Вирвав з рук нетверезого перехожого мобільний і продав його в найближчому кафе

Вирвав з рук нетверезого перехожого мобільний і продав його в найближчому кафе
  • Нічний злочин, що стався минулого тижня під магазином, розкрили поліцейські Київського відділення.
  • І піймали грабіжника, і навіть перепроданий телефон знайшли. Злодію загрожує до чотирьох років тюрми.

Це був спонтанний злочин і скоєний — проти нетверезого перехожого. Тим не менше потерпілий заявив в поліцію про те, що став жертвою нічного грабежу, і поліцейські розкрили це правопорушення.

Минулої середи, 17 червня, сталося пограбування вінничанина на вулиці Київській. У нетверезого чоловіка, який вийшов з магазину, незнайомець відібрав мобільний телефон.

— До поліції звернувся 34-річний вінничанин з повідомленням про те, що близько другої години ночі на вулиці Київській біля магазину його пограбувала невідома особа. З рук потерпілого зловмисник вирвав мобільний телефон, — розповідають у відділі комунікацій поліцейського главку.

Відео дня

Протягом кількох днів оперативники встановили особу підозрюваного у вчиненні цього злочину. Як розповів начальник Київського відділення поліції Віталій Стахов, грабіжник — 38-річний вінничанин, відібраний у потерпілого телефон він продав у найближчому нічному кафе. Телефон теж знайшли поліцейські і вилучили, як речовий доказ.

За злочин, визначений статтею 186 Кримінального кодексу України (грабіж), загрожує до чотирьох років ув’язнення. Слідчі відкрили провадження.  


Читайте також:

Аварії на Київській: фура знесла стовп та Mitsubishi розбилася об металеву конструкцію

Вночі на Академіка Янгеля затримали двох «рибалок» з гранатою Ф-1 у сумці

Розшукують жінку, що зникла тиждень тому і могла втратити пам'ять

Слідкуйте за новинами Вінниці у Telegram.

Коментарі (2)
  • Tramp

    кафе в 2 часа ночи покупают телефоны?

    Андрей Ткачук reply Tramp

    а че такого? у одного бухаря украл, другому впарил.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Вінниці за сьогодні
21:16 Про що потрібно знати, якщо у вас сезонна алергія? Розповідає професорка медичного університету 20:55 Дівчатам та жінкам не можна в церкву в штанах? Це вигадка — сказали в ПЦУ 20:05 У Вінниці завершився чемпіонат міста з волейболу серед чоловіків сезону 2023–2024 photo_camera 19:40 Юлія Тимошенко вимагає негайної відставки Сольського з посади міністра аграполітики (Прес-служба ВО "Батьківщина") Від читача 18:08 Присвоєння звання ГЕРОЯ УКРАЇНИ посмертно Бондаренко Ігорю Вікторовичу 19:30 Дощі і пил із Сахари. Коли до Вінниці повернеться сонце? 19:09 «Чому їм можна, а нам ні?» Через незаконне будівництво у селі Прибузьке затоплює ліс photo_camera 19:03 Майже 200 тисяч гривень для ЗСУ: у Вінниці завершився благодійний шкільний марафон photo_camera 18:36 У світі відзначили День книги. Що почитати у вінницьких авторів та авторок 18:34 П’ять років позбавлення волі за розбещення дітей: суд виніс вирок чоловіку 18:30 Допоможуть у тяжку хвилину: ритуальні послуги та товари, кафе та обіди на замовлення (партнерський проєкт) 18:13 Зловили ухилянта-екстремала. Він плив на надувному матраці до Молдови play_circle_filled photo_camera 17:25 Вимагав 2 тисячі доларів за нерозкриття ДТП. На Вінниччині затримали в.о. командира photo_camera 17:07 На Вінниччині підприємствам ввели обмеження використання електрики 17:02 «Реальні смертники: ми по них б’ємо, а вони все одно повзуть» — Як вчитель став військовим 16:55 Конкурс із закупівлі послуг з підготовки грантових заявок для бізнесу (Прес-служба Спілки підприємців "Стіна") 16:07 Була піна та мертва риба. Екоінспекція перевірила воду в озері «Миру» 16:00 Зубки як у казці: історія успіху клініки "ПАВЛІН" (Новини компаній) 15:10 Малюють місця сили Вінниччини. Стартував восьмий пленер «Кращий художник» 14:03 Вінницький суд виніс вирок громадянину Молдови. Він переправляв чоловіків за кордон
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Вінниці Ваші відгуки про послуги у Вінниці
keyboard_arrow_up