Затримала студента, який у Вінниці розкладав закладки з амфетаміном

Затримала студента, який у Вінниці розкладав закладки з амфетаміном

У Вінниці на вулиці Василенка копи затримали 21-річного молодика. Кажуть, що він шляхом закладок у Вінниці розповсюджував наркотики, а покупців шукав через Telegram.

Вчора, 12 листопада 2019 року, близько півдня у Вінниці на вулиці Василенка хлопець привернув увагу поліцейських підозрілою поведінкою.

За словами правоохоронців, він помітно нервував, оглядався та, побачивши екіпаж поліції, прискорив ходу. Поліцейські його зупинили, і він зізнався, що має при собі заборонені наркотики.

На місце патрульні викликали слідчо-оперативну групу вишенської поліції.   

Відео дня

—  Затриманим виявився 21-річний житель села Черемошне Погребищенського району. Хлопець навчається у одному з університетів і проживає в Вінниці у орендованій квартирі. Під час огляду поліцейські у нього вилучили  23 різнокольорові пакунки з речовиною, схожою на амфетамін. Крім цього, молодик показав поліцейським 27 схованок по місту, які він встиг зробити протягом дня, — розповів т.в.о начальника Вишенського відділення поліції Влад Рачкован.

За словами затриманого, наркотики він купляв у мобільному додатку Telegram, фасував його  та перепродував шляхом закладок. Покупців шукав через Інтернент-магазини у Telegram.

Вдома у хлопця працівники поліції  вилучили пакет з речовиною, схожою на канабіс, пакети та розфасовані згортки з амфетаміном, наркотичну сіль, електронні ваги.

Наркотик направили на експертизу.

За фактом слідством розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Вінницький

    Йому тепер за барижну діяльність на зоні трохи корму розпорять!
  • Kosta Fraskini

    Понаехали селюки и наркотой торгуют. Сидел бы в своем Черемошном и коров бы пас
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:01 «Вінниця у коміксах»: оголосили конкурс для дітей і молоді 20:05 Про «Щедрик»: у Вінниці покажуть матеріали із українських, чеських, канадських та американських архівів photo_camera 20:02 Командиру розвідгрупи з Вінниччини вручили орден 19:40 Сонячні електростанції: для чого вони вам, яка їх вартість та терміни окупності (Новини компаній) Від читача 18:58 смс для Анечки 19:01 Сміттєзвалище посеред кварталу: по вулиці Чайковського майже немає місця для виносу сміття 18:27 Помер колишній директор 23-го ліцею Григорій Поліщук 17:28 Вибори на посаду ректора Вінницького медуніверу: хто претендує photo_camera 17:26 ФК «ЯСКО» підтвердив звання чемпіона області з футзалу 16:20 «Сцену любощів знімали у холодній воді». Актор з Вінниці — про фільм «Перелесник» і не тільки 16:17 Прикордонники викрили 12 ухилянтів, які сиділи в старій будівлі та чекали коли втечуть до Молдови play_circle_filled 15:10 «Долину плюс» знову виганяють з Вінниці? Ми розбиралися, що сталося 14:51 Вінницькі прокурори повідомили про підозру жінці, яка здавала ворогу позиції ЗСУ 13:55 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:53 У Козятині нетверезий водій пропонував поліцейським 20 тисяч гривень 12:50 Вже можна записуватись на безоплатну комп’ютерну томографію в онкоцентр 12:23 Вінничанин дерев'яною палкою побив знайомого. Потерпілий в лікарні 11:26 На території Кунківської сільської ради виявили 10 стихійних сміттєзвалищ photo_camera 11:05 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 10:19 Без води та світла. Де у Вінниці 18 березня відключають послуги
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up