних костюмах. 

«Це вже другий фестиваль, який ми проводимо на всеукраїнському рівні, даючи можливість діткам із різних міст показати свої таланти. Ми знайомимо учасників, запрошуємо відомих гостей, професіоналів, зірок. У рамках проекту обов`язково проводимо благодійну акцію, аби привчати діток до благодійності, яка формує найкращі людські якості. Кошти, які зберемо за вхід на фестиваль та від продажу дитячих поробок, підуть на медичне обладнання для Вінницької обласної дитячої клінічної лікарні. Діти – це майбутнє кожної країни та нації. Розвиток дітей рівноцінний розвитку країни!» - розповідає організатор  Анна Станіславенко.


Величезна подяка усім партнерам за підтримку в організації дитячого фестивалю. Кожен, хто долучився до проекту, привніс у його реалізацію частинку себе, адже це світле та справжнє свято для наших діток. 


Місце проведення: Feride Plaza, нічний клуб, вул. Пирогова, 23Б
Дата: 1 червня
Час: з 14:00 до 17:00
Вартість входу: 100 грн 
Замовити квитки можна за тел. 097 525 6885 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
20:03 Випадково розбили товар у магазині: чи потрібно за нього платити? 19:03 У Вінницькому районі буде гучно. Підриватимуть кар'єр play_circle_filled 18:32 «Без вашої допомоги трошки тяжкувато». Мама полеглого воїна зібрала для побратимів сина 200 тисяч гривень 18:04 Правова допомога для військовослужбовців: як її отримати безкоштовно Від читача 18:18 Оператор морського дрону СБУ: “Sea Baby” можуть обнулити цілий флот ворога (Відео) 16:43 Мільйонери у вінницьких МСЕКах: друга частина огляду декларацій голів комісій за 2023 рік 16:25 Куди у Вінниці піти на курси: твоя нова робота (партнерський проєкт) 16:24 Зеленський підписав закон про мобілізацію 16:06 У фонді музею Вінниці зберігається карткова гра флірт «Калина» 1920-1930-х років photo_camera 15:15 У Вінниці вже понад 30 трамваїв Tram-2000. Коли отримаємо решту швейцарських вагонів 15:14 Славетні хори з Житомира і Тернополя, французька музика і «Цей сон»! ТОП концертів квітня у філармонії play_circle_filled photo_camera 14:59 Патрульні виявили наркотики у вінничанина, який порушував комендантську годину photo_camera 14:40 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 14:28 Вінницькі черлідерки завоювали цілий комплект нагород на чемпіонаті України photo_camera 14:01 Понад 40 вулиць Вінниці нині без світла: адреси та причина відключення 13:50 За Тяжиловом планують побудувати нове виробництво. Триває обговорення 12:55 У Тульчині п'яний водій хотів відкупитися від поліції та не вийшло 12:05 Де смачно пообідати на Замості: огляд бізнес ланчів і не тільки (партнерський проєкт) 11:24 У Вінниці виявили витік нечистот у річку Південний Буг photo_camera 10:02 Майже рік медики боролися за його життя. Вінниця прощається з Героєм Дмитром Ковальовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up