Як керівники вінницької митниці "набрали мзду" за горіхи на 114 тисяч доларів

Як керівники вінницької митниці "набрали мзду" за горіхи на 114 тисяч доларів

СБУ викрила корупціонерів в Вінницькій митниці.  В  працівників провели обшук та знайшли багато пакетів з доларами.

«Керівника митниці у Вінницькій області та його заступника викрили на отриманні хабарів за оформлення товарів без повної сплати податків. Про це повідомив генпрокурор України Юрій Луценко.

За попередньою інформацією, СБУ задокументувала причетність керівника і заступників Вінницької митниці до систематичного збору фінансової винагороди за оформлення товарів без повної сплати податків.

Відео дня

«Під час збору чергової мзди для керівництва затримано працівника митниці. По місцю проживання його брата виявлено 114 тисяч доларів у пакетах з назвами товариств, що проводили незаконні експортно- імпортні операції», - йдеться в повідомленні.

Слідство відпрацьовує інформацію про причетність керівництва ДФС Вінницької області до кришування незаконному експорту горіхів.

Наразі, рішенням суду затриманим призначено 160 тисяч гривень застави.

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (9)
  • Задунайский Торонтуй

    Весной отдыхал на Карибах. Отель 5 звезд, все включено, а что помимо - экскурсии разные, ныряния к рыбкам и прочие прогулки под парусами , стоило отдельных денег. От 100 до 250 долларов за мероприятие.

    И нашел там человека (с подругой прилетел)  с Украины, 16 часов лета! Он тратил эти 250  с носа в день легко на развлечения. Заказывал персональные экскурсии. Догадались где работает? Таможня).

    Богдан Пупкин reply Задунайский Торонтуй

    твой начальник?)   позже его фамилию еще скажешь  что бы на его место сесть?)))

    Задунайский Торонтуй reply Богдан Пупкин

    ПНХ, брате. Верещагин был не винницкий, а откуда - руль тебе. Я в ваши игры не играю.

    Винницкие жлобы те еще. В далеких 90-х один, помню, 11 штук  зеленью зарядил мне за решение вопроса. Пришлось в Киеве вопрос решать, там более покладистые таможенники оказались. И это при том при всем, что я давно его знал. С тех еще времен, когда никакой таможни не было!

    Наверное и сегодня там работает, тихая серая мышка...
  • Purgen Purgen

    Опять жадность фраера сгубила. )
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:11 В Україні планують закрити майже всі сільські школи 20:17 У Козятині чоловік осквернив Меморіал полеглим воїнам 19:46 Під час спільного застілля донька побила батька сокирою 19:15 Екстремальна їзда на даху Range Rover: як поліція покарала «каскадерів» photo_camera Від читача 00:11 Учні з Вінниці здобули призове місце на Таборі підприємництва у Львові 18:27 «Патрульний мало не зашпортнувся з TruСАМ у руках». За що поліцейські покарали подружжя військових офіцерів? 18:21 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 17:58 Зібрали 66 тисяч гривень на ЗСУ. В техколеджі відбувся благодійний бал в стилі 60 – 70 років photo_camera 17:23 Родинам полеглих військових у Вінниці вручили державні нагороди, присвоєні захисникам посмертно photo_camera 16:46 ТОП 3 ідеї, як відсвяткувати день народження сучасного підлітка у Вінниці (партнерський проєкт) 16:19 Сьогодні у Вінниці завершують опалювальний сезон 15:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:21 З палаючої квартири на вулиці Дачній у Вінниці врятували чоловіка 15:15 Власна справа від 100 тисяч гривень: який готовий бізнес можна придбати у Вінниці photo_camera 14:24 Чемпіон підняв гирю 220 разів. В області визначили найкращих спортсменів серед аграріїв 14:14 У лабораторії виготовляли кілограм амфетаміну на місяць і збували через мережу клієнтів у Вінниці play_circle_filled photo_camera 13:20 Напівфабрикати: шкода чи користь? (партнерський проєкт) 13:16 Внаслідок масштабного обстрілу 22 березня пошкоджені всі енергоблоки на Ладижинській ТЕС 12:57 Чому «Долина» має забрати водомати з Вінниці? Отримали пояснення від мерії 12:12 Судитимуть ділків, які пропонували «посприяти» отримати посаду ректора медуніверситету
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up