Ямпільчанин накопав піску на понад 40 тисяч гривень. Йому грозить п'ять років в'язниці

Ямпільчанин накопав піску на понад 40 тисяч гривень. Йому грозить п'ять років в'язниці

Ямпільчанин попався на незаконному видобуванні корисних копалин загальнодержавного значення. Чоловікові за це грозить до 5 років в'язниці.

 

Стався інцидент у Ямпільському районі.

— Установлено, що 50-річний ямпільчанин без відповідного спеціального дозволу та гірничого відводу на користування надрами на території недіючого кар’єру, що розташований на території земель запасу однієї із сільських рад Ямпільського району, незаконно, за допомогою перфоратора, який працює на стислому повітрі від компресора в масиві пісковику пробурив отвори, які в подальшому засипав не вибуховою руйнівною речовиною та з вказаного масиву відколов 6 блоків каменю пісковику, загальним об’ємом 10,942 метрів кубічних, який є корисною копалиною загальнодержавного значення, — розповіли у прес-службі прокуратури області.

Зазначається, що чоловік своїми діями завдав шкоди на понад 40 тисяч гривень.

Відео дня

За це йому тепер грозить кримінальна відповідальність та до п'яти років обмеженням волі.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (7)
  • Іван з Русави

    Фото та назва ні про що. Річ про камінь!
  • Іван з Русави

    О ... не уважно прочитав, та тут річ саме про камінь. Там усім місцевим років як з 10 не можна камінь добувати (до того частина людей по селах за рахунок дрібного добування лиш і виживала.) . Бо зявився "дядько" що купив район. Газ у район не тягнуть бо все паливо проходить через одні руки. Люди готові працювати за копійки. А тут мільйони гребуть на камені. Місцевий бюджет з цього не отримує ні копійки хіба що сільські голови та районні за замовчування. ...сумно.
  • Іван з Русави

    Там в районi за камінь піщаник кого треба краще б посадили. Такі котловани (тисячі кубів) понавиривали за останні 5 років.. ...а тут про пісочок пишуть ...Та ще й підривають бойовими снарядами. .. але то зась, люди зі звязками ...бидлота.
  • Вадим Барченко

    Мужик молодець.Украіна рідна мати-не вкрадеш не будеш мати .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету 12:06 «Дуже вчасно! Дуже красиво й потужно!» Чим вразив концерт-реконструкція у Вінниці? play_circle_filled photo_camera 11:22 Уряд уточнив перелік ВПО, які отримуватимуть допомогу на проживання. Що нового? 10:21 Де у Вінниці 28 березня не буде світла, гарячої та холодної води. Адреси 09:36 Вночі ворог застосовував стратегічну і тактичну авіацію, атакував кількома хвилями дронів 09:11 «На щиті» повернувся додому Андрій Цвях. Сьогодні Героя проводжатимуть в останню путь 09:00 Охорона та безпека під час війни: вінницькі охоронні фірми, сигналізація та відеонагляд (партнерський проєкт) 08:17 Сьогодні відзначають Всесвітній день історика. Історія, заборони та прикмети 28 березня 21:11 Чоловік здійснив 38 транзакцій і перевів собі з карти знайомого понад 255 тисяч 20:18 В один день на Вінниччині сталось одразу чотири автопригоди, в одній з них загинув пішохід photo_camera 19:45 Не лише комуналка. Які пільги має родина учасника бойових дій 19:19 Сварка через свійську тварину ледь не закінчилася трагедією 18:53 «Дочка у снах кличе тата, а в мене від того серце розривається». Жінка просить підтримати петицію 18:23 З нагоди річниці створення Нацгвардії відзначили військовослужбовців Вінниччини photo_camera 17:33 Тяжилівського різника волосся забрали в Дніпро. Що про це кажуть мами постраждалих дівчаток?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up