Взяли «на гарячому»: На Вінниччині викрили корупціонерів комунальників

Взяли «на гарячому»: На Вінниччині викрили корупціонерів комунальників

Злочинна група корупціонерів  діяла в одному із комунальних підприємств Вінницької області.

У суботу, 24 березня 2018 року, припинено корупційну схему збагачення, яка існувала в комунальному підприємстві одного з районних центрів області. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Вінницької області.

За інформацією прокуратури, керівник підприємства разом із своїм заступником та підлеглим працівником  вимагали та одержували хабарі від бізнесменів за можливість укласти договір про підрядні роботи та підписання актів про їх виконання.

У відомстві зазначають, що суми «корупційних поборів» коливалися в межах 10-20 відсотків від вартості робіт. 

Відео дня

«Після чергового одержання неправомірної вигоди у сумі 36 тисяч гривень злочинну групу викрито, всіх фігурантів за підозрою у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 368 КК України затримано в порядку ст. 208 КПК України»,   – зазначають  у прокуратурі.

Тривають слідчі дії.

Дивіться фото з місця затримання:

Довідка:

ч. 3 ст. 368 КК України, - одержання службовою особою неправомірної вигоди, а так само прохання надати таку вигоду для себе чи третьої особи за вчинення чи невчинення такою службовою особою в інтересах того, хто пропонує, обіцяє чи надає неправомірну вигоду, чи в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй влади чи службового становища, вчинене за попередньою змовою групою осіб, повторно та поєднане з вимаганням неправомірної вигоди, - карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна

Читайте також: 

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (3)
  • Александр Балаганов

    ПРОВЕРИТЬ НАШЕ ЖЭО И НАЙДЕТЕ СОТНИ  ПРИПИСОК.
  • Владимир Иващенко

    Як нам стало відомо з власних джерел саме в Жмеринці затримано 3-х осіб, а саме керівника Міського комунального підприємства "Енергоресурс" Анатолія Житницького, його заступника та одного з майстрів дільниці. А.Житницький є депутатом Жмеринської міської ради (політична партія "НОВА ПОЛІТИКА"), головою депутатської комісії з питань комунальної власності, ЖКГ, земельних відносин та охорони природи.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Ухилянт-екстримал: на надувному матраці чоловік плив до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон 13:20 Дитяча стоматологія у Вінниці: обирайте кращих дитячих стоматологів! (партнерський проєкт) 13:03 У Вінниці випав помаранчевий дощ. Знову піски Сахари? photo_camera 12:26 Льодовий клуб у Вінниці передали «Дирекції парків». Що з нею буде? 12:07 Адреси, де у Вінниці 24 квітня тимчасово не буде світла чи води 11:20 Тромбоз: чому виникає і чи можливо його уникнути? (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up