Заступився за жінку: п'яний чоловік підрізав вінничанина та повернувся з молотком

Заступився за жінку: п'яний чоловік підрізав вінничанина та повернувся з молотком
  • На вулиці Янгеля п'яний чоловік підрізав 29-річного вінничанина за те, що той заступився за жінку.
  • Потерпілий прооперований та знаходиться у реанімаційному відділенні лікарні. 

Вчора, 3 квітня, близько 20.30 до поліції надійшло повідомлення, що у Вінниці на вулиці Янгеля сталася бійка. Один чоловік підрізав іншого.

— Підозрюваного працівники патрульної поліції затримали на місці вчинення злочину. Ним виявися 32-річний річний вінничанин, раніше судимий за крадіжки. У зловмисника поліцейські вилучили ніж та молоток, — розповів заступник начальника Київського відділення поліції Андрій Денисюк.

 

Відео дня

Попередньо встановлено, що п'яний хуліган почав чіплятися до жінки, яка на вулиці чекала подругу. Вона зателефонувала своєму чоловікові та попросила про допомогу. Чоловік зробив зауваження та у відповідь отримав удар ножем у живіт.

Злочинець з місця події втік. Поки жінка викликала лікарів та поліцію, він повернувся з молотком у руках та був затриманий патрульними. 

Потерпілий знаходиться у реанімації. Він прооперований. Загрози його життю немає.

Зловмисник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому про  підозру.

За замах на вбивство затриманому загрожує до 15 років ув’язнення. 

 

Читайте також: 

На Вінниччині п’яний чоловік погрожував підірвати себе гранатою

Карантин у Гайсинському районі: сільський голова зібрав натовп людей

 

 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Саныч Жостков

    Мир сошёл с ума.

    покращення reply Саныч Жостков

    что имеет мир к захалустной местности в которй можно все если ты был майдауном
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up