Засудили киянку, яка зарізала 40-річного жителя Вінниччини

Засудили киянку, яка зарізала 40-річного жителя Вінниччини

У Києві жінка зарізала жителя Вінницької області. На днях суд виніс її вирок. Найблищі сім років жінка проведе за гратами.

Вбивство трапилося у березні 2017 року.

Тоді поліцію повідомили про те, що у підвальному приміщенні виявили тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Біля чоловіка була 37-річна киянка. Жінка розповіла, що під час розпивання алкогольних напоїв вдарила потерпілого ножем.

— З місця експерти вилучили ніж зі слідами бурого кольору. Також працівники поліції встановили особу потерпілого: ним виявився 40-річний мешканець Вінницької області, раніше неодноразово судимий за крадіжки, — розповіли у відділі комунікації поліції Києва.

Відео дня

На днях жінку засудили. Вона отримала за умисне тяжке тілесне ушкодження сім років позбавлення волі.

Нагадаємо, з початку роки поліцейські області розшукали 1084 безвісти зниклих.

Читайте також:

На Чехова пограбували продуктовий. Вкрали цигарки та гроші з каси

Так допомагав, що обікрав. На Шевченка затримали грабіжника

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Ольга

    Найближчі. В мене онучка в 2 классі грамотніша

    Задунайский Торонтуй reply Ольга

    Что вы хотите от "журналистов" РИА, которые по 7 лет учились в сельхозакадемии на зоотехника?
  • Наталка

    Найблищі - це ті, що найбільше блищать?..
  • Задунайский Торонтуй

    У нас за кота больше дают.

    З.А.Глядач reply Задунайский Торонтуй

    За ТЕБЕ дадуть лише штраф. Два-три долари,не більше...

    Задунайский Торонтуй reply З.А.Глядач

    А за тебя так приплотят еще.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:16 У Вінниці та області стрімко поширюється вітрянка. Що про це варто знати батькам 16:00 Що таке лікування зубів під мікроскопом та куди звернутися у Вінниці? (партнерський проєкт) 16:00 На Донеччині загинув 25-річний Владислав Сидорук із Дашківець 15:00 До Музею Вінниці передали ескізи малого та великого гербів міста. Їх створили у 1990-х роках Від читача 15:53 Збір для мого тата на бронежилет 14:44 Ми порахували, скільки грошей у вінницьких нардепів. Огляд декларацій за 2023 рік 14:05 У Вінниці збирають пропозиції для Програми розвитку безбар’єрного простору громади 14:00 Цілує орден сина… Родинам полеглих Захисників вручили почесні нагороди 13:10 Куди вступити після 11 класу: огляд вищих навчальних закладів Вінниці (партнерський проєкт) 13:00 Незаконне виготовлення марок та збут контрафактної продукції: на Вінниччині викрито масштабну схему 12:08 «Мав багато гарних мрій, які прагнув втілити в життя». Загинув захисник з Барської громади 11:30 Суд взяв під варту вбивцю 21-річного Романа Панянчука 10:30 Адреси, де у Вінниці 25 квітня тимчасово не буде світла чи води 09:30 Ліквідували ще 1040 окупантів. Зведення Генштабу на ранок 25 квітня 09:25 ТОП заклад Вінниці, що має дитячу кімнату - справжній відпочинок дітям та батькам (партнерський проєкт) 08:30 Сьогодні вітаємо Марка та не кричимо на дітей. Історія та прикмети 25 квітня 08:20 Будівельні та ремонті послуги по дому. Актуальні оголошення від вінницьких компаній 21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up