Афіша жовтня: тільки найцікавіші події місяця!

Афіша жовтня: тільки найцікавіші події місяця!
Розфарбуй сірі будні жовтня яскравими емоціями! Адже цей місяць ощасливить вінничан різноманітними концертами та фестивалями на будь-який смак і вік. Буде цікаво дітям та дорослим, жінкам та чоловікам. Тому ностальгувати зовсім не доведеться. Буде весело, цікаво та спекотно.
Отож, які події варто відвідати у Вінниці:
 
22 жовтня у Вінниці відбудеться концерт однієї з найпопулярніших співачок України Світлани Лободи.
На сцені Вінпцького Будинку офіцерів будуть масштабні декорації, живі екрани, справжня магічна феєрія світла і звуку і звісно ж найкращі хіти співачки. 
Дізнавайся більше про концерт Світлани Лободи у Вінниці та купуй квитки уже зараз. 
 
 
Для любителів українських танцювальних ритмів повідомляємо, що 11 жовтня у Вінниці виступить гордість України - Національний заслужений академічний ансамбль танцю України імені Павла Вірського. Цього року колектив святкує свій 80-ий ювілей! З нагоди творчого ювілею концерт Ансамблю імені Павла Вірського буде грандіозним! 
 
 
На виставу для дорослих «А-ля кобеля, або Все, що рухається» вінничан запросить Київський театр “Чорний квадрат” 19 жовтня. Театр “Чорний квадарт” уже не вперше презентує  свої комедійні вистави у Вінниці. Тому за традицією – будемо сміятися досхочу, у веселих життєвих курйозах пізнаючи себе і своїх партнерів.
 
 
Відомий український неокласичний композитор та піаніст Єгор Грушин відвідає Вінницю з концертом 30 жовтня. Концерт пройде у залі Віницької обласнрїх філармонії!
Бери участь у розіграші та купуй квитки на концерт Єгора Грушина
 
 
Вперше у Вінниці, 9 жовтня відбудеться унікальний фестиваль "Сім'я Fest"
На фестивалі будуть відомі діячі: Ольга Сумська та Віталій Борисюк, Анна Кушнерук, Вікторія Любаревич-Торхова, Людмила Шупенюк  та інші.
Такий івент пропустити неможливо!
 
 
Гарна нагода для сімейного дозвілля у Вінниці  - цирк звірів "Престиж".  Циркове мега-шоу “Престиж”  триватиме у місті з 13 по 23 жовтня! У програмі: понад 50 тварин, білий ведмідь-dancer, акробати, клоуни, гімнасти, лауреати багатьох циркових фестивалів та ще багато цікавинок!
 
 
Традиційно восени у Вінниці відбувається найстильніши й вікенд року - Vinnytsia Fashion Days. Вінницькі дні моди пройдуть цьогоріч 22-23 жовтня у «Люди Fusion Place». Участь у днях моди візьмуть як відомі вінницькі дизанерни так і нові імена у світі стилю. 
 
 
Унікальний фестиваль нових пропозицій Бум-Фест пройде у ТЦ Поділля City! Тільки уявіть, в рамках фестивалю у всіх бутиках торгового центру прииємні акційні пропозиції, безліч майстер-класів, зустрічей та цікавинок. 
Більше детально про захід читай тут.
 
 
Цієї осені у Вінниці вперше відбудеться гранідозний концерт за участі відомих виконавців:  MONATIK, The Maneken, ONUKA, «Время и Стекло»!
Це буде найбільша тусовка друзів і найбільша кількість танців і яскравих емоцій. Поспішай придбати квитки на грандіозний фестиваль "ManyFest" у Вінниці
 
 
«Тамбовський Вовк», автор кращих номерів «Студії Квартал 95», ведучий програм «Вечірній Квартал», «Вечірній Київ» та «Чисто news» ВАЛЕРІЙ ЖИДКОВ вперше із сольним концертом у Вінниці! Гумористичний концерт у Вінниці пройде у Будинку офіцерів 21 жовтня!
 
 
Традиційною розвагою восени є концертна програма з нагоди урочистого закриття фонтану Рошен у Вінниці. Цьогоріч закриття фонтану відбудеться 15 жовтня. Хто виступатиме на закритті фонтану Рошен дивись тут!
 
 
Попри дощі та похмуру погоду жовтня у Вінниці відбувається багато цікавого! Збирайте друзів, обирайте захід на MoeMisto.ua і позитивні емоції вам гарантовано!

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up