Жителька Хмільника віддала 19 тисяч доларів США, щоб сина «не посадили за вбивство»

Жителька Хмільника віддала 19 тисяч доларів США, щоб сина «не посадили за вбивство»
  • Шахраї продовжують ошукувати жителів області. Днями на їх гачок попала 70-річна жителька Хмільника.

Вночі до пенсіонерки зателефонував невідомий чоловік та повідомив, що її син вчинив вбивство. Шахрай додав, що можна уникнути відповідальності. Для цього варто заплатити значну суму грошей.

— Потерпіла зібрала усі свої заощадження та вночі віднесла кошти в зазначене зловмисником місце на дитячому майданчику, — кажуть у відділі комунікацій поліції Вінницької області. — Лише вранці пенсіонерка зрозуміла, що її ошукали, коли зателефонувала синові.

Пенсіонерка віддала шахраям 19 тисяч доларів США. Тепер зловмисника шукає поліція. За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Відео дня

Довідка

Як не стати жертвою шахраїв:

  • не довіряйте незнайомим особам та подібним дзвінкам.
  • одразу перевіряйте інформація, отриману від незнайомців, якщо вона стосується ваших рідних та близьких.
  • якщо невідомі під різними приводами просять перерахувати чи віддати гроші — негайно телефонуйте до поліції. Своєчасне звернення дає змогу працівникам поліції затримати аферистів 

 

Читайте також

Важливе за вчора. Найцікавіші новини 12 вересня, які ви могли пропустити

Хотіли до друзів. Прикордонники затримали двох хлопців, які перепливли Дністер

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (30)
  • Ліля Журавель

    .деж вона бідна взяла такі гроші?!!!
  • Вадим Трончук

    Дуже шкода((((
    От уроди,це скільки років економила((((
  • Анатолий Фещенко

    Я думаю,это всё замутил её сын.

    Daily reply Анатолий Фещенко

    тут и думать не надо  за 19 кусков наверняка ! ну и мамаша и с той серии убийство откупить хотела
  • Неля Тернавська

    Позвонив той,хто знав про долари.Мені ж ніяка сволоч не позвонить,бо що з мене візьмеш.Чи синок сам не навів на бабцю бандюків,тепер певно втішає маму.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") Від читача 19:25 Допоможіть зібрати підписи петиції (посмертно) моєму чоловікові на звання Героя України 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній) 10:45 Загинув у вересні 2022 року. Сьогодні прощаються з солдатом Олександром Дячуком 10:05 На Вінниччині під час ремонту каналізації загинув чоловік 09:05 Заміські комплекси поруч з Вінницею, де можна відпочити з родиною (партнерський проєкт) 09:03 Ліквідували ще 880 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 24 квітня 08:05 Сьогодні вітаємо секретарів та водопровідників. Історія та прикмети 24 квітня 08:00 Альпійські шале як вдала інвестиція: 22% річних в євро (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up