За зачиненими дверима: як вінницький «Дорожній контроль» до офісу «Власно» ходив (ВІДЕО)

За зачиненими дверима: як вінницький «Дорожній контроль» до офісу «Власно» ходив (ВІДЕО)
  • Вчора, 12 липня, ввечері, у Вінниці невідомі напали на засновника медіа-центру «Власно.інфо» Володимира Воловодюка;

  • Видання зробило заяву з цього приводу. Побиття пов’язують з виданням «Дорожній контроль». Яким саме — не уточнюють;

  • Журналісти «ДКВ» відкидають усі звинувачення. І пов’язують інцидент зі своїм розслідуванням, щодо бізнесу, який, ймовірно, належить Воловодюку

«Помста за роботу журналістів Власно: засновника нашого медіа-центру Володимира Воловодюка щойно жорстоко побили в центрі міста! Зробили це молодики з бітами, які напали на нього і розбили голову. Це сталося після того, як на дитячому майданчику біля "Петроцентру" відбулися зйомки відеорозслідування наших журналістів про дитячі батути, які без документів працюють та не дають жодних гарантій безпеки нашим дітям, — написали в дописі на Фейсбуці на сторінці «Власно.Інфо».

Читайте також: Битою розбили голову Володимиру Воловодюку, засновнику медіа-центру

Сьогодні, 13 липня, на 13:00, у вінницькому прес-клубі була запланована прес-конференція щодо інциденту. Проте за кілька хвилин до її початку, захід відмінили.

Відео дня

На конференцію прийшли представники вінницького «Дорожнього контролю». Хотіли почути, які є причини, щоб підозрювати їх у нападі.

Журналісти медіа-центру зробили заяву у Facebook про те, що сталося. Кажуть, що Воловодюк отримав черепно-мозкову травму, зламані ребра та руку.

Журналісти та активісти «ДКВ» на чолі з Володимиром Затайдухом та Денисом Климовим прийшли до «Власно.Інфо», щоб запитати, чому ті звинувачують у побитті «ДКВ». Але двері їм не відкрили.

Денис Климов у свою чергу повідомив, що Володимир Воловодюк має відношення до незаконних пунктів прийому вторинної сировини у Вінниці.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (6)
  • Петро Вальцман

    "Мини-Титушки" Контроль блатуют после Полтавы..
  • Анонім

    "Бидло Контроль"
  • З.А.Глядач

    "Кажуть, що Воловодюк отримав черепно-мозкову травму, зламані ребра..."

    Черепно-мозкову чи черепну?
  • Андрей

    Так на фото это бандиты уголовники, а что завтра они будут ногами выбивать двери в МВД на Театральной...А может эти бандиты в МВД и работают.

    Петро Вальцман reply Андрей

    работают на Присяжнюка тОЛИКА
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
16:00 Афіша Вінниці. Де і як відпочити дітям і дорослим на вихідних 30 та 31 березня 15:19 Вінничанину загрожує штраф за засмічення берега річки Дьогтянець play_circle_filled 15:15 Porsche, Mercedes, Range Rover: як виглядають та скільки коштують найдорожчі автівки Вінниці photo_camera 14:24 У поліції показали уламки ворожого дрона, що вибухнув біля будинку на Вінниччині photo_camera Від читача 13:19 «Мистецтво вільних людей»: на Вінниччині проведуть безкоштовний майстер-клас із петриківського розпису для дітей та дорослих 14:11 Поранених воїнів із порушенням зору у Вінниці запрошують на безкоштовні тренування із дзюдо 13:21 На блок-посту в Гайсині затримали водія, у якого було 150 патронів photo_camera 13:00 Цех 9, Токайо, Етно чари - нові заклади, що відкрились у Вінниці в 2023 (партнерський проєкт) 12:19 У Вінниці зіткнулись три автівки, постраждали водії та дворічна дитина photo_camera 11:50 Запрошуємо на відкриття персональної виставки керамічних робіт ветерана Івана Шостака 11:17 Без води та світла. Де у Вінниці 29 березня відключатимуть послуги 11:00 Чому вивчати англійську з дитинства актуально як ніколи (Новини компаній) 10:36 В останню путь проводжатимуть вінничанина Романа Стрільчука 10:12 Минулої ночі ворог застосував 99 засобів повітряного нападу: деталі нічної атаки 08:53 Ворожий безпілотник здетонував біля житлового будинку на Вінниччині 08:30 Що таке вініри? Де їх встановити у Вінниці (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають День фокусника. Історія, заборони та прикмети 29 березня 21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up